Huis > H > Hoe Maak Je Een Print Screen Op Fujitsu?

Hoe maak je een Print Screen op Fujitsu?

2. Een printscreen nemen van het actieve venster
  1. Open het venster waarvan je een printscreen wilt nemen. Druk tegelijkertijd op de Print Screen-toets + Alt-toets.
  2. Open het Windows-programma Paint.
  3. Druk op de Control-toets + V om de printscreen te plakken in Paint.
  4. Je kunt de printscreen nu opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Welke toetsen gebruiken voor Print Screen?

Met de PrintScreen-toets (ook wel de PrtScn-toets, op de meeste toetsenborden rechts naast de F12-toets) kan een afdruk van het gehele scherm worden gemaakt. De PrintScreen-toets in combinatie met de Alt-toets maakt een afdruk van alleen het actieve venster.
Hoe maak ik een Print Screen op een Windows PC?
Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Hoe Print Screen activeren?

Om Print Screen te activeren, drukt u op de Print Screen toets op uw toetsenbord. Dit maakt een momentopname van uw huidige scherm en kopieert deze naar uw klembord. U kunt de afbeelding vervolgens in een afbeeldingseditor of documenteditor plakken om deze op te slaan. Hoe maak je een screenshot van je computerscherm? Om een screenshot van uw computerscherm te maken, kunt u het Knipselgereedschap gebruiken. Om het knipselgereedschap te openen, kunt u "knipselgereedschap" typen in de zoekbalk van het menu Start of u kunt het vinden in de map Accessoires in het menu Start.
Zodra het Knipselgereedschap is geopend, kunt u kiezen welk type schermafbeelding u wilt maken. De vier opties zijn: vrije vorm knippen, rechthoekig knippen, venster knippen en volledig scherm knippen.
Voor een vrije-vorm knip kunt u een willekeurige vorm tekenen rond het deel van het scherm dat u wilt vastleggen. Voor een rechthoekig knipsel kunt u klikken en slepen met de muis om een rechthoek te tekenen rond het deel van het scherm dat u wilt vastleggen. Voor een venstersnip kunt u klikken op het venster dat u wilt vastleggen. En voor een schermvullende knip wordt het hele scherm vastgelegd.
Nadat u het gewenste type snip hebt gekozen, wordt het scherm gedimd en kunt u met de muis klikken en slepen om het deel van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen. Wanneer u de muis loslaat, wordt de schermafbeelding gemaakt.
De schermafbeelding wordt opgeslagen als een .png-bestand in het venster Snipping Tool.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een Schermknipsel?

Druk op de toetsen Ctrl + PrtScn. Het volledige scherm wordt grijs, met inbegrip van het menu Openen. Selecteer Modusof in eerdere versies van Windows, selecteer de pijl naast de knop Nieuw. Selecteer het soort knipsel dat u wilt en selecteer vervolgens het gebied van de schermopname die u wilt vastleggen.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot zonder print screen?
De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S. Druk je deze in dan krijg je de verschillende mogelijkheden van de tool in beeld.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen print screen maken?

Gebruik een sneltoetscombinatie Als het indrukken van een enkele PrtSc-toets niet werkt, kunt u de volgende sneltoetscombinaties proberen: Alt-toets + PrintScreen: zal het momenteel geselecteerde venster vastleggen en u kunt deze afbeelding opslaan met Paint of een andere bewerkingstoepassing.
Dus, wat doet ctrl m? In de meeste tekstverwerkers verplaatst Ctrl+M de cursor naar het begin van de huidige tekstregel.

Waar vind ik mijn Print Screen in Windows 10?

Om uw Print Screen in Windows 10 te vinden, gaat u naar het menu Start en zoekt u naar "Knipselgereedschap". Dit zal de toepassing Snipping Tool oproepen. Vanaf hier kunt u de knop "Nieuw" selecteren om een nieuw screenshot te maken.

Door Cleopatra

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik snel een Print Screen? :: Hoe kan je screen recorden?
Handige links