Huis > H > Hoe Installeer Ik Een Jbl Speaker?

Hoe installeer ik een JBL speaker?

Ga dan naar 'Instellingen' op je telefoon en zet Bluetooth aan (op een iPhone betekent dit dat het schuifje groen is, op Android is het vaak blauw). Zet dan de JBL-speaker aan. Gaat het om een gloednieuw exemplaar, dan zal hij waarschijnlijk al in de pairing modus staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een draadloze speaker?

Een luidspreker die muziek rechtstreeks van het internet streamt, is een stand-alone apparaat. De luidspreker speelt geluid af van het apparaat waarmee het is verbonden. De telefoon is de bron van de muziek als u die op uw telefoon afspeelt.

En nog een vraag, hoe maak ik verbinding met bluetooth speaker?

Stap 1: Een bluetooth-accessoire koppelen
  1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Bluetooth. en houd vast.
  3. Tik op Nieuw apparaat koppelen.
  4. Tik op de naam van het bluetooth-apparaat dat je aan je apparaat wilt koppelen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Waarom verbind mijn JBL niet?
Wanneer de JBL speaker niet meer goed verbindt met je telefoon of wanneer het geluid stoort, helpt het soms als je hem reset. De reset zet de speaker terug naar de fabrieksinstellingen, waardoor sommige storingen worden opgelost.

Je kunt ook vragen hoe verbind je een speaker?

Om een luidspreker aan te sluiten, moet u luidsprekerkabel gebruiken om de luidspreker op een versterker of ontvanger aan te sluiten. De luidsprekerkabel heeft twee verschillend gekleurde draden (positief en negatief) die moeten worden aangesloten op de overeenkomstige aansluitingen van de luidspreker. Zodra de luidsprekerkabel op de luidspreker is aangesloten, kunt u het andere uiteinde van de luidsprekerkabel aansluiten op de versterker of ontvanger. Waarom krijg ik geen verbinding met bluetooth? Er zijn vele redenen waarom u geen verbinding kunt maken met een bluetooth-apparaat. De meest voorkomende reden is dat het apparaat niet binnen bereik is. Als het apparaat binnen bereik is, controleer dan of het is ingeschakeld en of uw telefoon is gekoppeld met het apparaat. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je telefoon en het bluetooth-apparaat opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Wat is een boekenplank speaker?

Een boekenplankluidspreker is een klein geluidssysteem voor mensen die veel geluid willen maar niet veel ruimte hebben om het in te zetten. Ze moeten op verschillende plaatsen in het huis worden geplaatst, niet alleen op een boekenplank.

Dienovereenkomstig, hoe verbind je een jbl box met een iphone?

Het apparaat koppelen met een Bluetooth-accessoire
  1. Ga op een apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en schakel Bluetooth in.
  2. Zet het accessoire in de detecteerbare modus (de stand waarin het zichtbaar is voor andere apparaten) en wacht tot het op uw apparaat wordt weergegeven.
Hoe werkt een JBL?
Bluetooth apparaten onthouden met welke apparaten ze ooit verbonden zijn geweest. Dat is heel handig indien je vaker muziek wilt luisteren vanaf hetzelfde bronapparaat! Heb je namelijk bluetooth geactiveerd op je bronapparaat en zet je je JBL speaker aan zal deze automatisch verbinden!

Welke JBL speakers kun je koppelen?

De speakers die je met JBL Connect+ kan koppelen zijn:

JBL Xtreme 2. JBL Pulse 3. JBL Charge 4. JBL Boombox.
Hoe moet je een JBL koptelefoon koppelen? Er zijn een paar verschillende manieren om een JBL-hoofdtelefoon te koppelen, afhankelijk van het model. Sommige modellen hebben een fysieke knop die moet worden ingedrukt om de koppelingsmodus te activeren, terwijl andere modellen automatisch de koppelingsmodus activeren wanneer ze worden ingeschakeld.
Als uw hoofdtelefoon een fysieke knop heeft, houdt u de knop ingedrukt totdat het LED-lampje begint te knipperen. Open vervolgens de Bluetooth-instellingen op uw apparaat en selecteer de hoofdtelefoon in de lijst met beschikbare apparaten.
Als uw hoofdtelefoon geen fysieke knop heeft, wordt de koppelingsmodus automatisch ingeschakeld. In dat geval opent u gewoon de Bluetooth-instellingen op uw apparaat en selecteert u de hoofdtelefoon in de lijst met beschikbare apparaten.

Kan niet verbinden?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of het apparaat waarmee u verbinding probeert te maken compatibel is met het systeem dat u gebruikt. Controleer vervolgens of de verbinding correct is ingesteld. Controleer ten slotte of het systeem dat u gebruikt is ingeschakeld en of er een actieve internetverbinding is.

Door Kilk

Vergelijkbare artikelen

Kan Bluetooth apparaat niet vinden Android? :: Hoe dvd-speler aansluiten op digibox?
Handige links