Huis > H > Hoe Codec Installeren?

Hoe codec installeren?

Codecs automatisch laten installeren
  1. Start Windows Media Player zoals hierboven beschreven en klik op Hulpmiddelen in de menubalk.
  2. Klik op Opties.
  3. Selecteer op het tabblad Speler de optie Eén keer per dag of Eén keer per week onder Automatisch bijwerken.
  4. Klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Dienovereenkomstig, welke codec heb ik?

Als u wilt bepalen welke codec voor een bepaald bestand is gebruikt, speelt u het bestand af in Windows Media Player, indien dat mogelijk is. Wanneer het bestand wordt afgespeeld, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand in de bibliotheek en selecteert u Eigenschappen.
Welke codec voor MP4?
The MP4 container gebruikt MPEG-4 of H. 264 encodering naast AAC of AC3 voor audio. MP4 wordt op de meeste apparaten ondersteund.

Wat betekent codec?

De term codec is een afkorting van Compressor/Decompressor. Een codec is een apparaat of computerprogramma dat een digitale gegevensstroom of signaal kan coderen of decoderen. Codecs worden gebruikt in een groot aantal toepassingen, waaronder videoconferenties, streaming media, videobewerking en videobewaking. Kan video niet afspelen video codec niet ondersteund? De foutmelding "Cannot play video video video codec not supported" betekent meestal dat het videobestand dat u probeert af te spelen is gecodeerd met een codec die uw mediaspeler niet ondersteunt. Om de video af te spelen, moet u een codec pack installeren dat de codec bevat die gebruikt werd om de video te coderen. Zodra u het codec-pakket hebt geïnstalleerd, start u uw mediaspeler opnieuw op en probeert u de video opnieuw af te spelen. Als u nog steeds problemen ondervindt, is de video mogelijk beschadigd of is uw mediaspeler niet goed geconfigureerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Hoe kan ik een mov bestand afspelen?

Apple QuickTime Player en VLC Media Player kan worden gebruikt voor het openen en de inhoud van deze MOV-bestanden in zowel Mac-platforms en Windows-computers en Windows Media Player is ook geïntegreerd met het afspelen van de functionaliteit van deze . mov bestanden.
Wat is het beste formaat voor video?
MP4 is het aangeraden formaat wanneer je bestanden op internet plaatst via Vimeo of YouTube. Het MP4 bestandstype heeft een effectieve verdeling tussen het behouden van een goede kwaliteit van de video én het reduceren van het formaat van het videobestand.

Mensen vragen ook: welke video extensies zijn er?

MP4 (standaard audio- en videocontainer voor MPEG-4-multimedia) Ogg (standaard container voor het audioformat Vorbis en het videoformat Theora) RM (RealMedia, een standaard container voor RealVideo en RealAudio) VRO (een standaardcontainer die meestal gebruikt wordt bij zelfopgenomen video's op een Dvd )
Daarvan, wat is beter mp4 of mov? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het beste formaat voor u afhangt van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Over het algemeen zijn MP4-bestanden echter veelzijdiger en beter compatibel dan MOV-bestanden, waardoor ze voor de meeste gebruikers een betere keuze zijn. MP4-bestanden kunnen op meer apparaten en programma's worden afgespeeld dan MOV-bestanden, en ze zijn ook kleiner, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden opgeslagen en gedeeld.

Dus, kan dit mediabestand niet afspelen?

Er zijn een paar verschillende redenen waarom u een mediabestand niet kunt afspelen. Het eerste wat u moet controleren is of u de juiste software hebt geïnstalleerd om het bestand af te spelen. Als u bijvoorbeeld een mp3-bestand probeert af te spelen, hebt u een mediaspeler nodig die dat bestandstype kan afspelen, zoals iTunes of Windows Media Player.
Een andere mogelijkheid is dat het bestand corrupt of beschadigd is. Dit kan gebeuren als het bestand niet correct is gedownload, of als het tijdens de opslag of overdracht is beschadigd. Als u vermoedt dat het bestand corrupt is, kunt u proberen het opnieuw te downloaden of te kopiëren vanaf een andere bron.
Tenslotte is het mogelijk dat het bestand een formaat heeft dat uw mediaspeler niet ondersteunt. In dat geval moet u het bestand omzetten naar een compatibel formaat. Er zijn veel gratis bestandsconverteerders online beschikbaar, zoals Zamzar (http://www.zamzar.com/).

Door Cuthbertson

Vergelijkbare artikelen

Hoe Van account wisselen op pc? :: Wat is de source bron knop Ziggo afstandsbediening?
Handige links