Huis > H > Hoe Kun Je In Word Een Selectievakje Aanvinken?

Hoe kun je in Word Een selectievakje aanvinken?

Een checklist maken die u kunt afvinken in Word
  1. Maak uw lijst.
  2. Plaats de cursor aan het begin van de eerste regel.
  3. Ga naar het tabblad Ontwikkelaars en klik op Selectievakje.
  4. Als u een spatie na het selectievakje wilt gebruiken, drukt u op Tab of de spatiebalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe zet je een kruisje in een vakje in Word?

Klik in het document op het selectievakje. Klik op het tabblad Ontwikkelaars op Eigenschappen. Selecteer in het dialoogvenster Eigenschappen van inhoudsbesturingselement de optieWijzigen naast Ingeschakeld symbool. Zoek in het vak Symbool naar een symbool.
Wat is een Veldcode word?
Veldcodes worden weergegeven tussen accolades { en } . Velden zijn eigenlijk formules die een bepaald resultaat genereren. Je kunt schakelen tussen de weergave van veldcodes en veldresultaten in een document door op Alt+F9 te drukken.

Wat zijn aangepaste XML gegevens?

XML-gegevens zijn een soort gegevens die door de gebruiker kunnen worden aangemaakt en aangepast. Het is vergelijkbaar met HTML-gegevens, maar biedt meer flexibiliteit wat betreft de elementen die kunnen worden gemaakt en de algemene structuur van de gegevens. Aangepaste XML-gegevens kunnen worden gebruikt om zeer aangepaste en specifieke gegevensstructuren te maken die voor uiteenlopende doeleinden kunnen worden gebruikt. Vervolgens, hoe maak je een keuzelijst in word? Er is geen specifieke keuzelijstfunctie in Microsoft Word, maar er zijn een paar manieren waarop u een keuzelijst kunt maken. Eén manier is het maken van een tabel met de opties als kolomkoppen en het aantal benodigde items in elke kolom. Vervolgens kunt u de tab-toets gebruiken om van de ene naar de andere kolom te gaan en in elke kolom het aantal benodigde items invoeren. Een andere manier om een keuzelijst te maken is een lijst met opsommingstekens. U kunt een lijst met opsommingstekens maken door de tekst die u in een lijst wilt veranderen te selecteren en te klikken op de knop Lijst met opsommingstekens op het tabblad Begin.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe zet ik een handtekening in een Word document?

Bij ondertekende documenten wordt de knop Handtekeningen onder aan het document weergegeven.
  1. Klik op het tabblad Bestand.
  2. Klik op Info.
  3. Klik op Document beveiligen, Werkmap beveiligen of Presentatie beveiligen.
  4. Selecteer Een digitale handtekening toevoegen.
  5. Lees het bericht van Word, Excel of PowerPoint en klik op OK.
Dit in overweging nemend, hoe maak je een formulier in word?
Een formulier maken
  1. Maak een nieuw document.
  2. Voeg tekst, tabellen, afbeeldingen en allerlei andere inhoud toe die je in het formulier wilt hebben.
  3. Voeg nu inhoudsbesturingselementen aan het formulier toe.
  4. Schakel de formuliervergrendeling in.
  5. Sla het bestand op als sjabloon en sluit het bestand.

Hoe maak je een lijst in Word?

Een lijst maken

Als u een genummerde lijst wilt beginnen, typt u 1, een punt (.), een spatie en wat tekst. In Word wordt automatisch een genummerde lijst voor u gestart. Typ* en een spatie vóór de tekst en Word maakt een lijst met opsommingstekens.
Vervolgens, waar zit het vinkje op het toetsenbord? Er is geen vinkje op een toetsenbord. Het dichtste bij een vinkje op een toetsenbord is de nummer één toets op het numerieke toetsenbord.

Dienovereenkomstig, hoe werkt afdruk samenvoegen?

Wanneer u de functie Afdruk samenvoegen in Microsoft Word gebruikt, kunt u een hoofddocument maken dat tekst en afbeeldingen bevat die in elk exemplaar van het samengevoegde document hetzelfde blijven, en een gegevensbronbestand dat de informatie bevat die in elk exemplaar van het samengevoegde document verandert. U kunt bijvoorbeeld samenvoegen gebruiken om formulierbrieven, etiketten, enveloppen of naamkaartjes te maken.

Door Ellinger

Vergelijkbare artikelen

Wat doet de Game Launcher? :: Hoe te reageren op reviews?
Handige links