Huis > W > Welke Apps Kan Je Verwijderen?

Welke apps kan je verwijderen?

Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dus, wat is beaming service?

Deze functie maakt gebruik van NFC en kan worden gebruikt voor het uitwisselen van data tussen twee toestellen, waaronder de installatie van apps. Gebruikers moeten vanaf Android Oreo per app instellen of het installeren van onbekende apps is toegestaan.
Hoe kan ik een app verwijderen van mijn Samsung?
Apps verwijderen via de Google Play Store:
  1. Open de Google Play store.
  2. Tik op de menu (drie streepjes in de linkerbovenhoek).
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Tik op het tabje 'Geïnstalleerd'.
  5. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  6. Tik op 'Verwijderen'.

Bovendien, hoe verwijder ik een app op mijn telefoon?

Er zijn over het algemeen twee manieren om een app op uw telefoon te verwijderen. De eerste manier is om het app-pictogram ingedrukt te houden totdat alle pictogrammen beginnen te schudden. Zodra ze schudden, ziet u een kleine "x" verschijnen in de linkerbovenhoek van de app-pictogrammen. Tik gewoon op de "x" op de app die u wilt verwijderen en bevestig wanneer daarom wordt gevraagd. De andere manier om een app te verwijderen is door naar het instellingenmenu van uw telefoon te gaan en de sectie apps te zoeken. In de sectie apps zou u een lijst van alle geïnstalleerde apps op uw telefoon moeten kunnen vinden. Tik op de app die u wilt verwijderen en tik vervolgens op de knop "verwijderen". Dit in overweging nemend, wat doet revo uninstaller? Revo Uninstaller is een freeware verwijderingsprogramma voor Microsoft Windows. Het programma wordt geleverd met een gebruikersinterface die alle geïnstalleerde programma's op de computer van de gebruiker weergeeft. De gebruiker kan dan het programma selecteren dat hij wil verwijderen en Revo Uninstaller zal het van zijn systeem verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe verwijder je een programma op Windows 7?

Oplossing
  1. Als u een toepassing wilt verwijderen, gebruikt u het programma Uninstall van Windows 7.
  2. Klik in het rechterdeelvenster op Configuratiescherm.
  3. Klik onder Programma's op een programma verwijderen.
  4. Windows bevat vervolgens alle Programma's die zijn geïnstalleerd met Windows Installer.
Dit in overweging nemend, kan app niet verwijderen samsung?
App verwijderen van Android-apparaat
  • Tik op de app Play Store.
  • Tik rechtsboven op het pictogram met van uw Google-account.
  • Een menu opent. Tik hierin op Apps en apparaat beheren.
  • Tik op Beheren.
  • Tik op de app die u wilt verwijderen.
  • Tik op Verwijderen > OK.

Waarom kan ik geen apps verwijderen op mijn iPhone?

Oorzaak is beperkingen

Iedere iPhone of iPad kan beperkt worden en kun je ervoor zorgen dan apps niet zomaar geïnstalleerd of verwijderd kunnen worden. Dat is vooral handig als je (kleine) kinderen een iPad hebben en je niet wil dat ze om de haverklap apps installeren of wissen.
Daarvan, kan apps niet verwijderen van iphone? Er zijn een paar verschillende redenen waarom u een app niet van uw iPhone kunt verwijderen. Eén mogelijkheid is dat de app deel uitmaakt van het iOS-besturingssysteem en niet kan worden verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat de app is gekoppeld aan een andere app die niet kan worden verwijderd, of dat de app nodig is door een andere app die niet kan worden verwijderd. Ten slotte is het mogelijk dat er een probleem is met de app zelf waardoor deze niet kan worden verwijderd. Als u problemen hebt met het verwijderen van een app, kunt u proberen uw iPhone opnieuw op te starten of de app geforceerd af te sluiten.

Men kan zich ook afvragen: kan ik alle temp files verwijderen?

Ja, u kunt alle tijdelijke bestanden verwijderen. Dit kan echter problemen veroorzaken met sommige programma's. Als u alle tijdelijke bestanden verwijdert, moet u mogelijk bepaalde programma's opnieuw installeren.

Door Armillda Fuerman

Vergelijkbare artikelen

Kan iemand mijn iPhone traceren? :: Hoe kan ik programma's verwijderen Windows 10?
Handige links