Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Document?

Hoe verwijder ik een document?

Verwijder zo een bestand:
  1. Klik in de Taakbalk op de Verkenner (pictogram van een mapje).
  2. Klik op het bestand dat u wilt verwijderen.
  3. Klik in Windows 10 op het tabblad Start > Verwijderen. Klik in Windows 11 op het pictogram 'Verwijderen' (de prullenbak) in de menubalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Wat dit betreft, waarom kan ik pdf niet verwijderen?

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies What's locking this file. Er verschijnt een overzicht van programma's en processen die het bestand opeisen. Vervolgens heb je meerdere opties, zoals het ontgrendelen van het bestand en het verwijderen van het bestand.
Wat dit betreft, kan je tijdelijke bestanden verwijderen?
Ja, het is veilig om tijdelijke bestanden in Windows te verwijderen. Meestal worden ze automatisch verwijderd, maar als dat niet gebeurt, kunt u ze zelf zonder problemen verwijderen. De meeste programma's maken tijdelijke bestanden in een map genaamd C:\Users\AppData\Local\Temp.

Hoe verwijder ik overbodige bestanden?

Er zijn een paar manieren om onnodige bestanden te verwijderen:
1. Eén manier is het gebruik van een bestandsbeheerprogramma zoals Windows Verkenner of Mac Finder. Open gewoon het programma en navigeer naar de map of mappen die de bestanden bevatten die u wilt verwijderen. Selecteer vervolgens de bestanden en kies de verwijderoptie.
2. Een andere manier is om een opdrachtprompt te gebruiken. In Windows kunt u bijvoorbeeld de opdracht del gebruiken om bestanden te verwijderen. Open gewoon de opdrachtprompt en navigeer naar de map die de bestanden bevat die u wilt verwijderen. Typ vervolgens del, gevolgd door de naam van het bestand dat u wilt verwijderen.
3. Tot slot kunt u bestanden ook handmatig verwijderen. U gaat dan naar de map met het bestand en verwijdert het gewoon. Hoe ongewenste internetbestanden verwijderen? Er zijn een paar manieren om ongewenste internetbestanden te verwijderen. Eén manier is om de cache van uw browser te wissen. Dit verwijdert alle tijdelijke internetbestanden die op uw computer zijn opgeslagen. Een andere manier is om een programma als CCleaner te gebruiken om ongewenste internetbestanden te verwijderen. Dit programma scant uw computer op internetbestanden en stelt u in staat deze te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Men kan zich ook afvragen: hoe schermafbeeldingen verwijderen?

Je screenshots verwijderen
  1. Open Files by Google. op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Opschonen .
  3. Tik op de kaart Oude screenshots op Bestanden selecteren.
  4. Selecteer de bestanden die je wilt verwijderen.
  5. Tik onderaan op Verwijderen .
  6. Tik in het bevestigingsvenster op Verwijderen .
Hoe kan ik een PDF bestand verwijderen?
PDF's verwijderen

Om snel een PDF te vinden, zoekt u naar de bestandsnaam in Windows of macOS. Navigeer vervolgens naar de gevonden map, klik met de rechtermuisknop op het PDF-bestand en kies Verwijderen (Windows) of Verplaatsen naar prullenbak (macOS).

Dienovereenkomstig, kan documenten niet verwijderen?

Soms lukt een map of bestand verwijderen niet en krijg je een foutmelding. Er zijn twee gangbare oorzaken: De map of het bestand is vergrendeld en wordt gebruikt door een programma of door Windows. Vanwege onvoldoende of ontbrekende gebruikersrechten heb je niet de vereiste toegang tot de map of het bestand.
Dienovereenkomstig, kan download niet verwijderen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een gedownload bestand niet kunt verwijderen:
1. Het bestand kan in gebruik zijn door een ander programma. Probeer alle geopende programma's af te sluiten en probeer het bestand opnieuw te verwijderen.
2. Het bestand kan vergrendeld zijn. Ontgrendel het bestand door er met rechts op te klikken en "Ontgrendel" uit het menu te kiezen.
3. Mogelijk hebt u geen toestemming om het bestand te verwijderen. Controleer de rechten van het bestand om er zeker van te zijn dat u de juiste rechten heeft.
4. Het bestand kan beschadigd zijn. Probeer het bestand vanaf de opdrachtregel te verwijderen met de opdracht "del".

Kan bestand niet verwijderen kan dit item niet vinden?

Er zijn een paar mogelijke redenen voor deze foutmelding:
1. Het bestand kan geopend zijn in een ander programma. Sluit alle programma's die het bestand gebruiken en probeer het opnieuw.
2. Het bestand kan verborgen zijn. Toon verborgen bestanden en probeer het opnieuw.
3. Het bestand is mogelijk in gebruik door het besturingssysteem. Start de computer opnieuw op en probeer het opnieuw.
4. Het bestand kan corrupt zijn. Probeer het bestand vanaf een andere computer te verwijderen.

Door Beal Lenderman

Vergelijkbare artikelen

Kan een lege map niet verwijderen? :: Hoe verwijder je een app op je iPhone?
Handige links