Huis > W > Welke Macos Zijn Er?

Welke macOS zijn er?

Versies
BesturingssysteemCodenaamVerschijningsdatum
OS X 10.10Yosemite16 oktober 2014
OS X 10.11El Capitan30 september 2015
macOS 10.12Sierra20 september 2016
macOS 10.13High Sierra25 september 2017

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dit in overweging nemend, welke os versie heb ik?

Check je Android-versie

Selecteer op jouw smartphone: Instellingen. Over de telefoon of Toestel-info. Het Android-versienummer staat hier vermeld of zit onder de knop Software informatie.
Hoe oud is mijn MacBook Air?
De modelnaam en het modelnummer van een MacBook vind je eenvoudig via het -menu in de menubalk linksboven. Klik op  > Over deze Mac. Onder de softwareversie vind je de modelnaam van jouw MacBook (bijvoorbeeld MacBook Pro (15-inch, 2017). Het jaartal geeft aan in welk jaar de MacBook uitgebracht is.

Hoe oud is mijn Apple product?

Om erachter te komen hoe oud uw Apple product is, kunt u het serienummer controleren op het product zelf of op de doos waarin het werd geleverd. U kunt het serienummer ook vinden in het Apple support-artikel over het identificeren van uw iPhone-, iPad- of iPod touch-model.
De eerste vier of vijf cijfers van het serienummer staan voor de productieweek, gevolgd door het tweecijferige jaartal. Als het serienummer bijvoorbeeld met "11" begint, betekent dit dat het product in de 11e week van 2020 is gemaakt. Wat is een oude Apple computer waard? Het hangt af van het model en de staat van de computer. Over het algemeen zijn oudere Apple computers minder waard dan nieuwere, maar er zijn enkele uitzonderingen. Bijvoorbeeld, een originele Macintosh 128k in goede staat kan worden verkocht voor ongeveer 1000 dollar, terwijl een nieuwere MacBook Air slechts ongeveer 700 dollar waard is.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat te doen met kapotte MacBook?

Daarom kan je je kapotte of oude Macbook verkopen aan ons. Hierbij verdien jij geld en zorgen wij ervoor dat jouw Macbook gerecycled wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om een werkende of niet-werkende Macbook in te ruilen voor een nieuwer model. Vul ons formulier in en wij laten je weten wat jouw Macbook waard is.
En nog een vraag, hoeveel is een oude imac waard?
Ten slotte is er een groot verschil tussen de prijzen van de iMac en de iMac Pro: waar een standaard iMac rond de €5000 kost, spendeer je aan de meeste geavanceerde iMac Pro al snel zo'n €17.000. Het doorverkopen van je oude iMac of iMac Pro aan een inkoper kan je dus aardig wat opleveren.

Mensen vragen ook: is mijn mac geschikt voor big sur?

Stap 1: Ondersteunt mijn Mac macOS Big Sur? macOS Big Sur wordt ondersteund op de MacBook 12" 2015 of nieuwer, MacBook Air 2013 of nieuwer, MacBook Pro eind 2013 of nieuwer, iMac eind 2014 of nieuwer, Mac Mini 2014 of nieuwer, iMac Pro 2017 of nieuwer en de Mac Pro eind 2013 of nieuwer.
Is mijn iMac geschikt voor Monterey? Uw iMac moet een M1-chip hebben om compatibel te zijn met Monterey.

Welke Imac wordt nog ondersteund?

Het nieuwste model Imac dat nog wordt ondersteund is de Imac Pro.

Door Vadim Hodson

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPad 2 updaten naar iOS 10? :: Hoe doe je een kleine 2 onderaan?
Handige links