Huis > H > Hoe Een Bericht Doorsturen Naar Email?

Hoe een bericht doorsturen naar email?

Een e-mailbericht doorsturen
  1. Kies in uw berichtenlijst het bericht dat u wilt doorsturen.
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek van het berichtenvenster of selecteer. en selecteer vervolgens doorsturen.
  3. Typ uw bericht en selecteer Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Daarvan, waarom kan ik geen sms versturen met iphone?

Hiervoor kunnen een aantal oorzaken zijn: De persoon aan wie u het bericht hebt gestuurd, heeft geen Apple apparaat. iMessage is uitgeschakeld op uw apparaat of dat van de ontvanger. Ga naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'iMessage' om te controleren of iMessage is ingeschakeld.
Dienovereenkomstig, waarom ontvang ik geen sms op mijn iphone?
Apple heeft je telefoonnummer opgeslagen in de database van iMessage. Als een iPhone gebruiker jou een sms stuurt, komt deze niet aan. De sms wordt namelijk naar de database van iMessage gestuurd en daar kun je nu geen gebruik meer van maken. Apple heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich kan afmelden voor iMessage.

Dus, hoe stuur je een sms en geen imessage?

De eenvoudigste manier om zonder iMessage te sms'en is door de dienst uit te schakelen. Ga hiervoor naar Instellingen, dan Berichten, en zet de iMessage-schakelaar uit. Hierdoor zal uw toestel alle teksten als sms-berichten versturen, wat zonder iMessage kan. En nog een vraag, heb je internet nodig om te sms en? Nee, je hebt geen internet nodig om te sms'en. Sms'en is een functie die is ingebouwd in je telefoon, en zolang je een signaal hebt, kun je sms'en.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Dienovereenkomstig, kun je appen zonder wifi?

Hoe kun je appen zonder WiFi? Vanaf nu is de Android App ringtext beschikbaar. Deze App biedt gebruikers de unieke mogelijkheid om tekstberichten uit te wisselen met hun vrienden, zonder enige kosten en zonder afhankelijkheid van een mobiele data of andere Internet verbinding.
Heb je internet nodig om te kunnen whatsappen?
Heb ik WiFi nodig om te whatsappen? Het kan! Android gebruikers konden er al even gebruik van maken, maar mensen met een iPhone kunnen nu ook aan de slag. WhatsApp brengt een nieuwe update uit waardoor offline berichten sturen mogelijk wordt.

En nog een vraag, wat betekent een telefoontje met wifi?

Wat betekent telefoon met wifi teken? Betekent Wi-Fi Calling. Wanneer de telefoon met een Wi-Fi netwerk verbonden is, en optie Wi-Fi calling staat aan, worden gesprekken gevoerd over Wi-Fi en niet over mobiele netwerk.
Trouwens, is mobiel bellen via wifi gratis? Ja, mobiel bellen via wifi is gratis. Gesprekken via wifi maken geen gebruik van uw mobiele gegevens of minuten, dus er zijn geen kosten verbonden aan het voeren of ontvangen van gesprekken. Als u echter een app zoals Skype of WhatsApp gebruikt om te bellen, kan het gebruik van de app in rekening worden gebracht.

Wat is bellen via wifi Samsung?

Wanneer u belt met de functie "Bellen via WiFi" van Samsung, gebruikt uw telefoon een WiFi-verbinding om te bellen in plaats van uw mobiele gegevens of minuten te gebruiken. Dit kan handig zijn als je een slecht mobiel signaal hebt of als je probeert te voorkomen dat je je datategoed opgebruikt.

Door Kashden

Vergelijkbare artikelen

Hoe sms je naar een nummer? :: Kan je smsen met wifi?
Handige links