Huis > H > Hoe Krijg Je Je Geld Terug Op Steam?

Hoe krijg je je geld terug op Steam?

Navigeer naar Steam Support (help.steampowered.com) en log in met je Steam-account. nadat je bent ingelogd. Zoek de aankoop die je wilt laten terugbetalen en klik erop. Als je aankoop niet staat vermeld, valt deze buiten het terugbetalingsvenster en komt niet in aanmerking voor een terugbetaling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoeveel games zijn er op steam?

Met meer dan 30.000 spellen, van AAA tot indie en alles daartussenin.
Dus, kan niks kopen op steam?
Als je aankoop mislukt, slaat Steam je winkelwagen drie dagen (precies 72 uur) op tegen de dan geldende prijs, zodat je de aankoop opnieuw kunt proberen. Kortingen die op de mislukte aankoop van toepassing zijn worden opgeslagen, zelfs als ze niet meer in de Steam-winkel beschikbaar zijn.

Wat betekent adres bevestigen op Steam?

Wanneer je je adres op Steam bevestigt, verifieer je dat het adres dat je hebt ingevoerd correct en up-to-date is. Dit is belangrijk omdat het Steam in staat stelt je belangrijke informatie en meldingen te sturen, zoals aankoopbonnen en beveiligingswaarschuwingen. Om uw adres te bevestigen, logt u in op uw Steam-account en klikt u op het tabblad "Accountgegevens". Vanaf daar zie je een sectie met het label "Adres". Voer je adresgegevens in en klik vervolgens op de knop "Adres bevestigen". Wat wordt bedoeld met adres bevestigen? Adres bevestigen betekent ervoor zorgen dat een adres geldig is en bestaat. Dit kan worden gedaan door het adres te vergelijken met een lijst van bekende adressen, of door een bericht naar het adres te sturen en te wachten op een antwoord.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoeveel kost een Steam deck?

De Steam Deck is een handheld-pc van Valve. Hij draait op het op Linux gebaseerde SteamOS, dat geoptimaliseerd is voor het gebruiksscenario handheld-gaming. Valve verkoopt drie varianten, die in prijs verschillen van 419 euro, tot 549 en 679 euro.
Trouwens, wat kost steam deck?
Voor de opslag kun je kiezen uit drie varianten. Het instapmodel kost 419 euro en bevat 64GB eMMC-geheugen, het middelste model van 549 euro krijgt een 256GB NVMe-ssd en de duurste uitvoering van 679 euro combineert een 512GB NVMe-ssd met ontspiegeld glas voor het scherm.

Is Steam legaal?

Het Steam-systeem ontmoedigt hiermee het maken van illegale kopieën. Tevens wordt iedere keer dat een spel wordt gestart contact gemaakt met het Steam-systeem om te controleren of de desbetreffende Steam-abonnee rechtmatig van dit product gebruikmaakt. Dit tevens om het illegaal kopiëren zo veel mogelijk tegen te gaan.
Dienovereenkomstig, hoe verwijder je iets van steam? Als u iets van uw Steam-account wilt verwijderen, kunt u dat doen door naar de instellingenpagina van uw account te gaan. Vanaf daar kunt u alle inhoud die is gekoppeld aan uw account bekijken en beheren. Als je een spel of andere inhoud wilt verwijderen, moet je de optie "Verwijderen" selecteren in het uitklapmenu naast het item in kwestie.

Kan je Steam geld terug vragen?

Ja, u kunt uw geld terugvragen om welke reden dan ook, binnen twee weken na aankoop en zolang u het spel niet langer dan twee uur heeft gespeeld.

Door Pampuch

Vergelijkbare artikelen

Kun je radio luisteren via bluetooth speaker? :: Hoe kan je een spel delen op Steam?
Handige links