Huis > H > Hoe Kan Je Videos Delen?

Hoe kan je videos delen?

Een link sturen of delen met andere apps
  1. Open de Google Foto's-app. op je mobiele apparaat.
  2. Selecteer een foto, album of video.
  3. Tik op Delen .
  4. Selecteer onder 'Delen via app' een andere app om mee te delen. Veeg naar links om meer apps te vinden.
  5. Als je een link wilt maken en delen, tik je op Link maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Hoe verzend ik met WeTransfer?

Verzenden met WeTransfer
  1. Ga naar www.wetransfer.com.
  2. Om met We Transfer te werken, moet je de voorwaarden accepteren.
  3. Druk op accepteer om de voorwaarden te accepteren.
  4. Een scherm opent voor het verzenden van ons bestand.
  5. Klik op > Voeg bestanden toe.
  6. De verkenner opent.
  7. Selecteer het te verzenden bestand.
  8. Druk op openen.
Men kan zich ook afvragen: hoe grote videobestanden versturen iphone?
Wil je een groot bestand versturen vanaf je iPhone of iPad? Verstuur het gewoon via e-mail! Apple heeft een eigen oplossing met de naam MailDrop. Daarmee verstuur je bestanden tot wel 5 gigabyte, zonder dat je mailbox verstopt raakt.

Hoe werkt WeTransfer gratis?

WeTransfer is een website voor het delen van bestanden waarmee gebruikers gratis tot 2GB aan gegevens kunnen versturen. De site is gemakkelijk te gebruiken - selecteer gewoon de bestanden die je wilt delen, voer het e-mailadres van de ontvanger in en klik op "Transfer". De bestanden worden verzonden naar de ontvanger, die vervolgens zeven dagen de tijd heeft om ze te downloaden voordat ze automatisch worden verwijderd van de WeTransfer-servers. Hoe kun je grote bestanden versturen? Er zijn een paar manieren om grote bestanden te versturen. Eén manier is om het bestand te comprimeren tot een ZIP-bestand. Dit maakt het bestand kleiner en makkelijker te versturen. Een andere manier is het gebruik van een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kunt u uw bestand uploaden en vervolgens delen met anderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een lijst delen op WRTS?

U vindt uw openbare profiel onderaan in het paarse menu. U kunt de optie Delen met anderen inschakelen als uw lijst niet op uw openbare profiel staat.

Hoe kan ik het beste grote bestanden versturen?

Veruit de bekendste dienst om grote bestanden mee te versturen is WeTransfer. Deze dienst is er niet alleen als website voor je desktop, maar ook als mobiele app. De app werkt echter wel iets anders. Via de app kun je een bestand uploaden vanaf je telefoon, bijvoorbeeld een foto.
Hoe 5 GB versturen?
Met Sendgb kan iedereen veilig uploaden, verzenden en delen van grote bestanden tot 5GB gratis. Gebruikers kunnen grote bijlagen versturen via e-mail of korte koppelingen maken om gemakkelijk te delen. Gebruikers kunnen grote bestanden overzetten, zoals documenten, foto's, HD-video's en meer .

Dienovereenkomstig, hoe veilig is transferxl?

TransferXL kan optioneel gebruik maken van end-to-end-encryptie om je bestanden te beveiligen. Alleen ontvangers die het wachtwoord weten kunnen de bestanden openen. De bestanden worden al op jouw computer versleuteld, zodat er nooit een bestand je computer verlaat waar iemand zonder wachtwoord bij kan.
Dus, hoe kan ik meerdere foto's tegelijk versturen? De eenvoudigste manier om meerdere foto's tegelijk te versturen is om een nieuw album aan te maken in de app Foto's en de foto's die u wilt delen aan dat album toe te voegen. Zodra u alle foto's hebt toegevoegd die u wilt delen, tikt u op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek van het album en selecteert u de methode die u wilt gebruiken om het album te delen (bijv. Mail, Berichten, AirDrop).

Wat moet je doen als je bestand te groot is?

Als u te maken hebt met een bestand dat te groot is om te openen of te groot om via e-mail te versturen, zijn er een paar dingen die u kunt doen om de bestandsgrootte te verkleinen.
Probeer eerst het bestand op te slaan in een efficiënter formaat. Een .jpeg-bestand kan bijvoorbeeld vaak worden opgeslagen als een .png-bestand zonder kwaliteitsverlies, en .png-bestanden zijn doorgaans veel kleiner.
Als dat niet werkt, kunt u proberen het bestand te comprimeren. Dit resulteert meestal in enig kwaliteitsverlies, maar als het bestand nog bruikbaar is, kan het een goede manier zijn om de grootte te verminderen.
Als u nog steeds problemen hebt, kunt u proberen het bestand in kleinere stukken op te delen. Dit werkt niet voor alle soorten bestanden, maar voor iets als een videobestand kan het een effectieve manier zijn om het beter hanteerbaar te maken.

Door Lovich Rieth

Vergelijkbare artikelen

Hoe synchroniseren SharePoint? :: Hoe verstuur je lange filmpjes?
Handige links