Huis > H > Hoe Groot Mag Een Bijlage Bij Een E-Mail Maximaal Zijn?

Hoe groot mag een bijlage bij een e-mail maximaal zijn?

Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Daarvan, hoe antwoord je op een mail?

Wanneer u een bericht ontvangt, kunt u verschillende acties uitvoeren voor dat bericht.
  1. Als u alleen een antwoord wilt sturen naar de afzender, selecteert u Beantwoorden.
  2. Als u de oorspronkelijke afzender en alle andere geadresseerden op de regels Aan en CC wilt beantwoorden, selecteert u Allen beantwoorden.
Dienovereenkomstig, hoe schrijf je netjes een mail?
Adresseer en begroet de ontvanger op een gepaste manier. Vermeld de belangrijkste informatie aan het begin. Structureer de inhoud op een compacte en overzichtelijke manier. Gebruik lijsten en markeringen om accenten te leggen.

Dienovereenkomstig, hoe schrijf je een nette e-mail?

Bij het schrijven van nette e-mails zijn er een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw boodschap duidelijk en beknopt is. Probeer ten eerste uw e-mail kort en bondig te houden. Als u veel informatie te delen hebt, kunt u overwegen deze op te splitsen in een paar verschillende e-mails. Gebruik ten tweede opsommingstekens of genummerde lijsten om uw gedachten te ordenen. Dit maakt uw e-mail gemakkelijker te lezen en helpt de ontvanger uw gedachtegang te volgen. Lees ten slotte uw e-mail na voordat u hem verstuurt. Zo kunt u eventuele tikfouten of grammaticale fouten opsporen. Hoe begin je een mail zonder naam? Als u een e-mail begint zonder naam, heet dat een "blinde e-mail". Om een blinde e-mail te beginnen, moet u het e-mailadres in het veld "Aan" zetten, en dan een punt in het veld "Van".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe bijlagen vermelden in inhoudsopgave?

Het antwoord is ja, de bijlagen horen ook in de inhoudsopgave. Deze krijgen echter geen hoofdstuknummer, maar een eigen nummer. Mocht je te veel bijlagen hebben, dan kun je ervoor kiezen om niet alle bijlagen te benoemen. Je kunt dan enkel een kopje met 'Bijlagen' in de inhoudsopgave plaatsen.
Hoe nummer je figuren in de bijlage?
Voor tabellen en figuren in je bijlagen wordt een andere naamgeving gehanteerd. Je gebruikt de letter van de bijlage als toevoeging bij het tabel- of figuurnummer. Tabellen en figuren worden nog steeds apart van elkaar genummerd in de volgorde waarin ze aan bod komen in de bijlage.

Men kan zich ook afvragen: wat moet er allemaal in een bijlage?

Een bijlage is een aanvulling op uw verslag. Alle extra informatie die u nodig heeft om het verslag beter te begrijpen, maar die niet relevant genoeg is om in het echte verslag op te nemen wordt in de bijlage van het verslag geplaatst.
Daarvan, is bronnenlijst een bijlage? Nee, bronnenlijst is geen bijlage. Een bijlage is een gedeelte aan het eind van een document dat aanvullende informatie bevat. Een bronnenlijst is een lijst van bronnen die zijn gebruikt om een document te maken.

En nog een vraag, hoe zet je een bijlage in een word document?

Open eerst het Word-document waaraan u de bijlage wilt toevoegen. Klik vervolgens op het tabblad "Invoegen" bovenaan de pagina. Klik vervolgens op de knop "Object" in de groep "Tekst". Er verschijnt een uitklapmenu. Selecteer "Object" uit het menu.
Een nieuw venster wordt geopend. Selecteer het tabblad "Maken van bestand". Klik dan op de knop "Bladeren". Een nieuw venster wordt geopend. Zoek het bestand dat u wilt toevoegen en klik op "Openen".
Klik tenslotte op de knop "Invoegen". De bijlage wordt aan uw Word-document toegevoegd.

Door Devina Teichrow

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mogelijkheden heb je met 64 bits? :: Is e-mail met een hoofdletter?
Handige links