Huis > H > Hoe Verwijder Ik Adobe Flash Player Van Mijn Mac?

Hoe verwijder ik Adobe Flash Player van mijn Mac?

Stap 2: Zo verwijder je Adobe Flash volledig
  1. Open een Finder-venster en klik op 'Apps' in de linker-kolom;
  2. Klik op het mapje met 'Hulpprogramma's' en kies 'Adobe Flash Player Install Manager';
  3. Klik in het venster dat nu verschijnt op 'Verwijderen';
  4. Voer je wachtwoord in van je Mac om het verwijderen goed te keuren;

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is Adobe Flash Player veilig?

Gebruik van Flash Player wordt ten strengste afgeraden door het bedrijf, met ingang van 2021, omdat veilig gebruik niet meer wordt gegarandeerd. Kom je volgend jaar op een website een toch nog een link tegen om Flash Player te downloaden? Maak er dan géén gebruik van, adviseert Adobe.
Wat is er met Adobe Flash Player?
Ook wel 'Adobe Flash Player' genoemd. Het is een speciale plug-in die er voor zorgt dat Flash-elementen op een website worden weergegeven. Met behulp van Flash kunnen interactieve elementen, zoals animaties en geluiden, aan een webpagina worden toegevoegd. De plug-in is gratis te downloaden.

Waar vind ik Adobe Flash Player op mijn computer?

U vindt Adobe Flash Player in de map Toepassingen van uw computer. Wat is het alternatief voor Flash Player? Er zijn een paar alternatieven voor Flash Player, waarvan de populairste HTML5 is. HTML5 is een open standaard die het mogelijk maakt interactieve inhoud te maken zonder dat een plugin nodig is. Andere alternatieven zijn JavaFX en Microsoft Silverlight.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waarom is Adobe Flash weg?

Opmerking: Adobe Flash wordt niet meer ondersteund na 2020. Microsoft wil de flitser van Windows helemaal verwijderen , namelijk aan het einde van 2020. Aangezien de flitser na 2020 niet meer wordt ondersteund, wordt deze standaard uitgeschakeld in de nieuwe Microsoft Edge.
Wat is de nieuwste versie van Flash Player?
Flash 32.0.0.453 is een onderhoudsupdate die enkele fouten oplost in de plugin. De update is voor Chrome, Firefox, Safari, Opera en nieuwe Edge-Chromium beschikbaar. De oude Edge en Internet Explorer op Windows 10 en 8.1 blijven op versie 32.0.0.445.

Heb ik Adobe Shockwave Player nodig?

Over de beëindiging van Shockwave Player

Adobe is op gestopt met Shockwave Player. U kunt Shockwave Player voor Windows niet meer downloaden van de Adobe-website.
Waarom kan ik geen Flash Player downloaden? Er zijn een paar redenen waarom u Flash Player misschien niet kunt downloaden. Eén reden kan zijn dat uw computer niet voldoet aan de systeemvereisten voor de laatste versie van Flash Player. Een andere reden kan zijn dat een firewall de installatie blokkeert. En ten slotte is het ook mogelijk dat u al een recentere versie van Flash Player op uw computer hebt geïnstalleerd.

Is Adobe Flash Player gratis?

Ja, Adobe Flash Player is gratis. U kunt het downloaden van de Adobe website.

Door Cooley

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik ongewenste sms blokkeren? :: Hoe kan je een USB-stick beveiligen?
Handige links