Huis > H > Hoe Vergelijk Ik 2 Word Documenten?

Hoe vergelijk ik 2 Word documenten?

Hoe vergelijk je twee versies van een Word-document?
  • Open het document in the Word desktop applicatie.
  • Ga naar het tabblad Controleren.
  • Kies Vergelijken > Bepaalde versie.
  • Je kan nu selecteren met welke voorgaande versie je de huidige wil vergelijken.
  • Klik op Vergelijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Daarvan, hoe bestanden vergelijken?

Inhoud vergelijken

Eerst selecteer je de mappen of bestanden die je wilt matchen en daarna klik je op de knop Compare. Het vak filter staat standaard op *. *, hierdoor vergelijkt WinMerge gewoon alle bestandstypen met elkaar. Vink de optie Include Subfolders aan wanneer de mappen die je vergelijkt submappen bevatten.
Hoe kan ik twee excel bestanden vergelijken?
Twee Excel-werkmappen vergelijken

Klik op Start > Bestanden vergelijken. Het dialoogvenster Bestanden vergelijken wordt weergegeven. Klik op het blauwe mappictogram naast het vak Vergelijken om te bladeren naar de eerdere versie van uw werkmap.

Wat is een compare versie?

Een vergelijkende versie is een softwareprogramma voor het bijhouden van wijzigingen in een digitaal bestand of een verzameling bestanden. Het stelt gebruikers in staat om te zien wat er is veranderd tussen twee versies van een bestand, en eventueel die veranderingen samen te voegen in een nieuw bestand. Hoe kun je 2 documenten naast elkaar zien op 1 scherm? De eenvoudigste manier om twee documenten naast elkaar te bekijken is door beide bestanden in hetzelfde programma te openen en de vensters zo te rangschikken dat ze naast elkaar staan. Als u bijvoorbeeld Microsoft Word gebruikt, kunt u beide bestanden in Word openen en vervolgens de titelbalk van het ene document naar de linker- of rechterkant van het scherm slepen totdat het document de helft van zijn oorspronkelijke grootte heeft. Klik en sleep vervolgens de titelbalk van het andere document naar de andere kant van het scherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Vervolgens, hoe krijg ik word op 1 pagina?

Gebruik de opdracht Naast elkaar (op het tabblad Beeld), om met uw vinger door de pagina's te bladeren. Als u geen touchscreen hebt, gebruikt u de horizontale schuifbalk of het muiswiel om door de pagina's te bladeren.
Hoe mappen synchroniseren?
Bestanden en mappen synchroniseren

Met het gratis programma FreeFileSync kunt u mappen en zelfs complete schijven synchroon houden. U downloadt het via FreeFileSync. Daar aangekomen klikt u op de knop Download it!

Hoe kolommen vergelijken in Excel?

Hoe twee kolommen vergelijken en verschillen tellen in Excel?
  1. Vergelijk en tel verschillen tussen twee bereiken per rij.
  2. Selecteer de kolom waarvan u de verschillen wilt tellen, klik op Home > Conditionele opmaak > Nieuwe regel.
Hoe werkt vergelijken in Excel? In Excel kunt u gegevens op twee manieren vergelijken: met de optie Vergelijken of met de operator Gelijk aan (=).
De optie Vergelijken toont een zij-aan-zij weergave van uw gegevens, zodat u de verschillen tussen de twee sets kunt zien. Dit is handig als u veel gegevens hebt en alle verschillen tegelijk wilt zien.
De Gelijk aan (=) operator vergelijkt twee cellen en geeft WAAR als ze gelijk zijn en ONWAAR als ze niet gelijk zijn. Dit is nuttig als u alleen wilt weten of twee cellen gelijk zijn of niet en de gegevens niet naast elkaar wilt zien.

Waar of niet waar Excel?

Excel is een spreadsheet-toepassing die deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite van productiviteitssoftware. Met Excel kunnen gebruikers gegevens invoeren en manipuleren op verschillende manieren, waaronder het maken van grafieken en diagrammen.
Excel is een echte spreadsheetapplicatie, in die zin dat het voldoet aan alle criteria voor een spreadsheetapplicatie zoals gedefinieerd door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO). Deze criteria omvatten de mogelijkheid om gegevens in tabelvorm in te voeren en te manipuleren, en de mogelijkheid om grafieken en diagrammen te maken.

Door Salinas

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je 2 documenten naast elkaar? :: Hoeveel volgers moet je hebben op YouTube om geld te verdienen?
Handige links