Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Google-Account Verwijderen?

Hoe kan ik mijn Google-account verwijderen?

Ga naar het gedeelte Gegevens en privacy van je Google-account. Scroll naar Je opties voor gegevens en privacy. Je Google-account verwijderen. Volg de instructies om je account te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, wat gebeurt er als je een gebruiker blokkeert op youtube?

Je kunt specifieke kijkers verbergen voor andere leden van het publiek van je kanaal. Als je personen verbergt, worden hun reacties niet op je kanaal weergegeven, ook niet op de pagina Reacties in YouTube Studio. Ze kunnen ook geen clips maken van je video's of livestreams.
Hoe blokkeer ik YouTube voor mijn kind?
De Beperkte modus inschakelen:
  1. Login bij YouTube*met je Google-account.
  2. Klik rechts bovenaan de pagina op het icoontje van je account.
  3. Ga in het menu naar 'Instellingen'.
  4. Klik onderaan de pagina op het dropdownmenu 'Beperkte modus.
  5. Selecteer aan.
  6. Klik op opslaan.

En nog een vraag, hoe kun je youtube zoekgeschiedenis verwijderen?

Het verwijderen van je YouTube zoekgeschiedenis is eigenlijk vrij eenvoudig. Open eerst YouTube en meld je aan. Naast de zoekbalk zou je een menupictogram moeten zien (ziet eruit als drie op elkaar gestapelde lijnen). Klik daarop en selecteer "Geschiedenis:. Op de volgende pagina kun je ervoor kiezen om alle zoekgeschiedenis te wissen, of specifieke items te selecteren die je wilt verwijderen. YouTube vraagt je dan om je beslissing te bevestigen. Als je dat doet, wordt je zoekgeschiedenis gewist. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een app helemaal verwijderen? Als u een app volledig wilt verwijderen, moet u deze van uw apparaat verwijderen en vervolgens de app uit uw account verwijderen. Om een app van uw apparaat te verwijderen, houdt u het app-pictogram ingedrukt totdat het trilt en tikt u op de x die verschijnt. Om een app van uw account te verwijderen, gaat u naar uw aankoopgeschiedenis en zoekt u de app die u wilt verwijderen. Tik op de X naast de app om deze te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Welke apps kan ik zonder problemen verwijderen?

Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.
Kan ik standaard apps van mijn telefoon verwijderen?
Apps verwijderen via het instellingenmenu
  1. Open het instellingenmenu van je telefoon.
  2. Ga naar 'Apps'.
  3. Zoek de voorgeïnstalleerde Android-app op die je wilt verwijderen.
  4. Druk op de app.
  5. Druk op 'Verwijderen'.

Dus, hoe kun je een filmpje van youtube downloaden?

Om een video te downloaden die je zelf hebt geüpload, ga je in YouTube naar Videobeheer, en klik je op het pijltje naar beneden naast Bewerken bij de video die je wilt downloaden. Daar zie je de optie Mp4 Downloaden. Je downloadt de video dan automatisch op de hoogste kwaliteit.
Dit in overweging nemend, hoe verwijder je een filmpje op facebook? Aangenomen dat u een stap-voor-stap antwoord wilt:
1. Log in op Facebook
2. Ga naar uw profielpagina
3. Zoek de video die je wilt verwijderen
4. Ga met de muis over de video
5. Klik op de knop 'Opties' rechtsonder de video
6. Klik op 'Video verwijderen'
7. Klik op 'Verwijderen' in het pop-up venster
En dat is het! De video wordt van uw Facebook-profiel verwijderd.

Hoe verwijder je een playlist op YouTube?

Er is geen één-klik oplossing voor het verwijderen van een afspeellijst op YouTube. Je moet eerst de afspeellijst openen en dan op de drie puntjes naast de naam van de afspeellijst klikken. Dit opent een uitklapmenu met de optie om de afspeellijst te verwijderen.

Door Richmound

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je gekoppelde apparaten? :: Hoe Bluetooth apparaten verwijderen Samsung?
Handige links