Huis > H > Hoe Kan Je Een Spel Delen Op Steam?

Hoe kan je een spel delen op Steam?

Een andere gebruiker machtigen:
  1. Log met je Steam-account in op de computer waarop je je spellen wilt delen.
  2. Zorg ervoor dat je Steam Guard-beveiliging is ingeschakeld.
  3. Selecteer vervolgens in het instellingenmenu het tabblad Gezin (of in Big Picture-modus: Instellingen > Gezinsbibliotheek).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat vind jij het leukste spel?

De Grote Trouwe Bordspellen Test 2020 zijn de leukste spelletjes om in de winter te spelen.

Hoe werkt Remote Play op Steam?

Hoe werkt Remote Play? Met Steam Remote Play kun je een spel op een computer spelen terwijl het spelproces eigenlijk wordt uitgevoerd op een andere computer die zich elders bevindt. De audio en video van het spel worden via Steam op de computer op afstand opgenomen en naar de computer van de speler verzonden.
Dienovereenkomstig, hoe werkt een steam account?
Een gameplatform voor op de computer. Steam is een platform voor pc-games ontwikkeld door game-ontwikkelaar Valve. Binnen Steam kunnen gamers van alles doen. Van het verzamelen van hun games en het behalen van trofeeën tot het chatten met vrienden, Steam wordt bijna overal voor gebruikt.

Dit in overweging nemend, hoe installeer je steam?

Om steam te installeren moet je eerst een Steam account hebben. Als je geen Steam-account hebt, kun je er gratis een aanmaken. Zodra je een Steam-account hebt, moet je de Steam-client downloaden. De Steam-client is gratis beschikbaar en kan worden gedownload van de Steam-website. Zodra de Steam-client is geïnstalleerd, kunt u inloggen op uw Steam-account en beginnen met het installeren van Steam. Wat als je geen account kan maken op Steam? Als je problemen hebt met het aanmaken van een Steam-account, is het eerste wat je moet controleren of Steam al dan niet down is voor onderhoud. U kunt dit doen door de Steam Status-pagina te controleren. Als Steam werkt, maar je hebt nog steeds problemen met het maken van een account, is de volgende stap om ervoor te zorgen dat je alle vereiste informatie correct invoert. Alle velden in het Steam-account aanmaakformulier zijn verplicht, dus als er een leeg is, wordt het formulier niet verzonden.

Als je nog steeds problemen hebt met het aanmaken van een Steam-account, kun je contact opnemen met Steam Support voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Dienovereenkomstig, hoe werkt steam link?

Steam Link is ontworpen om gebruik te maken van het vermogen dat je al in huis hebt, door met behulp van spiegeling vanaf je huidige spelcomputer naar je apparaat te streamen. Video- en audiogegevens worden van je computer naar de Steam Link verzonden, terwijl je controllerinvoer in realtime wordt teruggezonden.
Hoe duur is Steam?
Het feit dat Steam gratis is, maakt het ook enorm populair. Bijna elke pc-gamer gebruikt het wel, of het nu is als sociaal platform, winkel, of verzamelplaats van z'n games. Ook de hoge kortingen dragen bij aan de status van Steam.

Is Steam te vertrouwen?

Steam heeft een gigantisch aanbod aan games en is in mijn ervaring betrouwbaar en fijn om mee te werken. Naast dat het makkelijk is om games samen te spelen met vrienden is er ook een garantie dat als je een spel korter dan 2 uur hebt gespeeld je een refund kan krijgen.
Mensen vragen ook: is steam een abonnement? Nee, Steam is geen abonnement. U kunt games kopen via de Steam-winkel en ze downloaden naar uw computer. Sommige games kunnen extra in-game aankopen hebben, maar u bent niet verplicht om een maandelijks bedrag te betalen om Steam te gebruiken.

Waarom kan ik Steam niet installeren?

Als je problemen hebt met het installeren van Steam, kan het zijn omdat je niet genoeg ruimte hebt op je harde schijf. Steam vereist minimaal 4GB vrije ruimte om te installeren, dus als je harde schijf vol is, moet je wat ruimte maken. Je kunt dit doen door sommige programma's te verwijderen of bestanden naar een andere locatie te verplaatsen.
Een andere mogelijkheid is dat uw antivirussoftware de installatie van Steam blokkeert. Probeer uw antivirusprogramma tijdelijk uit te schakelen en probeer Steam opnieuw te installeren.
Als je nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met Steam support voor hulp.

Door Uriah Mcneeley

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je je geld terug op Steam? :: Hoe kun je Fortnite spelen op Apple?
Handige links