Huis > H > Hoe Kom Ik Van Die Reclame Af Op Mijn Telefoon?

Hoe kom ik van die reclame af op mijn telefoon?

Android 8.0 en lager:
  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, hoe krijg ik al die advertenties weg?

In Google-services
  1. Tik in Google Zoeken op uw telefoon of tablet op 'Info' Waarom deze advertentie? Schakel Advertenties weergeven van [adverteerder] uit.
  2. Selecteer in YouTube 'Info' Deze advertentie niet meer weergeven.
  3. Selecteer in Gmail 'Info' Advertenties zoals deze beheren. Deze adverteerder blokkeren.
Je kunt ook vragen hoe voorkom je reclame?
Installeer anti-tracking of de adblocker

Anti-tracking tools blokkeren tracking cookies en adblockers voorkomen dat advertenties worden getoond op websites die je bezoekt. Er zijn verschillende anti-tracking tools en adblockers die je kunt installeren in je browser : Ghostery* Adblock Plus*

En nog een vraag, hoe krijg ik de reclame weg bij wordfeud?

Als u de Wordfeud app gebruikt, kunt u advertenties verwijderen door te upgraden naar Wordfeud Pro. Open hiervoor de app en ga naar het instellingenmenu. Vanaf daar ziet u de optie om te upgraden naar Pro. Zodra u de upgrade heeft uitgevoerd, worden de advertenties verwijderd. Wat is de beste adblocker voor Android? Er zijn een paar adblockers voor Android die het overwegen waard zijn. De beste kan afhangen van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele goede adblockers voor Android zijn AdAway, AdBlock Plus en BlockThis.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik Google reclame blokkeren?

Gepersonaliseerde advertenties uitzetten
  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.
Trouwens, is adblocker gratis?
Adblock Plus is een gratis extensie die het mogelijk maakt om je webervaring aan te passen en te beheren. Blokkeer vervelende advertenties, schakel tracking uit, blokkeer sites die erom bekend staan dat ze malware verspreiden, en nog heel veel meer.

Je kunt ook vragen welke woorden accepteert wordfeud?

Welke woorden wel en niet geaccepteerd worden is afhankelijk van hoe dit met TaalTik is afgestemd. TaalTik heeft wel een website beschikbaar gemaakt om Wordfeud woorden te controleren, en toe te lichten. Hier kun je een woord invullen om te kijken waarom het woord in Wordfeud geaccepteerd is.
Trouwens, wat kost de betaalde versie van wordfeud? De betaalde versie van Wordfeud kost $5,99. Dit geeft u toegang tot alle functies van het spel, inclusief de mogelijkheid om tegen meer dan één tegenstander tegelijk te spelen, aangepaste spellen te maken en premium woordenboeken te gebruiken.

Hoe ruil je letters bij Wordfeud?

Er is geen specifieke functie om letters te ruilen bij Wordfeud. U kunt echter wel letters ruilen door op de letter te tikken die u wilt ruilen en vervolgens op de ruilknop te tikken.

Door Reeba

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste gratis Ad Blocker? :: Hoe lang kan Windows voorbereiden duren?
Handige links