Huis > H > Hoe Deel Je Een Spel Via Steam?

Hoe deel je een spel via Steam?

Schakel dan de deelfunctionaliteit in via Instellingen > Gezin (of in Big Picture-modus: Instellingen > Gezinsbibliotheek), waar je ook specifieke computers en gebruikers kunt machtigen om te delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat vind jij het leukste spel?

De Grote Trouwe Bordspellen Test 2020 zijn de leukste spelletjes om in de winter te spelen.

Dus, hoe werkt remote play op steam?

Hoe werkt Remote Play? Met Steam Remote Play kun je een spel op een computer spelen terwijl het spelproces eigenlijk wordt uitgevoerd op een andere computer die zich elders bevindt. De audio en video van het spel worden via Steam op de computer op afstand opgenomen en naar de computer van de speler verzonden.
Hoe werkt Steam link?
Steam Link is ontworpen om gebruik te maken van het vermogen dat je al in huis hebt, door met behulp van spiegeling vanaf je huidige spelcomputer naar je apparaat te streamen. Video- en audiogegevens worden van je computer naar de Steam Link verzonden, terwijl je controllerinvoer in realtime wordt teruggezonden.

Hoe werkt Gezinsbibliotheek Steam?

Met de functie Family Library Sharing van Steam kunnen gebruikers hun bibliotheek met Steam-games delen met maximaal 10 andere familieleden of vrienden. Gebruikers kunnen gedeelde computers toegang geven tot hun volledige lijst met games, en iedereen kan een game spelen terwijl deze wordt gedownload. Geautoriseerde spelers hebben ook toegang tot elkaars opgeslagen games en kunnen coöperatieve multiplayergames spelen als de eigenaar van de hoofdaccount online is. Dienovereenkomstig, wat als je geen account kan maken op steam? Als je geen account kunt maken op steam, kun je proberen contact op te nemen met de klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je HBO Max?

Bij beide abonnementsvormen kunt u meerdere profielen aanmaken. Er kunnen vijf persoonlijke profielen per account worden aangemaakt. Er zijn twee soorten profielen. Het delen van accounts wordt aangemoedigd door HBO Max.

Hoe installeer je Steam?

Hoe Steam te installeren: Ga naar https://store.steampowered.com/about/
...
Hoe installeer ik Steam?
  1. Klik op de knop 'Nu Steam Iinstalleren' en laat het Steam-installatieprogramma downloaden.
  2. Klik na het downloaden op 'uitvoeren/openen' en volg de instructies om de Steam-client op je computer te installeren.
Dienovereenkomstig, hoe verander je je wachtwoord op steam?
Open de Steam-client en ga naar Instellingen (Voorkeuren op een Mac): Selecteer "Wachtwoord wijzigen...": Voer je huidige wachtwoord in: (Herinner je je wachtwoord niet?

Dus, kan niks kopen op steam?

Als je aankoop mislukt, slaat Steam je winkelwagen drie dagen (precies 72 uur) op tegen de dan geldende prijs, zodat je de aankoop opnieuw kunt proberen. Kortingen die op de mislukte aankoop van toepassing zijn worden opgeslagen, zelfs als ze niet meer in de Steam-winkel beschikbaar zijn.
Men kan zich ook afvragen: wat kost een steam-account? Een steam account kost $9.99.

Wat betekent adres bevestigen op Steam?

Wanneer u een nieuwe betaalmethode toevoegt aan uw Steam-account, moet u uw factuuradres bevestigen. Dit helpt Steam te controleren of uw betaalmethode geldig is en of u de rechtmatige eigenaar van het account bent. Om je adres te bevestigen, volg je gewoon de instructies op het scherm. Over het algemeen moet je een code invoeren die naar je e-mail of mobiele telefoon wordt gestuurd.

Door Vtarj

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik Steam niet installeren? :: Kun je radio luisteren via bluetooth speaker?
Handige links