Huis > H > Hoe Open Ik Een Bijlage Op Mijn Iphone?

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als je een e‑mail met een bijlage (een bestand) ontvangt, kun je het bestand openen nadat je het naar je computer hebt gedownload.

  1. Open in Mail on iCloud.com een bericht dat een bijlage bevat.
  2. Klik op het bestand dat of de afbeelding die je naar je computer wilt downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe ODT bestand openen op Mac?

Een OpenDocument Format-bestand openen in Office voor Mac

  1. Selecteer Bestand > Openen.
  2. Ga naar de locatie waar het OpenDocument Format-bestand is opgeslagen.
  3. Kies het gewenste bestand en selecteer vervolgens Openen.
  4. Nadat u het bestand hebt geopend, ziet u een melding dat het bestand alleen-lezen is.
Je kunt ook vragen hoe docx omzetten naar pdf? Klik op de Microsoft Office-knop , wijs de pijl naast 'Opslaan als' aan en klik vervolgens op pdf of xps. Typ of selecteer een naam voor het document in de lijst 'Bestandsnaam'. Klik op pdf in de lijst 'Opslaan als'.

Dienovereenkomstig, wat is een open bestand?

Een open bestand is een bestand dat in gebruik is door een programma of proces. Het bestand kan openstaan om te lezen, te schrijven of beide. Wanneer een bestand open is, is er een bestandsdescriptor aan gekoppeld die door het programma wordt gebruikt om het bestand te openen. Wat is ODF formaat? ODF staat voor Open Document Format. Het is een op XML gebaseerde bestandsindeling voor kantoordocumenten zoals spreadsheets, tekstverwerkingsdocumenten en presentaties. ODF is een open standaard, ontwikkeld door het OASIS (Open Document Format for Office Applications) consortium. Het wordt ondersteund door een aantal kantoorsoftwaretoepassingen, waaronder LibreOffice, Apache OpenOffice en Microsoft Office.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, hoe msg omzetten naar pdf?

Hoe MSG aan PDF te converteren

Open onze gratis MSG aan PDF-conversiewebsite. Klik in het gebied voor bestands neerzetten om MSG bestand te uploaden of sleep MSG bestand. Klik op de knop Converteren. Uw MSG bestanden worden geüpload en geconverteerd naar PDF resultaatindeling.
Je kunt ook vragen hoe open ik msg bestanden op mac? Je kunt de . MSG bestanden bekijken met behulp van de applicatie MailRaider. Na het eenmalig starten van de applicatie kun je de . MSG bestanden openen door erop te dubbelklikken op het bestand.

Dus, hoe kan ik een eml bestand openen?

Open het bestand in een e-mailclient.

Een EML-bestand is in feite een e-mailbericht dat als bestand wordt weergegeven. De gemakkelijkste manier om een dergelijk bestand te openen is door een e-mailclient te gebruiken als Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail of Thunderbird.
Waarom kan ik een Word document niet openen? Als je een Word-document wilt openen, moet je Word op je computer hebben geïnstalleerd. Als je Word niet hebt geïnstalleerd, kun je het programma downloaden vanaf de Microsoft-website.

Waarom kan ik geen Word bestanden openen?

Er zijn verschillende redenen waarom je een Word-bestand niet kunt openen. Het kan zijn dat het bestand beschadigd is, of dat de juiste software niet geïnstalleerd is om het bestand te openen. Soms is het ook mogelijk dat het bestand in een anderemap opgeslagen is dan waar je verwacht.

Door Nguyen

Vergelijkbare artikelen

Hoe ODT bestand openen op Mac? :: Waarom C#?
Handige links