Huis > K > Kan Niet Meer Inloggen Als Administrator?

Kan niet meer inloggen als administrator?

Als uw accounttype niet Beheerder is, kunt u zich niet aanmelden als beheerder, tenzij u de gebruikersnaam en het wachtwoord weet van een ander account op de computer dat een beheerdersaccount is. Als u geen beheerder bent, kunt u een beheerder vragen uw accounttype te wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Is beheerder hetzelfde als administrator?

Beheerdersaccounts kunnen systeeminstellingen configureren en toegang krijgen tot normaal beperkte delen van het besturingssysteem. (Er is ook een verborgen account met de naam 'Administrator', maar elk account kan een beheerder zijn.)
Mensen vragen ook: hoe word ik beheerder van mijn computer?
Selecteer Start >Instellingen > Accounts. Selecteer onder Gezin en overige gebruikers de naam van de accounteigenaar (u ziet 'Lokaal account' onder de naam) en selecteer vervolgens Accounttype wijzigen. Selecteer onder Accounttype de optie Beheerder en selecteer vervolgens OK.

Hoe kan ik administrator verwijderen?

Er zijn een paar manieren om beheerdersrechten van een gebruikersaccount te verwijderen:
1. Gebruik het hulpprogramma Gebruikersbeheer.
2. Gebruik de tool Lokale gebruikers en groepen.
3. Gebruik de opdrachtprompt.
4. Gebruik de PowerShell.
5. Gebruik de Groepsbeleid-editor. Bovendien, hoe kun je zien of je administrator bent? Als u een Windows-besturingssysteem gebruikt, zijn er een paar manieren om te zien of u een beheerder bent. Eén manier is om het Configuratiescherm te openen en te zoeken naar een pictogram met de tekst "Administratieve hulpmiddelen". Als u dit pictogram ziet, bent u een beheerder. Een andere manier is om de Opdrachtprompt te openen en het commando "net user" te typen. Ziet u een lijst met gebruikers, dan bent u een beheerder.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, hoe kan ik als administrator inloggen windows 10?

Hoe log ik in als administrator Windows 10?
  1. Klik op start / vlag om het start menu te activeren.
  2. Type meteen het commando cmd hier achter aan.
  3. Bovenaan verschijnt Opdrachtprompt.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Opdrachtpromt.
  5. Klik op Als administrator uitvoeren.
En nog een vraag, kan niet als administrator uitvoeren?
Als je een Windows 10-app als Administrator wilt uitvoeren, open je het menu Start en zoek je de app in de lijst. Klik met de rechter muisknop op het pictogram van de app en selecteer vervolgens 'Meer' in het menu dat wordt weergegeven. Selecteer in het menu 'Meer' de optie 'Als Administrator uitvoeren'.

Bovendien, kan niet meer inloggen in windows 10?

Problemen met aanmelden bij Windows oplossen
  • Start het apparaat opnieuw op.
  • Controleer uw internetverbinding.
  • Uw wachtwoord controleren.
  • Uw pincode opnieuw instellen.
  • Uw wachtwoord opnieuw instellen.
  • Met een ander account aanmelden.
  • Aanmelden in de veilige modus.
  • Aanmelden met een tijdelijk profiel.
Hoe kan ik opstarten als administrator? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u kunt opstarten als beheerder. Eén manier is om naar de instellingen van uw computer te gaan en de optie te vinden om uw type gebruikersaccount te wijzigen. Een andere manier is om naar het menu Geavanceerde opstartopties voor Windows te gaan en de optie te selecteren om op te starten in veilige modus met opdrachtprompt. Zodra u bij de opdrachtprompt bent, kunt u het commando "net user administrator /active:yes" typen om het beheerdersaccount in te schakelen.

Trouwens, wat is als administrator uitvoeren?

"Uitvoeren als beheerder" is een beveiligingsfunctie van Windows waarmee een gebruiker een toepassing kan uitvoeren met verhoogde rechten. Dit kan handig zijn als een toepassing toegang nodig heeft tot systeembronnen die normaal beperkt zijn. Om een toepassing als beheerder uit te voeren, klikt u met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteert u "Uitvoeren als beheerder".

Door Blakeley

Vergelijkbare artikelen

Wat is een administrator account? :: Hoe verander je de achtergrond op een Samsung?
Handige links