Huis > H > Hoe Verstuur Je Lange Filmpjes?

Hoe verstuur je lange filmpjes?

Je kunt video's van elke grootte verzenden met Dropbox. Verstuur een video van 20 minuten of een video van een uur, het maakt niet uit. Je kunt een gedeelde link maken en deze verzenden via e-mail, chat of sms voor een eenvoudige bestandsoverdracht. Je kunt bestanden ook rechtstreeks vanuit jouw Dropbox-account delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verstuur ik een groot bestand?

Is het mogelijk om grote bestanden via e-mail te versturen? U kunt grote bestanden via e-mail versturen door een link te maken naar een bestand in de cloud. U kunt een bestand via e-mail verzenden als u er met de muis overheen gaat en op Delen klikt.

Vervolgens, hoe video comprimeren voor whatsapp?

Hier vind je een stapsgewijze beschrijving over hoe je video's voor WhatsApp comprimeert.
  1. Ga naar Clipchamp.com. Open je browser en ga naar clipchamp.com.
  2. Selecteer het bestand dat je wilt comprimeren.
  3. Kies je compressie-instellingen.
  4. Bewerk de look van je video.
  5. Publiceer je video.
Waarom kan ik geen filmpjes versturen via WhatsApp?
Naast de bestandsgrootte is een ontoereikende internetverbinding de meest voorkomende reden waarom WhatsApp geen video's kan versturen. Meld u aan bij een WLAN-netwerk of verander van locatie om te controleren of de verbinding voldoende is.

Dienovereenkomstig, hoe verstuur ik een filmpje via we transfer?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een film kunt versturen via WeTransfer. De eerste manier is om het filmbestand naar de WeTransfer webpagina te slepen. Zodra het bestand is geupload, kunt u een e-mail adres toevoegen waar de ontvanger het bestand moet ontvangen. De tweede manier om een film te versturen via WeTransfer is om eerst te klikken op de "Add Files" knop en het filmbestand van uw computer te selecteren. Zodra het bestand is toegevoegd, kunt u een e-mailadres en bericht toevoegen voordat u op de knop "Transfer" klikt. Dit in overweging nemend, hoe 10gb versturen? Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte van de bestanden die je probeert te verzenden, de snelheid van je internetverbinding en het bestandsformaat dat je gebruikt.
Als je grote bestanden probeert te versturen, zoals video- of audiobestanden, moet je misschien een bestandsoverdrachtservice zoals WeTransfer of Dropbox gebruiken. Met deze diensten kun je je bestanden uploaden naar hun servers en vervolgens een link delen met de ontvanger, die de bestanden via de link kan downloaden.
Als u kleinere bestanden verstuurt, zoals tekstdocumenten of afbeeldingen, kunt u een dienst als Gmail of Google Drive gebruiken. Met deze diensten kunt u bestanden aan een e-mail toevoegen of een koppeling naar een bestand in uw Drive-account delen.
Als je bestanden verstuurt die al gecomprimeerd zijn, zoals .zip-bestanden, kun je een dienst als WinZip gebruiken om de bestanden te comprimeren voordat je ze verstuurt. Hierdoor worden de bestanden kleiner en zijn ze makkelijker te versturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een lange screenshot Samsung?

Druk gedurende een seconde de Start en Power knoppen tegelijk in. U maakt een foto van iets op de pagina. Direct na het maken van de schermafbeelding kunt u door de afbeelding scrollen, meer vastleggen of het pictogram met de pijl omlaag linksonder.

Vervolgens, hoe bestanden groter dan 2gb versturen?

We kunnen vaak maar 5 of 10 MB aan bestanden per keer via de mail sturen. Maar via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. Dit is gratis.
Daarvan, hoe kan ik een video bestand kleiner maken?
Om een videobestand te comprimeren, heb je gespecialiseerde software nodig, zoals iMovie voor Mac of de Windows Video Editor. Daarnaast zou je je video in een gecomprimeerd zipbestand kunnen versturen, maar dat betekent wel dat je ontvanger het bestand moet downloaden.

En nog een vraag, hoe kan ik een mp4 bestand kleiner maken?

Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere.
Mensen vragen ook: hoe maak je van een filmpje een mp4 bestand? Er zijn een paar verschillende manieren om een film om te zetten in een MP4-bestand. Eén manier is het gebruik van een video converter programma zoals Handbrake of MPEG Streamclip. Met deze programma's kunt u uw film omzetten in een MP4-bestand dat kan worden afgespeeld op elk apparaat dat MP4-bestanden ondersteunt.
Een andere manier om een film om te zetten in een MP4-bestand is het gebruik van een dienst als Zamzar of FileZigZag. Met deze diensten kunt u uw filmbestand uploaden en vervolgens kiezen om het te converteren naar een MP4-bestand. Zodra de conversie is voltooid, kunt u het MP4-bestand downloaden naar uw computer.
Als u een Mac hebt, kunt u het ingebouwde programma QuickTime Player gebruiken om uw film als MP4-bestand te exporteren. Hiervoor opent u het filmbestand in QuickTime Player en gaat u naar Bestand > Exporteer als. In het venster Exporteren als selecteert u de indeling als MP4 en klikt u vervolgens op de knop Exporteren.

Kan geen filmpjes versturen?

Er zijn een paar redenen waarom u geen video's kunt versturen:
1. De bestandsgrootte is misschien te groot. Video's kunnen vrij groot zijn, en de meeste e-mailproviders hebben een limiet op de grootte van bijlagen. Probeer een kleinere video te sturen, of upload de video naar een dienst voor het delen van bestanden zoals Google Drive of Dropbox en stuur in plaats daarvan een link.
2. De video is misschien in een formaat dat je ontvanger niet kan afspelen. Verschillende apparaten en software kunnen verschillende videoformaten ondersteunen. Probeer de video te converteren naar een ander formaat (bijvoorbeeld MP4, AVI, WMV) en verstuur hem opnieuw.
3. Er is misschien een probleem met de e-mailservice. Probeer de video naar een ander e-mailadres te sturen of gebruik een andere e-maildienst.

Door Slack

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je videos delen? :: Kun je een sms sturen als je geblokkeerd bent?
Handige links