Huis > W > Wat Doet De App Samsung Free?

Wat doet de app Samsung free?

Met Samsung Free krijg je in een oogopslag toegang tot verschillende handige informatie. Hierbij kun je denken aan het nieuws, het weer, de verkeersinformatie en andere content. Het is niet bekend of de samenwerkingen met platformen als Spotify, Netflix, Giphy en andere diensten ook voortgezet worden in Samsung Free.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is beaming service?

Deze functie maakt gebruik van NFC en kan worden gebruikt voor het uitwisselen van data tussen twee toestellen, waaronder de installatie van apps. Gebruikers moeten vanaf Android Oreo per app instellen of het installeren van onbekende apps is toegestaan.
Vervolgens, hoe krijg ik al die advertenties weg?
In Google-services
  1. Tik in Google Zoeken op uw telefoon of tablet op 'Info' Waarom deze advertentie? Schakel Advertenties weergeven van [adverteerder] uit.
  2. Selecteer in YouTube 'Info' Deze advertentie niet meer weergeven.
  3. Selecteer in Gmail 'Info' Advertenties zoals deze beheren. Deze adverteerder blokkeren.

Dienovereenkomstig, kun je reclames verwijderen?

Ja, u kunt advertenties van websites verwijderen met verschillende methoden. Eén methode is het gebruik van een advertentieblokker, een softwareprogramma dat voorkomt dat advertenties worden weergegeven. Een andere methode is het gebruik van een browserextensie die advertenties blokkeert. Ten slotte kunt u advertenties ook handmatig blokkeren door de instellingen van uw browser te bewerken. Hoe voorkom je reclame? Er zijn een paar manieren om reclame te vermijden:
1. Gebruik een advertentieblokker. Dit voorkomt dat advertenties worden geladen op websites die u bezoekt.
2. Vermijd het klikken op advertenties. Dit lijkt misschien moeilijk, maar als je jezelf traint om niet op advertenties te klikken, zul je het uiteindelijk automatisch kunnen.
3. Geef geen persoonlijke informatie aan bedrijven. Dit omvat uw e-mailadres, telefoonnummer en huisadres.
4. Wees voorzichtig waar je op klikt. Sommige advertenties zijn ontworpen om eruit te zien als normale website-inhoud, maar zijn eigenlijk links naar kwaadaardige websites. Als u niet zeker bent over een advertentie, klik er dan niet op.

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Trouwens, hoe telefoon leegmaken voor verkoop?

Android (o.a. Samsung) terug naar fabrieksinstellingen:
  1. Ga naar het 'instellingenmenu'
  2. Ga naar 'systeem'
  3. Ga naar 'opties voor resetten'
  4. Ga naar 'alle gegevens wissen'
  5. Ga naar 'telefoon resetten'
  6. Voer je toegangscode in.
Men kan zich ook afvragen: is alles weg na fabrieksinstellingen?
Belangrijk: Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens op de telefoon gewist. Als je je gegevens wilt herstellen nadat je de telefoon hebt gereset, moet je beveiligingsinformatie opgeven. Door deze informatie op te geven laat je zien dat de reset is uitgevoerd door jou of iemand die jij vertrouwt.

Bovendien, is het goed om je telefoon helemaal leeg te laten gaan?

Net zoals helemaal opladen, is helemaal leeg laten lopen ook niet goed. In elke Lithium-ion batterij zit een veiligheidscircuit, die beschermt tegen oververhitting. In geval van nood kan de batterij zichzelf uitschakelen. Als de batterij helemaal leeg is, kan dit veiligheidscircuit beschadigen.
Dit in overweging nemend, hoe verwijder ik alle gegevens van mijn smartphone? Er zijn een paar manieren om alle gegevens van een smartphone te wissen. De eerste manier is om een fabrieksreset uit te voeren. Dit kan worden gedaan door naar het instellingenmenu te gaan en de optie te selecteren om het apparaat te resetten. Hierdoor worden alle gegevens van het toestel gewist en worden de oorspronkelijke fabrieksinstellingen hersteld.
Een andere manier om alle gegevens van een smartphone te wissen is het gebruik van een speciaal gegevensverwijderingsprogramma. Deze programma's zijn ontworpen om veilig alle gegevens van een toestel te wissen en kunnen worden gedownload van het internet.
Tot slot is het ook mogelijk om alle gegevens van een smartphone te wissen door het apparaat fysiek te vernietigen. Dit zal ervoor zorgen dat niemand toegang kan krijgen tot de gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen.

Dienovereenkomstig, is fabrieksinstellingen veilig?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke fabrieksinstellingen in kwestie. Over het algemeen zijn fabrieksinstellingen echter veilig voor de meeste apparaten en gebruikers. Fabrieksinstellingen zijn meestal ontworpen om zo veilig mogelijk te zijn, en zijn vaak veiliger dan aangepaste instellingen die gebruikers zelf kunnen maken.

Door Evered

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPhone resetten zonder wifi? :: Kun je je laptop upgraden?
Handige links