Huis > W > Wat Is Een Administrator Account?

Wat is een administrator account?

Een administratoraccount is een gebruikersaccount waarmee u wijzigingen kunt aanbrengen die van invloed zijn op andere gebruikers. Administrators kunnen de beveiligingsinstellingen van het systeem wijzigen, nieuwe software en hardware installeren en toegang krijgen tot alle bestanden op het systeem.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wie is mijn beheerder?

Uw beheerder kan zijn: De persoon van wie u uw gebruikersnaam (zoals [email protected]) heeft ontvangen. Iemand binnen uw IT-afdeling of helpdesk (in een bedrijf of school) De persoon die uw e-mailservice of website beheert (in een klein bedrijf of een club)
Men kan zich ook afvragen: kan gebruikersaccount niet verwijderen?
Om een gebruiker te verwijderen kun je dit aanhouden: Open Gebruikersaccounts door achtereenvolgens te klikken op de knop Start. , op Configuratiescherm, op Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht en op Gebruikersaccounts. Klik vervolgens op Een ander account beheren.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik in administrator windows 7?

Er zijn een paar manieren om beheerdersvensters te openen in Windows 7. Eén manier is om het menu Start te openen en op de optie "Configuratiescherm" te klikken. Klik in het configuratiescherm op het pictogram "Gebruikersaccounts". Hierdoor wordt het venster Gebruikersaccounts geopend. Klik in het venster Gebruikersaccounts op de optie "Gebruikersaccounts beheren". Hierdoor wordt het venster Gebruikersaccounts beheren geopend. Klik in het venster Gebruikersaccounts beheren op de account waarvoor u beheerdersvensters wilt openen. Dit opent een nieuw venster voor die account. Klik in het nieuwe venster op het tabblad "Groepslidmaatschap". Klik in het tabblad "Groepslidmaatschap" op de groep "Beheerders". Hierdoor worden beheerdersvensters geopend voor die account. Kan bestand niet verwijderen administrator? Er zijn een paar redenen waarom u een bestand niet kunt verwijderen als beheerder. De meest voorkomende reden is dat een ander programma het bestand momenteel gebruikt. Om dit op te lossen, kunt u proberen uw computer opnieuw op te starten of het programma te sluiten dat het bestand gebruikt. Als dat niet werkt, kunt u proberen een programma als Unlocker (http://www.emptyloop.com/unlocker/) te gebruiken om het bestand vrij te geven.
Een andere mogelijkheid is dat het bestand is gemarkeerd als alleen-lezen. Administrator gebruikers hebben de mogelijkheid om bestandsrechten te wijzigen, dus u kunt proberen de alleen-lezen vlag uit de bestandseigenschappen te verwijderen. Als dat niet werkt, is het mogelijk dat het bestand wordt beschermd door Windows File Protection (http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457025.aspx). In dat geval moet u de System File Checker tool (http://support.microsoft.com/kb/936212) gebruiken om het beschermde bestand te vervangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe Microsoft account verwijderen Windows 10?

Selecteer de Startknop en selecteer Instellingen > Accounts > E-mail- en accounts. Selecteer onder Accounts die worden gebruikt door andere apps het account dat je wilt verwijderen en selecteer Verwijderen. Selecteer Ja om te bevestigen.
Daarvan, wat is een administrator wachtwoord?
Windows Local Administrator is een ingebouwd hulpmiddel dat u kunt gebruiken om uw wachtwoord te achterhalen. Stap 1: Open uw inlogscherm en druk op "Ramen-logotoets" + "R" om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Schrijf netplwiz en klik op enter.

Wat is het verschil tussen een lokaal gebruikersaccount en een Windows account?

Microsoft-accounts bieden meer beveiliging

In tegenstelling tot lokale accounts beschermt uw Microsoft-wachtwoord niet alleen uw persoonlijke gegevens, maar kunt u ook pc-activiteiten volgen. (Als u nog niet gewend bent geraakt aan het beveiligen van al uw apparaten met een wachtwoord, is dit het juiste moment.)
Kan geen nieuwe eigenaar instellen toegang geweigerd? De fout "Can't set new owner access denied" betekent dat u niet over de nodige machtigingen beschikt om het eigendom van een bestand of map te wijzigen. Om het eigendom te wijzigen, moet u lid zijn van de groep Administrators. Als u geen lid bent van de groep Administrators, kunt u een lid van die groep vragen het eigendom voor u te wijzigen.

Vervolgens, wat kun je doen met opdrachtprompt?

Er zijn veel dingen die u kunt doen met de opdrachtprompt. Enkele veel voorkomende dingen zijn:
- bestanden en mappen bekijken en manipuleren
- systeeminstellingen bekijken en manipuleren
- programma's uitvoeren
- fouten oplossen
De mogelijkheden zijn eindeloos - het hangt er echt vanaf wat je wilt doen en waar je je goed bij voelt. De beste manier om te leren is om te experimenteren en verschillende dingen te proberen om te zien wat je kunt doen. Er zijn ook veel online bronnen die u kunnen helpen meer te leren over het gebruik van de opdrachtprompt.

Door Cuttler Teng

Vergelijkbare artikelen

Wie is de beheerder van mijn computer? :: Kan niet meer inloggen als administrator?
Handige links