Huis > W > Wat Is Nieuw In Apple Monterey?

Wat is nieuw in Apple Monterey?

Je display uitbreiden of synchroon weergeven. Wanneer je content van je iPhone of iPad naar je Mac stuurt, kun je ervoor kiezen je iPhone of iPad synchroon weer te geven of het scherm uit te breiden. Bij die laatste optie gebruik je de Mac als tweede scherm voor apps die dit ondersteunen, bijvoorbeeld Keynote en Foto's

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Trouwens, waarom mac big sur?

Big Sur heeft een snellere en veiligere versie van Safari. Daarnaast beschikt de nieuwe versie over meer personalisatiemogelijkheden, zoals het toevoegen van een achtergrondafbeelding. Je past eenvoudig aan welke informatie getoond wordt op jouw startpagina.
Kan ik van High Sierra naar Big Sur?
Als u een upgrade uitvoert vanaf macOS Sierra of hoger, moet er voor macOS Big Sur 35,5 GB opslagruimte beschikbaar zijn om de upgrade te kunnen uitvoeren. Als u een upgrade uitvoert vanaf een eerdere release, hebt u voor de upgrade naar macOS Big Sur tot 44,5 GB aan beschikbare opslagruimte nodig.

Wat is macOS Big Sur?

macOS Big Sur is de elfde grote release van het macOS-besturingssysteem. Het werd aangekondigd op de Worldwide Developers Conference van Apple op 22 juni 2020 en werd op 12 november 2020 vrijgegeven voor het publiek. Big Sur introduceert een nieuw ontwerp, geïnspireerd op het landschap van Californië en met gebogen hoeken, doorschijnend glas en nieuwe app-pictogrammen. Het Dock is opnieuw ontworpen en het Control Center is verplaatst naar de menubalk. Opvallende nieuwe functies zijn het vernieuwde Berichtencentrum, bijgewerkte Berichten en Kaarten, een nieuwe Safari-extensie-API en ondersteuning voor Apple Silicon Macs. Dienovereenkomstig, wat is een oude apple computer waard? Afhankelijk van het model en de toestand kan een oude apple computer tussen de 50 en 5000 dollar waard zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat te doen met kapotte MacBook?

Daarom kan je je kapotte of oude Macbook verkopen aan ons. Hierbij verdien jij geld en zorgen wij ervoor dat jouw Macbook gerecycled wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om een werkende of niet-werkende Macbook in te ruilen voor een nieuwer model. Vul ons formulier in en wij laten je weten wat jouw Macbook waard is.
Dus, hoeveel is een oude imac waard?
Ten slotte is er een groot verschil tussen de prijzen van de iMac en de iMac Pro: waar een standaard iMac rond de €5000 kost, spendeer je aan de meeste geavanceerde iMac Pro al snel zo'n €17.000. Het doorverkopen van je oude iMac of iMac Pro aan een inkoper kan je dus aardig wat opleveren.

Welke macOS zijn er?

Welke Mac OS X en macOS versies zijn er?
  • macOS Ventura (verwacht najaar 2022)
  • macOS Monterey (oktober 2021)
  • macOS Big Sur (november 2020)
  • macOS Catalina 10.15 (september 2019)
  • macOS Mojave 10.14 (september 2018)
  • macOS High Sierra 10.13 (2017)
  • macOS Sierra 10.12 (2016)
  • OS X 10.11 El Capitan (2015)
En nog een vraag, wat zijn de laatste drie versies van macos? De laatste drie versies van macOS zijn 10.13 High Sierra, 10.14 Mojave en 10.15 Catalina.

Trouwens, wat is de nieuwste versie van macos?

De nieuwste versie van macOS is Catalina, die op 7 oktober 2019 is uitgebracht.

Door Gapin Dicharry

Vergelijkbare artikelen

Kan ik van High Sierra naar Big Sur? :: Waarom kan ik mijn iPad niet updaten naar iOS 13?
Handige links