Huis > H > Hoe Kan Ik Ongewenste Sms Blokkeren?

Hoe kan ik ongewenste sms blokkeren?

Sms-berichten blokkeren in Android:
  1. Open op een Android-telefoon de telefoon-app, tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en kies 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Nummers blokkeren'.
  3. Je kunt kiezen uit verschillende opties, waaronder onbekende bellers, recente oproepen of nummers uit je lijst met contactpersonen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Hoe zet ik spamfilter aan?

Het spamfilter voor een postvak inschakelen:
  1. Ga naar Mail > e-mailadres > tabblad Spamfilter.
  2. Selecteer het selectievakje Het detecteren van spam inschakelen voor dit e-mailadres.
  3. Geef aan wat er moet gebeuren met berichten die als spam worden herkend.
Hoe maak ik mijn activiteitenlogboek leeg?
Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik onder je profielfoto op en tik vervolgens op Activiteitlogboek. Tik bovenaan op Filteren en scrol vervolgens naar beneden en tik op Zoekgeschiedenis. Tik linksboven op Zoekgeschiedenis wissen.

Vervolgens, waarom geschiedenis wissen?

Er zijn een paar redenen waarom u uw browsegeschiedenis wilt wissen. Misschien probeert u uw webactiviteiten privé te houden voor anderen die uw computer gebruiken. Misschien probeert u een probleem met uw browser of een website op te lossen. Of misschien wilt u gewoon met een schone lei beginnen.
Wat de reden ook is, in de meeste webbrowsers kunt u eenvoudig uw browsegeschiedenis wissen. In Chrome kunt u bijvoorbeeld op Ctrl+Shift+Delete drukken om het dialoogvenster Browsergegevens wissen te openen. Van daaruit kunt u kiezen hoe ver terug u uw geschiedenis wilt wissen en welke soorten gegevens u wilt verwijderen.
Houd er rekening mee dat het wissen van uw browsegeschiedenis u afmeldt bij websites en opgeslagen wachtwoorden en formuliergegevens verwijdert. Als u uw wachtwoorden en formuliergegevens wilt behouden maar uw browsegeschiedenis wilt verwijderen, kunt u in plaats daarvan een privé browse-modus gebruiken. Hoe haal je geschiedenis terug? Er zijn twee manieren om de geschiedenis op te vragen:
1) Gebruik het menu "Geschiedenis":
a) Kies in Firefox "Geschiedenis" in het menu "Extra".
b) Kies in Internet Explorer "Geschiedenis" in het menu "Favorieten".
c) In Safari kiest u "Geschiedenis" uit het menu "Bladwijzers".
2) Gebruik de sneltoets:
a) Druk in Firefox op "Ctrl+H".
b) Druk in Internet Explorer op Ctrl+Shift+H.
c) Druk in Safari op "Cmd+Opt+H".

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Wat is het verschil tussen Google Chrome en Google?

Chrome is het internetprogramma van Google. Het is wereldwijd de meest gebruikte browser en staat bekend als de snelste.
Je kunt ook vragen waarom stopt google chrome steeds?
Uw Android-telefoon of -tablet heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps en programma's worden uitgevoerd. U maakt als volgt geheugen vrij: Sluit elk tabblad behalve het tabblad waarop de foutmelding wordt weergegeven.

Men kan zich ook afvragen: waarom moet ik google chrome installeren?

Chrome is snel.

Chrome is veilig, en update zichzelf. Je hoeft je geen zorgen te maken over verouderde browsers en veiligheidslekken en je wordt niet onderbroken door browserupdates. TechCrunch noemt Chrome de veiligste browser. Chrome is klaar voor html5.
Vervolgens, waarom werkt google niet meer op mijn telefoon? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google niet meer werkt op uw telefoon. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u een mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk om te zien of dat het probleem oplost.
Een andere mogelijkheid is dat de Google-app of een van de afhankelijkheden ervan verouderd is. Probeer de Google-app te openen en tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek. Als er een update beschikbaar is, tik er dan op om die te installeren.
Als geen van deze oplossingen werkt, is er mogelijk iets mis met uw Google-account. Probeer je af te melden bij de app en vervolgens weer aan te melden. Als dat niet werkt, moet u mogelijk uw Google-account van uw telefoon verwijderen en opnieuw toevoegen.

Waarom kan ik niet meer op Google?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen toegang krijgt tot Google. Ten eerste kan er een probleem zijn met uw internetverbinding. Als u verbinding hebt met internet, maar nog steeds geen toegang hebt tot Google, kan het probleem liggen bij de servers van Google. Het is mogelijk dat Google plat ligt of dat uw computer een DNS-fout heeft, wat betekent dat hij geen verbinding kan maken met de servers van Google. Als u nog steeds problemen ondervindt, kan het een probleem zijn met uw browser of een firewallinstelling.

Door Goetz

Vergelijkbare artikelen

Kan je Google opnieuw installeren? :: Hoe verwijder ik Adobe Flash Player van mijn Mac?
Handige links