Huis > H > Hoe Schrijf Je Het Woord Correct?

Hoe schrijf je het woord correct?

Correctheid, naauwkeurigheid. Correctie, verbetering, teregtwijzing; tuchtiging: huis van correctie, ver... 1) Bedachtzaam 2) Behoorlijk 3) Beleefd 4) Beschaafd 5) Bezadigd 6) Doordacht 7) Exact 8) Fatsoenlijk 9) Foutloos 10) Gepast 11) Gerechtvaardigd 12) Goed 13) In de puntje...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je het woord aldus?

De minister zei dat we meer moeten bezuinigen.

Daarvan, hoe schrijf je het woord interessant?

Interessant wordt geschreven met een dubbele S. Een veel voorkomende fout is dat Interessant met een enkele S wordt geschreven of er wordt een E weggelaten. De schrijffouten bij Interessant liggen voornamelijk aan de uitspraak van het woord.
Hoe schrijf je het cijfer 1 in letters?
Telwoord. Ik heb nog één appel voor je. Hier is één niet het lidwoord, maar het telwoord: 1 appel. Ik heb nog één appel betekent dat er echt nog maar 1 appel is.

Hoe schrijf je het woord officieel?

Het woord "officieel" kan op verschillende manieren worden geschreven. Eén manier om het te schrijven is met een hoofdletter "O" gevolgd door de rest van het woord in kleine letters. Een andere manier is met een kleine letter "o" gevolgd door de rest van het woord in hoofdletters. Trouwens, hoe schrijf je uur correct? De juiste manier om uren te schrijven is door de cijfers 1 tot en met 12 te gebruiken, gevolgd door de juiste am of pm aanduiding. Bijvoorbeeld, 1:00 uur wordt geschreven als 1:00 uur en 1:00 uur als 1:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Kan je in Word 1 woord meerdere keren vervangen?

Typ op de tweede regel het woord waarnaar u wilt zoeken. Er kunnen meerdere woorden tegelijk worden vervangen. U kunt meer dan één optie toepassen.

Hoe schrijf je getallen in cijfers?

Er is geen harde regel voor het schrijven van getallen in cijfers of letters. De vuistregel is dat we in lopende tekst de getallen onder de twintig, de tientallen en de ronde getallen daarboven in letters schrijven. De andere getallen schrijven we doorgaans in cijfers.
Dit in overweging nemend, hoe schrijf je interesse?
De correcte schrijfwijze is interesse.

Waarom onmiddellijk met dubbel L?

De correcte spelling is onmiddellijk. Onmiddellijk wordt met twee l'en geschreven omdat het een afleiding is van het woord middel, dat op een l eindigt, met het achtervoegsel -lijk, dat met een l begint.
Dus, wat voor woordsoort is interessant? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt ervan af wat voor soort woorden je interessant vindt. Sommige mensen vinden bijvoeglijke naamwoorden interessant omdat ze de wereld om ons heen op nieuwe en creatieve manieren kunnen beschrijven. Anderen vinden werkwoorden interessant omdat ze de actiewoorden van de taal zijn en met een paar letters veel kunnen betekenen. Wat voor soort woorden jij ook interessant vindt, er zijn waarschijnlijk veel anderen die er net zo over denken.

Is het één of Eén?

Het is een.

Door Luann Corathers

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je 1 in een tekst? :: Hoe weet je wat een voltooid deelwoord is?
Handige links