Huis > H > Hoe Maak Je Een Backup Van Je Contacten?

Hoe maak je een backup van je contacten?

Back-up en synchronisatie van apparaatcontacten

  1. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Google. Instellingen voor Google-apps.
  3. Zet Automatische back-up en synchronisatie van apparaatcontacten aan.
  4. Kies het account waarin je contacten wilt opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik mijn contacten van iphone op pc?

Je kunt iTunes of iCloud gebruiken om je iPhone-contacten over te zetten naar je computer. Als je iTunes wilt gebruiken, worden je contacten gesynchroniseerd met je andere iTunes-inhoud. Als je iCloud gebruikt, worden je contacten automatisch geüpdatet op je computer als ze worden geüpdatet op je iPhone, en andersom. Hoe contacten overzetten van iPhone naar iPhone zonder iCloud? Contacten overzetten via Google Contacts

  1. Open het instellingenmenu op je iPhone.
  2. Klik op 'Contacten'.
  3. Klik op 'Nieuwe account' en daarna op 'Google'.
  4. Volg de instructies en log in op je Google-account.
  5. Selecteer nu welke Google-apps je wilt synchroniseren op je iPhone.
  6. Klik op 'Bewaar'.

En nog een vraag, hoe kan ik zien waar mijn contacten zijn opgeslagen?

Er zijn een paar manieren om erachter te komen waar uw contacten op uw computer zijn opgeslagen. Eén manier is om de map Contacten in uw e-mailprogramma te openen en te zoeken naar een bestand met de naam "Contacten" of "Adresboek". Een andere manier is om op uw computer te zoeken naar een bestand met de naam "Contacts.csv" of "AddressBook.csv.". Je kunt ook vragen hoe kan ik zien welke contacten op mijn simkaart staan? Er zijn een paar manieren waarop u de contacten kunt bekijken die op uw SIM-kaart zijn opgeslagen. Eén manier is om de app Contacten op uw apparaat te openen en het tabblad SIM-kaart te selecteren. Dit toont u een lijst met alle contacten die zijn opgeslagen op uw SIM-kaart. Een andere manier is om je simkaart in een simkaartlezer te steken en deze op je computer aan te sluiten. Zo kun je de inhoud van je simkaart bekijken alsof het een verwijderbaar opslagapparaat is.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een backup van mijn android telefoon?

Automatisch een back-up maken van je telefoon

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Selecteer Google. Back-up. Optioneel: Als dit de eerste keer is, zet je Back-up met Google One aan en volg je de instructies op het scherm.
  3. Tik op Nu back-up maken.
Je kunt ook vragen hoe exporteer ik contacten uit iphone? Ga naar de icloud.com- site van Apple en log in. Selecteer het pictogram Contacten. Vanaf hier kunt u contacten afzonderlijk selecteren en exporteren of op het tandwiel links onderaan het scherm klikken en alle contacten selecteren en vervolgens exporteren.

Hoe krijg ik al mijn contacten in WhatsApp?

Android-toestel:

  1. Tik op de app Instellingen.
  2. Tik op Apps.
  3. Tik op WhatsApp.
  4. Tik op Machtigingen.
  5. Zet de schuifjes achter 'Contacten' (en eventueel 'Sms' en 'Telefoon') op blauw.
Hoe kan ik mijn contacten op mijn pc zetten? Om je contactpersonen op je pc op te slaan, heb je een aantal verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een programma zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird gebruiken. Je kunt ook contactpersonen opslaan in een online account, zoals Google of Yahoo. Als je contactpersonen opslaat in een online account, kun je ze op je pc bekijken door in te loggen op het account via een webbrowser.

Trouwens, hoe zet ik mijn contacten van mijn iphone op mijn simkaart?

Op de iPhone ga je naar 'Instellingen'. Vervolgens tik je op 'Mail, contacten, agenda's'. Tik vervolgens op 'Importeren/exporteren'. Er verschijnt nu een scherm waar je kunt kiezen voor 'Contacten exporteren'. Je krijgt nu de keuze in welk bestandsformaat je je contacten wilt exporteren. Kies 'VCF'. Er wordt nu een backup van je contacten op je iPhone gemaakt.
Ga vervolgens naar 'Instellingen'. Tik vervolgens op 'Telefoon'. Tik vervolgens op 'SIM-kaart'. Er wordt nu een scherm getoond waar je kunt kiezen voor 'Contacten importeren'. Je krijgt nu de keuze in welk bestandsformaat je je contacten wilt importeren. Kies 'VCF'. Er wordt nu een backup van je contacten op je iPhone gemaakt.

Door Rogerio Nido

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Google Drive synchroniseren? :: Wat is het verschil tussen Wis alle chats en verwijder alle chats?
Handige links