Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Chat In Messenger?

Hoe verwijder ik een chat in Messenger?

Messenger berichten verwijderen
  1. Tik op het bericht dat je wil verwijderen.
  2. Zorg dat je het bericht iets langer ingedrukt houdt.
  3. Er verschijnt een pop-up met de optie verwijderen.
  4. Selecteer verwijderen óf verwijder voor iedereen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Wat dit betreft, waarom krijg ik geen ontvangstbevestiging sms?

Iedere provider hanteert voor zo'n eenmalige ontvangstbevestiging zijn eigen combinatie, dus kijk even in uw handleiding of neem contact op met de helpdesk om erachter te komen welke code uw provider gebruikt.
Hoe werkt ontvangstbevestiging sms?
Om een bevestiging van aflevering te krijgen volstaat het om iedere SMS bericht te beginnen met *0# of ! gevolgd door je tekst die je wil versturen. Verzend daarna het bericht om een ontvangstbevestiging te ontvangen en te controleren of het bericht is afgeleverd.

Wat dit betreft, kan iemand anders mijn smsjes lezen?

Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden, want het hangt af van het apparaat in kwestie en de software die erop draait. In het algemeen is het onwaarschijnlijk dat iemand anders uw tekstberichten kan lezen, tenzij het apparaat is geroot (Android) of jailbroken (iOS). Er zijn echter een aantal toepassingen van derden die beweren dit te kunnen, dus het is altijd het beste om het zekere voor het onzekere te nemen en aan te nemen dat het mogelijk is. Is Google Chat gratis? Ja, Google Chat is gratis. U kunt het gebruiken om te communiceren met iedereen die een Google-account heeft. Er zijn geen kosten of vergoedingen voor het gebruik van Chat.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Is Google Chat veilig?

Google Chat is een beveiligde en afgeschermde omgeving, waar mensen van buiten de VU niet zomaar binnenkomen. Hierdoor komt ongewenst gedrag in chatgroepen minder vaak voor en als dit toch gebeurt, kan gemakkelijker worden achterhaald door wie. Ook zijn je gegevens en bestanden er goed beveiligd.
Kun je chatten met Google?
U kunt een persoon of groep in Google Chat op dezelfde manier een bericht sturen als in de klassieke versie van Hangouts, maar met uitgebreide functies. Google Chat is beschikbaar in Gmail. U kunt Google Chat ook op het web gebruiken en op mobiele apparaten met apps voor Android, iOS en desktop.

Dit in overweging nemend, welke chatprogramma's zijn er?

De meestgebruikte chatapps zijn WhatsApp en Facebook Messenger, maar er zijn vele alternatieven. Bijvoorbeeld chatprogramma's waarmee je berichten versleuteld kunt versturen, of kunt chatten met meerdere chat-accounts.
Je kunt ook vragen hoe maak je een chat leuk? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van de specifieke chat en waar de gebruikers in geïnteresseerd zijn. Enkele tips om een chat leuk te maken zijn: vriendelijk en betrokken zijn bij andere gebruikers, interessante verhalen of grappen delen en actief deelnemen aan het gesprek. Daarnaast kan het nuttig zijn om verschillende onderwerpen te bespreken, zodat iedereen in de chat iets kan bijdragen.

Dienovereenkomstig, kan niet meer chatten?

Als u problemen hebt met chatten met iemand, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of u allebei dezelfde chatsoftware of website gebruikt. Als u verschillende software gebruikt, is het mogelijk dat u elkaars berichten niet kunt zien. Ten tweede, controleer uw internetverbinding. Als een van jullie een slechte verbinding heeft, kan dat problemen veroorzaken met de chat. Probeer ten slotte uw computer of apparaat opnieuw op te starten. Dit kan vaak kleine chatproblemen verhelpen.

Door Wheeler Hannay

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn laptop scherm lichter? :: Hoe werkt tekstbericht op iPhone?
Handige links