Huis > H > Hoe Moet Je Een Vriend Toevoegen Op Discord?

Hoe moet je een vriend toevoegen op Discord?

Pro-tip: Je kunt ook met je rechtermuisknop op iemand klikken en dan kiezen voor 'Vriend toevoegen', dat gaat nog sneller! Dit is de lijst met al je vrienden, gefilterd door wat je hebt gekozen in het bovenste menu. In de drie kolommen zie je hun naam, de status, het spel dat ze spelen en de servers die je deelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Welke rollen zijn er in discord?

De rollen in de rollenhiërarchie staan op één lijn, met de hoogste rol (zie paarse pijl) vanboven en de laagste beneden. Je kunt met andere woorden de lijst met rollen zien als een totempaal. Dit is de omega-rol! Als deze optie is aangevinkt, krijgt de gebruiker alle mogelijke machtigingen uit de lijst!
Hoe kan je je naam veranderen op discord?
Je kunt je naam ook veranderen door "/nick" en je nieuwe bijnaam in te typen! BELANGRIJK: Als de servereigenaar de optie "Bijnaam wijzigen" heeft uitgeschakeld voor jouw rol, dan is het niet mogelijk om je naam te veranderen.

Dienovereenkomstig, wat kost een discord server?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals het aantal gebruikers, de benodigde functies en het niveau van ondersteuning dat nodig is. Een ruwe schatting voor een kleine Discord server met een paar honderd gebruikers zou echter rond de $10 per maand liggen. En nog een vraag, wat is een nitro discord? Discord Nitro is een betaalde abonnementsdienst voor Discord die gebruikers toegang geeft tot verschillende premium functies. Deze functies omvatten:
-Een bibliotheek van games die direct binnen Discord gespeeld kunnen worden
-Een uitgebreide set emoji
-Video en audio van hogere kwaliteit bij het gebruik van Discord's video en voice chat functies
-De mogelijkheid om geanimeerde avatars te gebruiken
-De mogelijkheid om geanimeerde server iconen te gebruiken
-Een maandelijkse nitro box die gebruikers willekeurige items geeft zoals emoji's, stickers en avatar randen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Vervolgens, wat is discord crypto?

De crypto-markt is enorm dynamisch en kan daarom zijn dat de Crypto Traders en Trendwatchers een unieke kans in de markt spotten waar snel naar gehandeld moet worden. Op zo'n moment is het handig om meldingen aan te hebben staan in de Discord-server, zodat je er snel bij kunt zijn. Dat gaat heel eenvoudig in Discord.
Daarvan, hoe gevaarlijk is discord?
Discord op een rijtje:

Platform waarmee je kan bellen, videobellen en tekstberichten kan sturen. Discord zegt zelf: Gratis en veilig, speciaal voor gamers, werkt op je computer en op je smartphone/tablet.

Hoe vaak is Discord gedownload?

Op waren er meer dan 250 miljoen geregistreerde gebruikers van de software. In mei 2021 werd aangekondigd dat Sony en Discord gingen samenwerken om Discord in 2022 beschikbaar te krijgen voor de PlayStation 4 en 5.
Dienovereenkomstig, wie is de eigenaar van discord? Discord is een chat-app met een aanhang van miljoenen gebruikers. Het is gemaakt door Hammer & Chisel, een game development studio, in 2015. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar er is ook een betaalde abonnementsdienst, Discord Nitro, die gebruikers toegang geeft tot premium functies. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco. In 2018 had de app 250 miljoen geregistreerde gebruikers.

Dienovereenkomstig, welke apps gebruiken tieners?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat verschillende tieners verschillende apps gebruiken, afhankelijk van hun interesses, behoeften en voorkeuren. Enkele van de populairste apps onder tieners zijn echter sociale media-apps zoals Instagram, Snapchat en Twitter; messaging-apps zoals WhatsApp en Facebook Messenger; en videostreaming-apps zoals YouTube en Netflix.

Door Geanine Lindell

Vergelijkbare artikelen

Kan je Minecraft met pc en PS4 samen spelen? :: Hoe moet je Discord gebruiken?
Handige links