Huis > W > Wat Is De Beste Gratis Ad Blocker?

Wat is de beste gratis Ad Blocker?

AdBlock. Waarschijnlijk wel de beste in het veld: AdBlock. Niet alleen beschermt deze adblocker je tegen vervelende pop-ups, maar ook tegen andere advertenties zoals bijvoorbeeld die irritante YouTube-reclames. Je kunt deze adblocker helemaal naar eigen wens instellen door filters toe te voegen of te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat is AdBlock voor Samsung?

AdBlock voor Samsung Internet filtert opdringerige advertenties en trackers eruit, en gebruikt dezelfde filterlijsten die we gebruiken om advertenties te blokkeren in Chrome, Safari, en andere browsers.
Is Total AdBlock betrouwbaar?
Door schadelijke advertenties, phishing-aanvallen, cryptocurrency miners en trackers van derden te blokkeren, zorgt AdBlock ervoor dat je veilig op het internet kunt surfen terwijl je privacy wordt beschermd. De app is gratis te gebruiken en is compatibel met alle grote browsers.

Dus, wat kan ik doen tegen ongewenste reclame op mijn pc?

Er zijn over het algemeen twee soorten ongewenste reclame op pc's: pop-ups en webbanneradvertenties.
Pop-ups zijn kleine vensters die automatisch worden geopend wanneer u bepaalde websites bezoekt. Ze worden meestal veroorzaakt door advertenties die zijn ingebed in de code van de website. Web banner advertenties zijn de grote of kleine rechthoekige advertenties die je op veel websites ziet.
Er zijn een paar dingen die je kunt doen om de hoeveelheid ongewenste advertenties op je PC te verminderen.
Ten eerste kun je een pop-up blocker installeren. Er zijn een paar verschillende beschikbaar, en ze blokkeren alle pop-ups of alleen die van bepaalde websites.
Ten tweede kunt u de instellingen van uw webbrowser aanpassen om de weergave van webbanneradvertenties uit te schakelen of te beperken. In Chrome kunt u dit bijvoorbeeld doen door naar Instellingen > Geavanceerd > Inhoudsinstellingen > Afbeeldingen te gaan en "Geen afbeeldingen tonen" te selecteren.
Ten derde kunt u een advertentieblokker installeren. Ad blockers zijn programma's die het verschijnen van advertenties op websites blokkeren. Ze werken anders dan pop-upblokkers en kunnen meestal alle soorten advertenties blokkeren, inclusief webbanneradvertenties.
Tenslotte kunt u voorkomen dat u op advertenties klikt. Dit voorkomt niet dat de advertenties verschijnen, maar wel dat u onbedoeld de website of het bedrijf ondersteunt dat ze weergeeft. Dienovereenkomstig, waarom krijg ik bepaalde reclames te zien? Er zijn een paar redenen waarom u bepaalde advertenties te zien krijgt. Eén reden is dat bedrijven hun advertenties willen richten op mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat ze verkopen. Hiervoor gebruiken ze informatie die ze over u weten, zoals uw leeftijd, geslacht, locatie en interesses.
Een andere reden waarom je bepaalde advertenties ziet, is dat bedrijven verschillende advertenties testen om te zien welke effectiever zijn. Ze laten u misschien een versie van een advertentie zien en vervolgens iemand anders een andere versie. Door dit te doen, kunnen ze uitzoeken welke advertenties meer kans maken dat mensen erop klikken of iets kopen.
Tot slot tonen sommige bedrijven je misschien advertenties die lijken op dingen die je in het verleden hebt bekeken. Als u bijvoorbeeld reiswebsites hebt bekeken, ziet u misschien advertenties voor reisaanbiedingen of hotels in uw omgeving. Dit is omdat bedrijven denken dat u geïnteresseerd bent in dit soort producten.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat dit betreft, hoe kan ik google ads verwijderen?

Een advertentie verwijderen
  1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Advertenties en extensies.
  3. Vink het selectievakje aan naast de advertentie die u wilt verwijderen.
  4. Klik boven aan de tabel met advertentiestatistieken op het dropdown-menu Bewerken.
  5. Selecteer Verwijderen.
En nog een vraag, hoe download je een adblocker?
Voor de meeste browsers is zo'n plug-in beschikbaar. De populairste adblocker heet 'Adblock Plus' en is kosteloos.
...
Google Chrome
  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!

Wat dit betreft, hoe zet ik mijn adblocker aan?

Voor Google Chrome, Adblock Plus kan worden geinstallleerd door naar de Chrome installatie pagina te gaan en op de installatie knop te klikken. Een klein venster zal openen, klik op "Toevoegen". Adblock Plus zal nu automatisch alle vervelende YouTube advertenties blokkeren.
Vervolgens, wat kost advertentie blokkering? Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden, dus we beginnen met het meest directe antwoord en onderzoeken dan een paar andere mogelijke antwoorden.
Het meest directe antwoord op de vraag is dat het blokkeren van advertenties op verschillende manieren geld kan kosten. Ten eerste, als u een advertentieblokker gebruikt op uw desktop, laptop of mobiele apparaat, kan de levensduur van de batterij afnemen. Daarnaast kunnen advertentieblokkeringen meer gegevens gebruiken dan browsen zonder advertentieblokker, wat kan leiden tot hogere kosten voor gegevensgebruik bij uw mobiele provider of internetprovider. Ten slotte kunnen sommige websites detecteren dat u een advertentieblokkeringsprogramma gebruikt en u de toegang tot hun inhoud blokkeren, of een bericht weergeven waarin u wordt gevraagd uw advertentieblokkeringsprogramma uit te schakelen.
Naast de directe kosten van het blokkeren van advertenties zijn er ook indirecte kosten. Zo zou het blokkeren van advertenties kunnen leiden tot een daling van de inkomsten van websites die afhankelijk zijn van advertenties om hun inhoud te ondersteunen. Dit zou kunnen leiden tot minder inhoud of inhoud van lagere kwaliteit. Bovendien zou advertentieblokkering kunnen leiden tot minder inkomsten voor bedrijven die reclame verkopen, wat zou kunnen leiden tot hogere prijzen voor reclame of minder investeringen in reclametechnologieën.

En nog een vraag, kun je vals spelen met wordfeud?

Ja, je kunt vals spelen met wordfeud. Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om een woordzoeker te gebruiken. Hiermee kunt u de letters die u heeft invoeren en woorden vinden die gemaakt kunnen worden met die letters. Een andere manier om vals te spelen is het gebruik van een woordenlijst. Dit is een lijst van alle woorden die zijn toegestaan in wordfeud. Je kunt deze lijst gebruiken om woorden te vinden die je kunt maken met de letters die je hebt.

Door Agnew Drewery

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel graden mag een PC worden? :: Hoe kom ik van die reclame af op mijn telefoon?
Handige links