Huis > H > Hoe Zet Ik Vertalen Aan?

Hoe zet ik vertalen aan?

Vertaling in- of uitschakelen
  1. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen.
  3. Tik op Talen.
  4. Zet onder Vertaalinstellingen de optie Aanbieden om pagina's in andere talen naar Google Translate te sturen aan of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je vertalen?

De adres-/zoekbalk staat rechts van het Translate-pictogram. Klik op het Extensies icoon als je wilt vertalen. Klik op de link om de pagina te vertalen. Klik nogmaals om deze pagina te vertalen.

Mensen vragen ook: hoe was je dag vertalen?

First is, how was your day? Hallo, hoe was je dag? Hello. How was your day?
Hoe maak je een PDF bestand?
PDF-bestanden maken:
  1. Open Acrobat en kies "Gereedschappen" > "PDF maken".
  2. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie.
  3. Klik afhankelijk van het type op "Maken" of "Volgende".

Dit in overweging nemend, waar kan ik mijn pdf bestanden vinden?

Als u PDF-bestanden bedoelt die u zelf hebt gemaakt, zijn ze waarschijnlijk opgeslagen in de map Mijn documenten op uw computer. Als u PDF-bestanden zoekt die u van het internet hebt gedownload, zijn ze waarschijnlijk opgeslagen in de map Downloads. Het is echter altijd een goed idee om de eigenschappen van het bestand te controleren om te zien waar het is opgeslagen. Klik daartoe met de rechtermuisknop op het bestand en klik op Eigenschappen. In het geopende venster zoekt u de locatie van het bestand onder het tabblad Algemeen. Hoe maak ik een PDF-bestand gratis? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand vrij te maken:
1. Gebruik een gratis PDF-creator. Er zijn veel verschillende PDF-creator programma's gratis online beschikbaar, zoals PDFForge of CutePDF. Zodra u het programma hebt gedownload en geïnstalleerd, opent u gewoon het bestand dat u naar PDF wilt converteren en selecteert u "Afdrukken". Wanneer het dialoogvenster Afdrukken verschijnt, selecteert u de PDF-creator in de lijst met printers en klikt u op "OK". De PDF-creator zal dan een PDF-versie van uw bestand maken.
2. Gebruik een gratis online PDF-converter. Er zijn veel verschillende PDF-converters gratis online beschikbaar, zoals PDF Converter of Zamzar. Upload gewoon het bestand dat u wilt converteren, selecteer PDF als uitvoerformaat en klik op "Converteren". De PDF-converter maakt dan een PDF-versie van uw bestand.
3. Gebruik Adobe Acrobat. Adobe Acrobat is een betaald programma waarmee u PDF-bestanden kunt maken. Adobe Acrobat biedt echter ook een gratis proefversie, waarmee u gedurende een beperkte tijd gratis PDF-bestanden kunt maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik WhatsApp vertalen?

Kies de tekst die u wilt vertalen en kopieer het, dat is alles wat u hoeft te doen. Een pop-up venster toont u de vertaling als u op de nieuwe knop aan de rechterkant van het scherm drukt.

Wat is het voordeel van een PDF-bestand?

Een voordeel van een pdf-bestand is dat het - in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Word-document - op elke printer er hetzelfde uit zal zien. Ook kan een pdf-bestand op alle platformen bekeken en/of bewerkt worden; het is dus niet platformafhankelijk.
Wat is de beste gratis Vertaalsite?
Google Translate biedt meer dan 100 talen aan, waaronder een aantal bedreigde en zelfs uitgestorven talen. Dankzij de verschillende functies – verschillende toetsenborden, tekst inspreken, tekst laten voorlezen – is Google Translate zeker en vast de meest veelzijdige gratis online vertaalmachine.

Hoe vertalen computers?

Machinevertaling (MT in het Engels) is een gebied dat zich bevindt tussen taalkunde en technologie. Met andere woorden: het is software die computers helpt bij het vertalen en interpreteren van menselijke taal. Hoewel het niet perfect is, zijn er in de wereld van machinevertalingen recent enorme vorderingen gemaakt.
Bovendien, hoe vertaal je een pagina firefox? Er is geen directe manier om een pagina in Firefox te vertalen. U kunt echter een vertaalservice van derden gebruiken, zoals Google Translate.

Dus, hoe vertaal je een site op safari?

Om een site in Safari te vertalen, moet u de extensie Google Translate installeren. Eenmaal geïnstalleerd kunt u de vertaalfunctie gebruiken door op het extensie-pictogram in de werkbalk te klikken.

Door Narine Geist

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een YouTube video vertalen? :: Hoe kan ik een document vertalen?
Handige links