Huis > W > Waarom Pop3?

Waarom POP3?

Met POP3 heb je jouw Postvak altijd op jouw eigen PC staan. Bij het ophalen worden alle binnenkomende e-mailberichten in principe van de server verwijderd. Alle e-mailprogramma's werken (goed) met POP3. Bij IMAP(Internet Message Acces Protocol) is het zo dat het Postvak bij Domeinwinkel op de server staat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, wat is een pop of imap account?

Antagonist biedt twee manieren om je e-mail op te halen: POP en IMAP . Het grote verschil tussen deze twee is dat bij POP alle e-mail van de mailserver wordt gedownload en bij IMAP de mail juist op de server blijft staan. Welk protocol de voorkeur geniet, ligt volledig aan jou.
Hoe kan ik mijn e-mail instellen?
Stappenplan Windows Mail
  1. Ga naar Start en klik op het icoon 'Mail'.
  2. Klik op 'Account toevoegen'.
  3. Kies nu in het scherm 'Account kiezen' voor 'Ander account' voor het instellen van je providermail.
  4. Klaar!
  5. Niet gelukt?
  6. Klik nu op 'Internet-e-mail'.
  7. Klik op 'Aanmelden'.

Waar vind ik mijn e-mail instellingen?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u uw e-mailinstellingen kunt vinden. De eerste plaats die u kunt controleren is het instellingenmenu van uw e-mailprogramma. Veel e-mailprogramma's hebben een instellingenmenu dat u kunt openen door te klikken op een knop in de rechterbovenhoek van het programmavenster. In het instellingenmenu zou er een onderdeel "Accountinstellingen" of iets dergelijks moeten staan. Als u hierop klikt, krijgt u een lijst te zien van alle accounts die u in het e-mailprogramma hebt ingesteld. Elke account heeft zijn eigen instellingen die u kunt aanpassen.
Een andere plaats om uw e-mailinstellingen te zoeken is in de instellingen van uw webbrowser. Als u een e-mailprogramma gebruikt dat via een webbrowser wordt geopend, zoals Gmail, Yahoo Mail of Outlook.com, dan staan de instellingen van uw account in het instellingenmenu van uw webbrowser. Om in de meeste webbrowsers naar het instellingenmenu te gaan, klikt u op de menuknop in de rechterbovenhoek van het browservenster en selecteert u vervolgens "Instellingen" in het uitklapmenu. Zoek in het instellingenmenu naar een sectie met het label "Accounts" of iets dergelijks. Als u hierop klikt, verschijnt een lijst met alle accounts die u in de browser hebt ingesteld. Elke account heeft zijn eigen instellingen die u kunt aanpassen.
Als u uw e-mailinstellingen op geen van deze plaatsen kunt vinden, kunt u proberen te kijken in de instellingen van uw besturingssysteem. In Windows kunt u naar het instellingenmenu gaan door op de knop Start te klikken en vervolgens "Instellingen" uit het menu te kiezen. Zoek in het instellingenmenu naar een sectie met het label "Accounts" of iets dergelijks. Als u op dit onderdeel klikt, verschijnt een lijst met alle accounts die u in Windows hebt ingesteld. Elk account heeft zijn eigen instellingen die u kunt aanpassen. In macOS kom je bij het instellingenmenu door op het Apple-menu te klikken en vervolgens "Systeemvoorkeuren" te kiezen. In de Wat vul je in bij IMAP? De term "IMAP" staat voor "Internet Message Access Protocol". IMAP is een protocol dat door e-mailclients wordt gebruikt om e-mailberichten van een server op te halen. Wanneer u de IMAP-instellingen voor een e-mailaccount invult, vertelt u de e-mailclient hoe hij verbinding moet maken met de server en uw berichten moet ophalen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waar vind ik IMAP op iPhone?

Een e-mailaccount instellen op iPhone (iOS 11/12)
  1. Stap 1 - Ga naar Instellingen > Accounts & Wachtwoorden.
  2. Stap 2 - Kies Nieuwe account.
  3. Stap 3 - Kies Anders.
  4. Stap 4 - Kies Voeg e-mailaccount toe.
  5. Stap 5 - Vul de accountgegevens in.
  6. Stap 6 - Selecteer IMAP.
  7. Stap 7 - Vul de serverinstellingen in.
  8. Stap 8 - Sla de gegevens op.
Welke IMAP server?
De meeste gebruiken 143 of 993 voor IMAP of 110 of 995 voor POP. Dit is uw e-mailprovider.

Welk mailprogramma gebruikt Ziggo?

Ziggo Mail is de online webmail van Ziggo. Zo kun je altijd en overal bij je e-mail.
Wat is de SMTP server van Ziggo? De SMTP-server van Ziggo is mail.ziggo.nl.

En nog een vraag, hoe kan ik pop3 veranderen in imap?

Er zijn een paar stappen nodig om van POP3 naar IMAP te gaan.
Eerst moet u uw POP3-mail exporteren naar een .eml-bestand. U kunt dit in de meeste e-mailclients doen door de optie "archiveren" of "exporteren" van uw e-mails te selecteren.
Vervolgens moet u uw IMAP-account instellen in uw e-mailprogramma. De procedure hiervoor hangt af van de e-mailclient die u gebruikt.
Tenslotte moet u uw .eml-bestand in uw IMAP-account importeren. De meeste e-mailclients hebben een optie om dit te doen onder het tabblad "importeren" of "accounts".

Door Kary

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een liedje als ringtone? :: Waar kan ik mijn IMAP wachtwoord vinden?
Handige links