Huis > W > Wat Betekent Versleuteling In Whatsapp?

Wat betekent versleuteling in WhatsApp?

WhatsApp gebruikt end-to-end versleuteling wanneer je chat met een andere persoon via WhatsApp Messenger. De end-to-end versleuteling zorgt ervoor dat alleen jij en de persoon met wie je communiceert, kunnen lezen of beluisteren wat er is verzonden en niemand anders, zelfs WhatsApp niet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Je kunt ook vragen hoe zet je een whatsapp backup terug?

Je back-up herstellen:
  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.
Dienovereenkomstig, kan whatsapp getapt worden?
Geen verplichting en geen mogelijkheid. Telefoongesprekken kunnen afgetapt worden door politie, het Openbaar Ministerie en de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Bij de meeste chatdiensten zoals WhatsApp en Signal kan dat niet.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een versleuteld bericht lezen?

Aangenomen dat u verwijst naar het lezen van een versleuteld bericht dat u hebt ontvangen, hangt het antwoord af van het type versleuteling dat werd gebruikt. Als u de beoogde ontvanger van het bericht bent, zou u een sleutel moeten hebben die overeenkomt met de gebruikte versleuteling. Met deze sleutel kunt u het bericht ontcijferen zodat het leesbaar is. Daarvan, hoe berichten versleutelen? De eenvoudigste manier om een bericht te vercijferen is het gebruik van een substitutiecijfer, dat elke letter van het alfabet vervangt door een andere letter. Bijvoorbeeld, het cijfer A=D, B=E, C=F, D=G, E=H, F=I, G=J, H=K, I=L, J=M, K=N, L=O, M=P, N=Q, O=R, P=S, Q=T, R=U, S=V, T=W, U=X, V=Y, W=Z, X=A, Y=B, Z=C zou het bericht "HELLO WORLD" versleutelen als "LQGGO ZRUVH."
Om een bericht dat met een substitutiecijfer is vercijferd te ontcijferen, hoeft de ontvanger alleen maar het proces om te keren met hetzelfde cijfer. In het bovenstaande voorbeeld wordt het bericht "LQGGO ZRUVH" ontcijferd als "HELLO WORLD."
Substitutiecijfers zijn echter relatief gemakkelijk te breken, dus worden er vaak meer geavanceerde methoden gebruikt. Eén zo'n methode is het transpositiecijfer, dat de letters van het alfabet in een bepaalde volgorde herschikt. Bijvoorbeeld, het cijfer A=G, B=H, C=I, D=J, E=K, F=L, G=M, H=N, I=O, J=P, K=Q, L=R, M=S, N=T, O=U, P=V, Q=W, R=X, S=Y, T=Z, U=A, V=B, W=C, X=D, Y=E, Z=F zou het bericht "HELLO WORLD" versleutelen als "HOLLEW RLDO."
Om een bericht met een transpositiecijfer te ontcijferen, moet de ontvanger

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat is een end-to-end-versleuteling?

Als je een bericht stuurt naar iemand die de chatfuncties ook heeft aangezet in Berichten, worden je chatgesprekken automatisch geüpgraded naar end-to-end-versleuteling. Met end-to-end-versleuteling kan niemand de content lezen die wordt gestuurd tussen jou en de andere persoon.
Hoe werkt end-to-end?
Bij end-to-end-encryptie, ook wel end-to-end-versleuteling, worden verstuurde berichten, foto's, video's, documenten en oproepen van zender tot ontvanger versleuteld. Hierdoor kunnen alleen jij en de persoon met wie je communiceert berichten lezen, beluisteren of afspelen.

Wat betekent een versleuteld bericht?

Versleutelde berichten of berichten met een digitale handtekening versturen. Als u de privacy van een e-mailbericht wilt beschermen, versleutelt u dit. Als u een e-mailbericht in Outlook versleutelt, betekent dit dat het wordt geconverteerd van leesbare tekst zonder tekst naar gecodeerde boltekst.
Kan backup WhatsApp niet terugzetten? Als je een back-up van WhatsApp niet kunt herstellen, komt dat waarschijnlijk doordat het back-upbestand beschadigd is. Om dit op te lossen, kun je proberen het cachegeheugen en de gegevens van WhatsApp van je apparaat te wissen en vervolgens de back-up opnieuw te herstellen. Als dat niet werkt, moet je WhatsApp mogelijk verwijderen en opnieuw installeren.

Hoe kan ik een backup terugzetten?

Om een back-up terug te zetten, moet u een back-up programma gebruiken om de bestanden van de back-up terug te zetten naar de oorspronkelijke locatie.

Door Silma

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn WhatsApp backup vinden? :: Waar vind ik mijn woordenboek?
Handige links