Huis > H > Hoe Moet Je Discord Gebruiken?

Hoe moet je Discord gebruiken?

Het idee is heel simpel: Je downloadt de app of opent Discord in je browser. Je start zelf een chat of wordt onderdeel van een chat, en vanaf dat moment kan je Discord gebruiken om samen met je medegamers te bellen en te chatten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Mensen vragen ook: wat kun je doen met discord?

Discord is een gratis website en app om tekst, video en audio te delen. Vooral gamers maken er graag gebruik van, om makkelijk te kunnen communiceren met andere gamers tijdens een spel. Hoewel je via Discord ook kan chatten, wordt de tool vooral benut om met elkaar te praten via een headset.
Hoe bel je met Discord?
Je kunt iemand ook bellen vanuit je vriendenlijst. Beweeg met je muis over iemand zijn naam, en er verschijnt een belknop: En dat was alles dat je moet weten over groepsgesprekken.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een rol aan in discord?

Er zijn twee manieren om rollen aan te maken in Discord:
1. Met behulp van de Discord Developer Portal
2. Using the Discord Permissions Calculator
Het creëren van een rol met behulp van de Discord Developer Portal is de aanbevolen methode, omdat het meer opties en flexibiliteit biedt. Om een rol aan te maken met behulp van de Discord Developer Portal, volg je deze stappen:
1. Log in op de Discord Developer Portal.
2. Selecteer het tabblad "Toepassingen".
3. Selecteer je Discord applicatie uit de lijst.
4. Selecteer het tabblad "Rollen".
5. Klik op de knop "Rol aanmaken".
6. Voer de rolnaam, beschrijving en rechten in.
7. Klik op de knop "Rol aanmaken".
Een rol maken met de Discord Permissie Calculator is de aanbevolen methode voor het maken van rollen met specifieke permissies. Volg deze stappen om een rol aan te maken met behulp van de Discord Permissie Calculator:
1. Log in op de Discord Permissions Calculator.
2. Selecteer je Discord applicatie in het drop-down menu.
3. Selecteer het tabblad "Rollen".
4. Klik op de knop "Rol aanmaken".
5. Voer de rolnaam, beschrijving en rechten in.
6. Klik op de knop "Rol aanmaken". Dienovereenkomstig, kan je geld verdienen met discord? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de hoeveelheid geld die via Discord kan worden verdiend zal variëren afhankelijk van het gebruik en de betrokkenheid van het individu bij het platform. Er zijn echter een paar potentiële manieren om geld te verdienen via Discord, zoals door het in rekening brengen van toegang tot premium functies of door de verkoop van virtuele goederen en diensten. Bovendien kunnen sommige gebruikers inkomsten genereren via Discord door hun gameplay te streamen of door professionele diensten, zoals coaching of tutoring, aan andere gebruikers aan te bieden.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waarom Discord gebruiken?

Discord, gelanceerd in 2015, is een platform voor mensen met dezelfde interesses om te delen en te communiceren. Het is populair onder de gamegemeenschap omdat het een manier biedt voor videogamespelers om met elkaar te communiceren en een community buiten de games zelf te ontwikkelen.
Hoeveel mensen hebben Discord?
140 miljoen gebruikers

Het aantal Discord-gebruikers is in een jaar tijd ongeveer verdubbeld. Inmiddels zijn er elke maand 140 miljoen mensen actief. Het bedrijf telt 250 medewerkers en zou volgens Techcrunch worden gewaardeerd op 7 miljard dollar.

Hoe oud moet je zijn om Discord te gebruiken?

In alle landen die niet op deze lijst staan, handhaaft Discord een minimumleeftijd van 13 jaar.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een discord kanaal alleen lezen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het specifieke Discord-kanaal en de serverinstellingen. In het algemeen kun je echter een Discord-kanaal alleen-lezen maken door de instellingen van de machtigingen te wijzigen. Om dit te doen, moet je een server administrator zijn of de "Manage Channels" permissie hebben voor het specifieke kanaal. Zodra je deze rechten hebt, kun je naar de kanaalinstellingen gaan en de "lees berichten" rechten veranderen in "weigeren" voor alle gebruikers behalve de beheerders. Dit maakt het kanaal effectief read-only voor iedereen behalve voor beheerders.

Kan geen uitnodiging accepteren Discord?

Als je problemen hebt met het accepteren van een uitnodiging voor een Discord server, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:
Zorg er eerst voor dat je bent ingelogd op het juiste Discord account. Als je inlogt met het verkeerde account, kun je geen toegang krijgen tot de server.
Als je zeker weet dat je met het juiste account bent ingelogd, probeer dan de Discord app opnieuw op te starten. Dit lost vaak inlogproblemen op.
Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan contact op te nemen met de server eigenaar of een beheerder. Zij kunnen je misschien helpen het probleem op te lossen.

Door Valentia Boozer

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een vriend toevoegen op Discord? :: Hoe werkt Remote Play op Steam?
Handige links