Huis > H > Hoe Kun Je Meerdere Foto's Tegelijk Selecteren?

Hoe kun je meerdere foto's tegelijk selecteren?

Met de sneltoets CNTRL+A selecteer je alle foto's. Hou vervolgens de SHIFT toets ingedrukt en selecteer met de muis de foto's die je niet wilt selecteren. Je kan het ook omgekeerd door: hou de SHIFT toets ingedrukt en selecteer de foto's die je wilt toevoegen aan een map of fotoalbum.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe kun je alle fotos selecteren?

Bulkselectie foto's
  1. Open de Foto's-app en ga naar de Alle foto's-weergave.
  2. Tik rechtsboven op 'Selecteer'.
  3. Hele rijen foto's worden geselecteerd – het beeld scrolt automatisch naar beneden – die je vervolgens deelt via het Deel-icoon linksonder of verwijdert via het prullenbakje rechtsonder.
Hoe selecteer je meerdere foto's iPhone?
Meerdere foto's selecteren en verwijderen op iPhone of iPad

Plaats je vinger op een foto startend in een reeks die je wil selecteren, vervolgens veeg je jouw vinger over alle foto's die je wil selecteren. Meerdere rijen is mogelijk, verplaats je vinger dan gewoon omhoog of omlaag.

Hoe selecteer je meerdere foto's op pc?

Er zijn een paar verschillende manieren om meerdere foto's op een pc te selecteren. De eerste manier is om te klikken op de eerste foto die u wilt selecteren, en dan de "Ctrl"-toets op uw toetsenbord ingedrukt te houden terwijl u klikt op elk van de andere foto's die u wilt selecteren. U kunt ook op de eerste foto klikken en dan de Shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt houden terwijl u op de laatste foto klikt die u wilt selecteren. Zo selecteert u automatisch alle foto's tussen de eerste en de laatste foto waarop u hebt geklikt. Bovendien, hoe alle foto's selecteren in google foto's? Er is geen manier om alle foto's in Google Foto's te selecteren. U kunt echter meerdere foto's selecteren door op de eerste foto te tikken, vervolgens de Shift-toets ingedrukt te houden en op de laatste foto te tikken. Alle tussenliggende foto's worden dan geselecteerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Hoe kun je meerdere dingen tegelijk selecteren?

Waarom? Het kan frustrerend zijn om veel bestanden te moeten aanklikken in de Verkenner. U houdt de Ctrl-knop ingedrukt en klikt geduldig alle bestanden aan.
Hoe Selecteer je meerdere foto's in icloud?
Dit kan zo:
  1. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  2. Tik op Selecteer.
  3. Tik op alle foto's die u in het album wilt zetten.
  4. Tik op het pictogram van een vierkantje met pijl omhoog en vervolgens op Zet in album.
  5. Tik op de gewenste map.

En nog een vraag, hoe alles selecteren op pc?

Alle tekst selecteren
  1. Klik ergens in het document.
  2. Druk op Ctrl+A op het toetsenbord om alle tekst in het document te selecteren.
Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik foto's op volgorde? Er zijn een paar manieren om foto's op volgorde te krijgen. Eén manier is het gebruik van fotosorteersoftware, zoals Adobe Lightroom. Met deze software kunt u albums maken en uw foto's daarin sorteren. Een andere manier is om uw foto's fysiek in albums te sorteren. U kunt ook een systeem opzetten waarbij u elke foto labelt met een nummer of een letter, en ze dan in die volgorde in een fotodoos bewaart.

Waarom krijg ik mijn foto's niet op de PC?

Er zijn een paar redenen waarom u uw foto's niet op de pc kunt krijgen. De eerste reden is dat de foto's misschien zijn opgeslagen op de interne opslag van de telefoon en niet op een SD-kaart. Om te controleren of dit het geval is, kunt u naar de instellingen van de telefoon gaan en kijken naar de sectie Opslag. Als de foto's op het interne geheugen van de telefoon zijn opgeslagen, moet u de telefoon met een USB-kabel op de pc aansluiten en de foto's met een bestandsbeheerder overbrengen.
De tweede reden waarom u uw foto's niet op de PC kunt krijgen, is dat de telefoon misschien is ingesteld om alleen op te laden wanneer deze op een stroombron is aangesloten. Om te controleren of dit het geval is, kun je naar de instellingen van de telefoon gaan en kijken naar de sectie Batterij. Als de telefoon is ingesteld om alleen op te laden als hij op een stroombron is aangesloten, moet u de telefoon met een USB-kabel op de pc aansluiten en vervolgens de optie voor bestandsoverdracht selecteren.
De derde reden waarom u uw foto's mogelijk niet op de PC kunt krijgen is dat de telefoon mogelijk in de USB debug modus staat. Deze modus is bedoeld voor ontwikkelaars en geeft hen toegang tot het interne geheugen van de telefoon. Om te controleren of dit het geval is, kun je naar de instellingen van de telefoon gaan en zoeken naar de sectie Ontwikkelaarsopties. Als de telefoon is ingesteld op de modus USB debuggen, moet u de telefoon met een USB-kabel op de pc aansluiten en vervolgens de optie selecteren om bestanden over te dragen.

Door Yordan

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je HDR uit? :: Hoe bereken je de hoogste score in Excel?
Handige links