Huis > W > Wat Doet Dkim?

Wat doet DKIM?

DKIM (Domain Keys Identified Mail) is een e-mail authenticatie techniek dat de ontvanger toestaat om te kijken of de e-mail echt verstuurd en geautoriseerd is door de eigenaar van het domein. Dit doet doet men door e-mails een digitale handtekening mee te geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dienovereenkomstig, wat is een dkim selector?

Wat is een DKIM-selector? U kunt de DKIM selector voor uw domein terugvinden als een "s=" tag in uw DKIM signature header. Het is een string variabele die helpt bij het verwijzen naar de DKIM publieke sleutel in de DNS van uw domein tijdens het verifiëren van uw berichten met behulp van het DKIM verificatie protocol.
Dus, wat is een dmarc record?
De functie van het DMARC record. Met een DMARC record geef je als e‑mailverzender aan dat je beveiliging van je e‑maildomein serieus neemt. Je geeft er een signaal mee af richting de ontvangende mailservers en vertelt ze welke e‑mails wél en niet mogen worden afgeleverd.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een dmarc record?

Een DMARC record wordt gemaakt door een TXT record toe te voegen aan uw DNS. De waarde van het TXT record is een string die instructies bevat over hoe e-mail moet worden behandeld als het van uw domein komt en niet door de DMARC authenticatie komt. Wat is een DMARC policy? Een DMARC-beleid is een manier voor een e-mailafzender om aan ontvangende mailservers aan te geven hoe e-mails die de DMARC-authenticatie niet doorstaan, moeten worden behandeld. Het beleid kan aangeven dat de e-mail moet worden geweigerd, in quarantaine geplaatst, of afgeleverd in de inbox. Het kan ook aangeven wat er gebeurt als de mailserver het resultaat van de DMARC-verificatie niet kan bepalen. Het DMARC beleid wordt gespecificeerd in een DNS TXT record.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Dit in overweging nemend, wat is spf dkim dmarc?

De standaarden SPF, DKIM en DMARC worden gebruikt om de integriteit (echtheidskenmerken, e-mailauthenticatie) van e-mail te borgen, zodat ontvangers kunnen controleren of e-mails ook daadwerkelijk afkomstig zijn van de veronderstelde afzender.
Wat is SPF in zonnebrandcrème?
SPF staat voor Sun Protection Factor en is een beschermingsfactor die de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen. SPF geeft aan hoelang je beschermd in de zon kunt zitten met zonbescherming (zonnebrandcrème), voordat er zonverbranding optreedt.

Wat is het verschil tussen SPF en Factor?

Maar een SPF 30 en 50 schijnen vrijwel niets van elkaar te verschillen. Factor 30 biedt bescherming tegen 97% van de zonnestralen en factor 50 biedt 98% bescherming. Het verschil tussen factor 30 en 50 is dus minimaal. Wel ben je met factor 50 iets langer beschermd tegen de zon.
Is SPF 50 Beter dan 30? Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig als een ja of een nee. De zonbeschermingsfactor (SPF) geeft aan hoe goed een zonnebrandmiddel uw huid beschermt tegen ultraviolette (UV) stralen. Hoe hoger de SPF, hoe meer bescherming uw zonnebrandcrème biedt. Het is echter belangrijk te onthouden dat geen enkel zonnebrandmiddel 100% bescherming tegen de zon biedt.
SPF 30 zonnebrandcrème filtert ongeveer 97% van de UV-stralen, terwijl SPF 50 zonnebrandcrème ongeveer 98% van de UV-stralen filtert. Hoewel SPF 50 zonnebrandcrème dus iets beter is dan SPF 30 zonnebrandcrème, is het verschil niet dramatisch. Het is belangrijker om ervoor te zorgen dat u zich royaal en regelmatig insmeert, dan u zorgen te maken over de vraag of u SPF 30 of SPF 50 gebruikt.

Men kan zich ook afvragen: is factor 30 genoeg?

Het antwoord op deze vraag is dat het afhangt van iemands huidtype. Als iemand een lichte huid heeft, kan factor 30 voldoende zijn. Heeft iemand echter een donkere huid, dan heeft hij wellicht een zonnebrandcrème met een hogere factor nodig om zijn huid tegen de zon te beschermen.

Door Clementius

Vergelijkbare artikelen

Waarom geen factor 50? :: Waar zijn op dit moment bosbranden?
Handige links