Huis > W > Waarom Zitten Er In De Nieuwe Laptops Geen Dvd Speler Mee?

Waarom zitten er in de nieuwe laptops geen dvd speler mee?

Doordat de dvd-speler of blu-ray speler weggelaten kan worden kunnen laptops veel dunner worden en is er zelfs ruimte voor extra accu capaciteit, zoals dat o.a. bij de nieuwe Samsung laptops is gedaan. Oude techniek maakt dus plaats voor innovatie!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: welke externe dvd speler?

Beste externe dvd brander: dit is onze Top 5
  • LG GP57EB40 – Externe DVD brander. De LG GP57EB40 is compatibel met Mac en Windows 8 + 10.
  • LifeGoods Externe DVD Speler en Brander.
  • MEDION Externe cd dvd rewriter.
  • Apple USB SuperDrive.
  • Ninzer Externe DVD en CD Speler.
Hoe kan ik Windows Media Player installeren?
Selecteer hiervoor de knop Start en vervolgens Instellingen > Apps > Apps en functies > Beheren optionele functies > Een functie toevoegen > Windows Media Player en selecteer Installeren.

Dienovereenkomstig, hoe video afspelen op pc?

Er zijn vele manieren om video af te spelen op een PC, en de meest gebruikelijke methode is het gebruik van een videospeler. Videospelers zijn beschikbaar als zelfstandige programma's of als plugins voor webbrowsers. Sommige videospelers zijn speciaal ontworpen voor het afspelen van video's van een bepaalde website, zoals YouTube of Vimeo. Andere, zoals Windows Media Player en VLC Media Player, kunnen video's van verschillende bronnen afspelen. Kan je een DVD speler aansluiten op een Smart TV? Ja, u kunt een dvd-speler aansluiten op een Smart TV. U moet een HDMI-kabel gebruiken om de twee apparaten met elkaar te verbinden. Zodra u de HDMI-kabel hebt aangesloten, moet u de ingang op uw Smart TV selecteren die overeenkomt met de HDMI-poort waarin u de kabel hebt gestoken. U zou dan het beeld van uw DVD-speler op uw Smart TV moeten zien.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, welke dvd speler voor smart tv?

De 5 beste dvd-spelers onder elkaar
  1. Philips TAEP200/12. Weergave: DVD | CD.
  2. Philips TAEP200/20. Weergave: DVD.
  3. Sony DVP-SR760H. Weergave: DVD | CD | SVCD | MP3 | JPEG.
  4. Nikkei ND75H. Weergave: CD | DVD | JPEG.
  5. Philips TAEP200 DVD Speler met 2 Meter Valueline HDMI Kabel.
Hoe sluit ik een DVD recorder aan?
Koppel uw DVD recorder aan op uw home cinema met behulp van een optische kabel of een coaxkabel (al naargelang het model). Indien u het toestel op uw hifi keten wil aansluiten, moet u de RCA kabels (rood en wit) gebruiken om de in- en uitgang voor het geluid met elkaar te verbinden.

Kan ik een externe harde schijf aansluiten op een Chromebook?

Je kunt bestanden openen op externe apparaten die zijn verbonden met je Chromebook als ze de volgende typen bestandssystemen gebruiken: FAT (FAT16, FAT32, exFAT) HFS+ (alleen-lezen op gejournaliseerde HFS+) ISO9660 (alleen-lezen)
Hoe open je een USB stick op Chromebook? Er zijn een paar manieren om een USB-flashstation op een Chromebook te openen. De eerste manier is om de Bestanden app te gebruiken. Klik hiervoor op de launcher in de linkerbenedenhoek van het scherm en vervolgens op het pictogram van de app Bestanden. Klik vervolgens in de linker zijbalk op het USB-station dat u wilt openen. De inhoud van het USB-station wordt nu weergegeven in het hoofdvenster.
Een andere manier om een USB-stick op een Chromebook te openen is door de Chrome-browser te gebruiken. Open hiervoor de Chrome browser en typ vervolgens "file:///media/[naam van de USB drive]" in de adresbalk. Dit opent de hoofdmap van de USB-drive. Vanaf hier kunt u navigeren naar de specifieke map die u wilt openen.
Tot slot kunt u ook de opdrachtregel gebruiken om een USB-flashstation op een Chromebook te openen. Open hiervoor de Crosh-terminal door op Ctrl+Alt+T te drukken. Typ vervolgens "cd /media/[naam van de USB drive]" en druk op Enter. Dit verandert de directory in de root van de USB-drive. Vanaf hier kunt u het ls commando gebruiken om de inhoud van de drive op te sommen en het cd commando om naar specifieke mappen te navigeren.

Dus, kan er een usb stick in een chromebook?

Ja, een USB-stick kan in een Chromebook. Chromebooks hebben een USB-poort waarop u een USB-stick kunt aansluiten. U kunt de USB-stick gebruiken om bestanden op te slaan en over te zetten naar andere apparaten.

Door Kirit

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een iTunes bestand omzetten naar MP3? :: Hoe speel je een dvd af?
Handige links