Huis > H > Hoe Werkt Tekstbericht Op Iphone?

Hoe werkt tekstbericht op iPhone?

Sms-berichten versturen en ontvangen op de iPhone
  1. Tik op. boven in het scherm om een nieuw bericht te starten of tik op een bestaand bericht.
  2. Voer het telefoonnummer, de naam of de Apple ID van iedere ontvanger in. Je kunt ook op.
  3. Tik op het tekstveld, typ je bericht en tik vervolgens op. om je bericht te versturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, hoe kan ik mijn chatberichten verwijderen?

Een privéchat verwijderen
  1. Open de Chat-app of Gmail .
  2. Tik op Chat .
  3. Tik op de naam van de persoon.
  4. Tik bovenaan op de naam van de persoon. Gesprek verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen om te bevestigen.
Mensen vragen ook: hoe kun je zien of een sms is aangekomen?
Hoe kun je zien of een sms is aangekomen? Het bericht verschijnt in het gesprek. Kijk naar het kleine pictogram rechtsonder in het bericht dat je hebt verzonden. Als je een vinkje in een witte cirkel ziet, betekent dit dat je het bericht hebt verzonden en dat het onderweg is.

Bovendien, hoe werkt google chat?

Google Chat is een communicatietool waarmee gebruikers in realtime met elkaar kunnen chatten. Het is vergelijkbaar met andere chattoepassingen, zoals Skype en WhatsApp. Google Chat is beschikbaar op zowel desktop als mobiele apparaten, en het is geïntegreerd met Gmail. Hoe kan ik chatten met iemand? Er zijn veel manieren om met iemand te chatten. Je kunt een chatprogramma gebruiken zoals Skype, Google Hangouts of Facebook Messenger. Je kunt ook een chatdienst als IRC of Chatroulette gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat betekent verstuurd als tekstbericht?

Bericht sturen

Via de app Berichten is het mogelijk om tekstberichten te versturen. De tekstballonnen van deze berichten zijn groen of blauw. Het verschil ligt in de wijze waarop het bericht is verstuurd; als sms of als iMessage.
Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op sms?
Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg.

Daarvan, hoe verstuur je een bericht als tekstbericht?

Sms'en verzenden en ontvangen in Berichten
  1. Open de Berichten-app .
  2. Tik op Opstellen .
  3. In het vak 'Aan' voer je de namen, telefoonnummers of e-mailadressen in van de personen aan wie je een sms wilt sturen. Je kunt ook kiezen uit je topcontacten of uit je hele lijst met contacten.
Hoe verwijder je een chat op Messenger? Om een chat op Messenger te verwijderen, moet je de Messenger-app openen en naar het gesprek gaan dat je wilt verwijderen. Zodra je het gesprek hebt gevonden, moet je het gesprek ingedrukt houden en vervolgens de optie "Verwijderen" selecteren.

Hoe verwijder je een chat op WhatsApp?

Om een chat in WhatsApp te verwijderen, open je eerst de app en ga je naar het tabblad Chats. Tik vervolgens op de chat die je wilt verwijderen en houd deze vast totdat er een menu verschijnt. Tik ten slotte op Chat verwijderen.

Door Fatima

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik een chat in Messenger? :: Welke Linux op oude pc?
Handige links