Huis > H > Hoe Iphone Resetten Zonder Wifi?

Hoe iPhone resetten zonder wifi?

Methode 1. 1. Sluit het iOS-apparaat aan op de computer met de meegeleverde kabel. 2.
...
Methode 2.
  1. Zorg dat je iPhone goed is opgeladen of sluit deze aan op een laadkabel.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Ga naar Algemeen.
  4. Blader omlaag naar de optie 'Stel opnieuw in'.
  5. Kies de optie 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom is mijn Apple ID niet geldig?

Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen. Lees hier hoe u uw Apple ID kunt ontgrendelen.
Hoe reset je een iPad zonder Apple ID?
Start iTunes en verbind uw iPad met een computer. Druk tegelijkertijd op de knoppen "Sleep / Wake" en "Home" totdat de optie 'Verbinden met iTunes' op het scherm verschijnt. Druk op OK wanneer het bericht "iTunes heeft iPad in herstelmodus gedetecteerd" op het scherm verschijnt. Druk vervolgens op "Herstellen".

Hoeveel Ipads op 1 account?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke omstandigheden en de rekening in kwestie. Over het algemeen kunnen aan de meeste rekeningen echter maximaal ongeveer 10 iPads tegelijk worden gekoppeld. Dit aantal kan hoger of lager zijn, afhankelijk van de specifieke behoeften en eisen van de rekeninghouder. Je kunt ook vragen hoe maak ik mijn iphone leeg? De snelste manier om je iPhone te wissen is door hem opnieuw op te starten. Houd hiervoor de Slaap/Wektoets ingedrukt totdat de rode "Uitschakelen" schuif verschijnt. Zodra het schuifje verschijnt, sleept u het naar rechts om uw iPhone uit te schakelen. Als u uw iPhone niet kunt uitschakelen of als het probleem blijft bestaan, kunt u ook proberen uw iPhone te resetten. Om uw iPhone te resetten houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt, totdat het Apple-logo verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Trouwens, wat is het verschil tussen icloud en icloud drive?

ICloud Drive is een onderdeel van iCloud. Met iCloud Drive kunt u bestanden online opslaan en uitwisselen. Deze bekijkt en bewerkt u via de app Bestanden op de iPad/iPhone, via de map iCloud Drive op de Mac en via de Verkenner als u iCloud Drive op de Windows-pc hebt gezet.
Hoe kan ik foto's verwijderen uit iCloud?
Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Dus, wat als harde reset iphone niet werkt?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op.
Wat houd harde reset in? Een harde reset is het terugbrengen van een apparaat naar de toestand waarin het verkeerde toen het de fabriek verliet. Dit wordt meestal gedaan om softwarefouten of andere problemen op te lossen. Om een harde reset uit te voeren, moet u het apparaat opnieuw opstarten en vervolgens een bepaalde combinatie van knoppen ingedrukt houden. De combinatie van knoppen verschilt per toestel. Op een iPhone houdt u bijvoorbeeld de aan/uit-knop en de home-knop tegelijk ingedrukt tot het scherm uitgaat en vervolgens weer aan.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je een harde reset doet?

Een harde reset is het terugbrengen van een apparaat naar de toestand waarin het verkeerde toen het de fabriek verliet. Dit wordt meestal gedaan om een probleem met het apparaat op te lossen, zoals een bug of een storing. Het kan ook worden gebruikt om het apparaat schoon te vegen, zoals bij verkoop of weggeven.

Door Joette

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een snelkoppeling verwijderen? :: Wat doet de app Samsung free?
Handige links