Huis > H > Hoe Krijg Je Pop-Ups Weg?

Hoe krijg je pop-ups weg?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: hoe zet je advertenties uit?

Gepersonaliseerde advertenties uitzetten
  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.
Hoe zet ik reclame uit op mijn Samsung?
Marketinginformatie utivinken
  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Hoe kom ik van die reclame af op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om van de advertenties op je telefoon af te komen. Eén manier is om een advertentieblokker te downloaden. Ad blockers werken door de verzoeken van advertenties aan je telefoon te blokkeren. Dit betekent dat de advertenties niet kunnen worden geladen, en dat je ze niet ziet.
Een andere manier om van advertenties af te komen is door een andere browser te gebruiken. Sommige browsers, zoals Opera, hebben ingebouwde advertentieblokkers. Dit betekent dat de advertenties niet geladen kunnen worden als je die browser gebruikt.
Je kunt ook de instellingen op je telefoon veranderen zodat je geen advertenties ziet. Ga hiervoor naar het instellingenmenu op je telefoon. Zoek dan de sectie die de advertenties regelt. Je vindt dit meestal onder de instellingen "Privacy" of "Beveiliging". Zodra je de juiste instelling hebt gevonden, kun je de advertenties uitschakelen. Is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de wijsheid van het altijd blokkeren van pop-ups afhangt van de behoeften en voorkeuren van de individuele gebruiker. Sommige gebruikers kunnen vinden dat het altijd blokkeren van pop-ups te veel legitieme websitefuncties elimineert, terwijl anderen de extra veiligheid en privacy waarderen die het niet verschijnen van pop-ups biedt. Uiteindelijk is de beslissing om pop-ups altijd te blokkeren een persoonlijke.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dienovereenkomstig, wat betekent pop-up?

Een pop-up is een online advertentie die op de voorgrond verschijnt, over de bestaande content van een pagina. Dit kan een los venster zijn, het kan ook deel uitmaken van hetzelfde venster. Deze boodschap verschijnt zonder actie van de gebruiker, maar vereist vaak wel een actie om het venster te sluiten.
Mensen vragen ook: hoe haal je reclame weg bij google chrome?
Als je wilt voorkomen dat sites je opdringerige of misleidende advertenties laten zien, wijzig je de instellingen.
  1. Open Chrome .
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik op Privacy en beveiliging. Site-instellingen.
  4. Klik op Aanvullende contentinstellingen.
  5. Selecteer de gewenste optie als standaardinstelling.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik advertenties blokkeren op google chrome?

Gepersonaliseerde advertenties uitschakelen
  1. Ga naar de pagina Advertentie-instellingen.
  2. Geef aan waarop u de wijziging wilt toepassen: Op alle apparaten waarop u bent ingelogd: Als u niet bent ingelogd, klikt u rechts bovenaan op Inloggen. Volg de stappen.
  3. Advertenties personaliseren uitschakelen.
Dit in overweging nemend, hoe kom ik van de reclame op mijn computer af? Er zijn een paar manieren om van reclame op uw computer af te komen. Eén manier is het gebruik van een ad blocker. Ad blockers zijn software die het verschijnen van advertenties op uw computer blokkeert. Er zijn een paar verschillende advertentieblokkers die je kunt gebruiken, en je kunt ze gratis online vinden. Een andere manier om van advertenties op uw computer af te komen is het gebruik van een privacygerichte webbrowser. Privacygerichte webbrowsers zijn ontworpen om advertenties en trackers te blokkeren, en ze kunnen helpen om uw surfervaring privéer en veiliger te maken.

Waarom krijg ik deze advertenties?

Er zijn een aantal redenen waarom u advertenties ziet die niet relevant zijn voor uw interesses. Eén mogelijkheid is dat de websites die u bezoekt cookies gebruiken om uw surfgedrag te volgen en u gerichte advertenties op basis van uw interesses aan te bieden. Een andere mogelijkheid is dat het advertentienetwerk dat de website gebruikt, u advertenties aanbiedt op basis van uw surfgedrag. Ten slotte is het ook mogelijk dat de advertenties u worden aangeboden op basis van uw locatie.

Door Snell

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een bestand om naar MP4? :: Hoe fotos overzetten naar nieuwe Samsung?
Handige links