Huis > W > Wat Is Trackpad Macbook?

Wat is trackpad macbook?

Met het Force Touch-trackpad kunt u klikken met extra druk door op het trackpad te drukken en dan harder te drukken. Zo kunt u op de Mac gebruikmaken van nieuwe functionaliteit in veel apps en systeemfuncties. Als u een video wilt bekijken van een klik met extra druk, kiest u het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Dit in overweging nemend, hoe venster verkleinen?

Tip 2: Hoe het venster te verkleinen (of vergroten)

Vult het venster het hele scherm en is er geen kader om het venster? Klik dan op de knop . Die staat rechtsboven in het venster, naast de sluitknop. Versleep een rand om het venster kleiner te maken (of het juist te vergroten) (een van de rode pijlen).
Dienovereenkomstig, kan venster niet verkleinen?
Verkleinen
  • Zweef met de muisaanwijzer boven de rechterrand van het venster, totdat de muisaanwijzer verandert in een dubbele pijl.
  • Klik en houd de muisknop ingedrukt, terwijl u de muis beweegt.
  • Laat de muisknop los zodra het venster de juiste grootte heeft.
  • Doe hetzelfde voor de onderkant van het venster.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik volledig scherm weergeven op mac?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw scherm in volledig scherm kunt weergeven op een Mac. Eén manier is om te klikken op de groene maximalisatieknop in de linkerbovenhoek van uw scherm. Dit zorgt ervoor dat uw venster wordt uitgebreid om het hele scherm te vullen.
Een andere manier is om de sneltoets Command+Shift+F te gebruiken. Hiermee wisselt u ook tussen volledig scherm en normale venstermodus. Hoe maak je je muis kleiner? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om uw muis kleiner te maken kan variëren afhankelijk van het type muis dat u gebruikt en uw persoonlijke voorkeuren. Enkele tips om uw muis kleiner te maken zijn echter het aanpassen van de instellingen in de software van uw muis of het fysiek aanpassen van de muis zelf.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Hoe pas je de snelheid van je muis aan?

Hardwarematig > DPI aanpassen

Veel ergonomische muizen hebben de optie om het DPI aan te passen. DPI is Dots per Inch of eigenlijk "Pixels per inch". In feite hoe hoger je DPI, hoe verder je cursor beweegt per inch dat je je muis beweegt.
Hoe noem je het pijltje van de muis?
De cursor is de aanwijzer op het beeldscherm van een computer.

Waarom doet mijn cursor het niet?

Als uw touchpad niet werkt, is dat mogelijk het gevolg van een ontbrekend of verouderd stuurprogramma. Het bijwerken of opnieuw installeren van uw touchpad-stuurprogramma's in Device Manager kan helpen het probleem op te lossen.
En nog een vraag, waarom doet mijn logitech muis het niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Logitech-muis niet werkt. Een mogelijkheid is dat de batterijen in de muis leeg zijn en vervangen moeten worden. Een andere mogelijkheid is dat de USB-ontvanger voor de muis niet goed is aangesloten of geen stroom krijgt. Tot slot is het mogelijk dat de Logitech-software niet correct is geïnstalleerd of niet compatibel is met uw computer.

Hoe sluit je een muis aan op een laptop?

Om een muis op een laptop aan te sluiten, moet u een USB-poort gebruiken. De meeste laptops hebben meerdere USB-poorten die zich aan de zijkanten van de laptop bevinden. Zodra u een USB-poort hebt gevonden, moet u de USB-kabel die aan de muis is bevestigd in de poort steken. Zodra de kabel is geplaatst, moet de muis worden herkend door de laptop en kunt u hem gebruiken.

Door Dalli

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een partitie vergroten? :: Hoe krijg je een andere muis?
Handige links