Huis > H > Hoe Moet Je Een Youtube Video Vertalen?

Hoe moet je een YouTube video vertalen?

Een ondertitelbestand kun je gemakkelijk (laten) vertalen en daarna weer uploaden bij jouw video in YouTube, zodat er in meerdere talen ondertiteling beschikbaar is voor jouw YouTube-video. De kijker kan kiezen of krijgt direct de juiste taal op basis van taal- en landinstellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je een filmpje vertalen?

Om je video te kunnen vertalen, moeten we eerst de audio eruit filteren en omzetten naar tekst. Het transcriptieprogramma van Happy Scribe maakt een nauwkeurig transcript van je video in een zo kort mogelijke tijd. Zodra je het transcript ontvangt, kun je het automatisch vertalen vanaf je dashboard.
Dit in overweging nemend, hoe ondertitel je een youtube filmpje?
Ondertiteling maken
  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Ondertiteling in het linkermenu.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik op TAAL TOEVOEGEN en selecteer je taal.
  5. Klik op TOEVOEGEN onder Ondertiteling.

Trouwens, hoe gesproken tekst vertalen?

Er zijn verschillende manieren om gesproken tekst te vertalen. Eén manier is het gebruik van een spraak-naar-tekst programma, dat de gesproken woorden omzet in tekst. Zodra de tekst is gegenereerd, kunt u vervolgens een vertaalprogramma gebruiken om de tekst in de gewenste taal te vertalen. Een andere manier om gesproken tekst te vertalen is het gebruik van een menselijke vertaler. Hierbij luistert iemand naar de gesproken woorden en vertaalt ze vervolgens in de gewenste taal. En nog een vraag, hoe zet je nederlandse ondertiteling aan op youtube? Er is niet één antwoord op deze vraag omdat YouTube verschillende manieren biedt om ondertiteling in te schakelen, en de specifieke stappen kunnen verschillen afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. In het algemeen moet u echter een optie kunnen vinden om ondertitels in te schakelen, hetzij in de videospeler zelf of in het instellingenmenu van YouTube. Als je moeite hebt om de juiste optie te vinden, kun je proberen te zoeken naar "ondertitels inschakelen" of "ondertitels inschakelen" in het Helpcentrum van YouTube.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Vervolgens, waarom vertaald youtube titels?

Je kunt vertaalde titels en beschrijvingen aan je video's toevoegen, zodat je fans je video's in hun eigen taal kunnen vinden. Je video's zijn daardoor toegankelijker voor kijkers in een ander land of een andere regio, zodat je een internationaal publiek kunt opbouwen.
Hoe zet je ondertiteling uit op YouTube?
Standaard aan- of uitzetten
  1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Ondertiteling.
  4. Tik op Ondertiteling weergeven om altijd ondertiteling te laten zien als die beschikbaar is.

Daarvan, hoe heet ondertiteling in het engels?

ondertiteling → subtitles, subtitle. ondertiteling → captioning, subtitling, subtitle, caption.
Wat dit betreft, hoe zet je ondertiteling aan? Als u ondertitels wilt inschakelen, moet u naar het instellingenmenu gaan en de optie "ondertitels" selecteren. U kunt dan kiezen uit verschillende talen en u kunt ook de grootte en de positie van de ondertitels op het scherm kiezen.

En nog een vraag, hoe zet je nederlandse ondertiteling onder een film?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Gebruik een videobewerkingsprogramma om de ondertitels in de video zelf te coderen. Dit is een vrij eenvoudig proces, maar vereist de juiste software en enige kennis van het gebruik ervan.
2. Gebruik een mediaspeler die het afspelen van video's met externe ondertitelbestanden ondersteunt. Dit is meestal zo eenvoudig als het plaatsen van het ondertitelbestand in dezelfde map als het videobestand en ervoor zorgen dat ze dezelfde naam hebben (bijv. movie.avi en movie.srt).
3. Gebruik een website of dienst die ondertitels voor films aanbiedt. Deze kunnen worden gedownload en gebruikt met elke mediaspeler.
4. Gebruik een smart-tv of ander apparaat dat ingebouwde ondersteuning voor ondertitels heeft. Dit is de gemakkelijkste optie, omdat er geen extra software of installatie nodig is.

Door Pelpel Chastain

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik ondertiteling downloaden? :: Hoe zet ik vertalen aan?
Handige links