Huis > H > Hoe Verwijder Je Gekoppelde Apparaten?

Hoe verwijder je gekoppelde apparaten?

Computers en apparaten verwijderen uit uw lijst met vertrouwde apparaten
  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder 'Inloggen bij Google' op Verificatie in twee stappen.
  4. Tik op Alles intrekken bij 'Apparaten die u vertrouwt'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel apparaten kunnen er op Bluetooth?

In totaal kunnen 127 apparaten een verbinding binnen het piconet onderhouden, met maximaal acht actieve verschillende apparaten.

Hoe werp je een USB stick?

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Een overzicht van alle apparaten die via usb zijn aangesloten, opent. In zwarte letters staat er 'Naam apparaat uitwerpen'. Klik op de aansluiting die u wilt loskoppelen.
Hoe verwijder ik een apparaat?
Open het startmenu en selecteer instellingen. Open de optie Apparaten. Selecteer het apparaat dat je wilt verwijderen, klik op Apparaat verwijderen en bevestig je actie. .

Hoe verwijder je apparaten in Google Home?

Om een apparaat in Google Home te verwijderen, opent u de Google Home-app en tikt u op het apparaat dat u wilt verwijderen. Tik vervolgens op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik op Instellingen. Tik vervolgens op Gekoppelde apparaten en tik op het prullenbakpictogram naast het apparaat dat u wilt verwijderen. Dienovereenkomstig, hoe bluetooth apparaten verwijderen samsung? Er zijn een paar manieren om een Bluetooth-apparaat van uw Samsung-telefoon te verwijderen:
Ga naar Instellingen > Verbindingen > Bluetooth. Tik op het tandwielpictogram naast het apparaat dat u wilt verwijderen en selecteer "Apparaat verwijderen".
-Als u het apparaat niet uit het Bluetooth-instellingenmenu kunt verwijderen, kunt u proberen het uit de opslag van uw telefoon te verwijderen. Ga hiervoor naar Instellingen > Verbindingen > Bluetooth en tik op het tandwielpictogram naast het apparaat dat u wilt verwijderen. Selecteer "Ontkoppelen".
Als u nog steeds problemen hebt met het verwijderen van het apparaat, kunt u proberen uw telefoon opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Je kunt ook vragen hoe bluetooth-apparaat ontkoppelen?

Wanneer de Bluetooth-functie is ingeschakeld, kunt u de koppelingsgegevens (registratie) van een Bluetooth-apparaat verwijderen.
  1. Tik in het startscherm op - [Settings] - [ Bluetooth].
  2. Tik in de lijst op aan de rechterkant van de naam van het apparaat dat u wilt ontkoppelen.
  3. Tik op [Unpair]. De koppeling wordt beëindigd.
Waarom moet je een USB-stick veilig verwijderen?
Al jarenlang raadt Microsoft gebruikers aan om USB-sticks of externe harde schijven nooit zomaar los te trekken wanneer die verbonden zijn met je computer. Dat kon er namelijk voor zorgen dat er data verloren ging.

Hoe Hardware veilig verwijderen?

Zoek in de taakbalk het pictogram Hardware veilig verwijderen. Als u het pictogram niet ziet, klikt u op de knop Verborgen pictogrammen weergeven . Klik op het pictogram en houd het vast (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer de hardware die u wilt verwijderen.
Je kunt ook vragen kan ik mijn usb-stick zomaar uit mijn computer halen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van welk type USB-stick u heeft, welk besturingssysteem u gebruikt en waarvoor u de USB-stick gebruikt. In het algemeen zou u echter zonder problemen uw USB-stick uit uw computer moeten kunnen verwijderen.

Trouwens, hoe verwijder ik mijn nest account?

Je kunt je Nest account verwijderen door naar de Nest support website te gaan en de instructies te volgen onder het kopje "Hoe verwijder ik mijn account?".

Door Madalena Riston

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik een Gmail account op tablet? :: Hoe kan ik mijn Google-account verwijderen?
Handige links