Huis > H > Hoe Reset Je Je Wifi?

Hoe reset je je wifi?

Tik op het tabblad Instellingen en acties Netwerk en algemeen. Tik onder Netwerk op Wifi-punt(en). Tik op Terugzetten op fabrieksinstellingen. Tik in het volgende scherm op Terugzetten op fabrieksinstellingen om te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

Hoe configureer ik mijn router naar WPA2?

Windows 10:
  1. Zoek in het Windows-zoekvenster op 'wifi'.
  2. Klik bij de zoekresultaten op 'Wi-Fi-instellingen wijzigen'.
  3. Scroll naar beneden.
  4. Klik onderaan de lijst met alle draadloze netwerken op 'geavanceerde opties'.
  5. Achter 'beveiligingstype' moet WPA2 staan, eventueel met een toevoeging, zoals -Personal.
Dus, welke wifi netwerken kent mijn iphone?
Ga naar  ▸ Systeemvoorkeuren ▸ Netwerk ▸ Klik in de kolom op 'Wifi' ▸ Geavanceerd. Open vervolgens het tabblad 'Wifi' om alle opgeslagen netwerken weer te geven.

Hoe kan je wifi delen zonder wachtwoord?

Om uw WiFi-netwerk zonder wachtwoord te delen, moet u de functie Wi-Fi Direct op uw router inschakelen. Hierdoor kunnen apparaten zonder wachtwoord verbinding maken met uw WiFi-netwerk. Zodra u Wi-Fi Direct hebt ingeschakeld, moet u uw apparaat een naam en wachtwoord geven. U kunt deze informatie vervolgens delen met andere apparaten die u met uw WiFi-netwerk wilt verbinden. Hoe kan ik mijn wifi wachtwoord zien op iPad? Er is momenteel geen manier om uw wifi-wachtwoord op uw iPad te bekijken. U kunt echter wel uw wifi-wachtwoord op uw iPhone bekijken door naar Instellingen > WiFi te gaan en het netwerk te selecteren waarmee u verbonden bent.

Gerelateerde artikelen

Waarom WiFi op dvd speler?

De speler moet verbinding kunnen maken met uw thuisnetwerk en met het internet. Een netwerkkabel kan worden gebruikt om alle spelers met deze functies te verbinden. Het is gemakkelijker om een draadloze verbinding te gebruiken.

Hoe log ik in op kpn Box 12?

Inloggen KPN Box 12

kpn om via je browser zoals 'Internet Explorer' in te loggen. (Het standaard wachtwoord staat bij 'Admin password' op de sticker achter op je KPN Box 12).
Hoe kom ik in mijn kpn modem?
Start een browser zoals Internet Explorer en ga naar http://192.168.2.254. De gebruikersnaam is al ingevuld (ADMIN of KPN). Deze kun je niet veranderen. Open je de webinterface voor de eerste keer laat dan het wachtwoordveld leeg, er moet nu een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.

Hoe inloggen op Zyxel modem?

Zyxel (T50 en T54)

Open je internetbrowser en ga naar http://192.168.1.1 terwijl je verbonden bent via een internetkabel met de router (wifi kan ook). 2. Gebruikersnaam en wachtwoord staan op de sticker aan de achterkant van het modem (die bij 'user name' en 'Login Password'). Voer deze in en druk op enter.
Vervolgens, kan geen verbinding maken met ziggo modem? Aangenomen dat je een Ziggo modem bedoelt:
Als u geen verbinding kunt maken met uw Ziggo-modem, is het eerste wat u moet controleren de stroomvoorziening. Controleer of het netsnoer correct is aangesloten en of de modem is ingeschakeld. Als het niet aan de voeding ligt, is het volgende wat u moet controleren de ethernetkabel. Controleer of de kabel correct is aangesloten en niet beschadigd is. Als de Ethernet-kabel niet het probleem is, moet u vervolgens de netwerkinstellingen van uw computer controleren. Zorg ervoor dat uw computer is aangesloten op het juiste netwerk en dat de netwerkinstellingen correct zijn geconfigureerd. Als je nog steeds problemen hebt met de verbinding met je Ziggo modem, kun je contact opnemen met de klantenservice van Ziggo voor hulp.

Hoe reset ik mijn Ziggo modem?

Er zijn een paar verschillende manieren om je Ziggo modem te resetten, afhankelijk van het type modem dat je hebt. Als je een Ziggo Connect Box hebt, kun je hem resetten door de resetknop 10 seconden ingedrukt te houden. Als je een Ziggo Horizon box hebt, kun je deze resetten door de stekker uit het stopcontact te halen en vervolgens weer in het stopcontact te steken. Als je een Ziggo WiFi-modem hebt, kun je deze resetten door de resetknop 10 seconden ingedrukt te houden.

Door Stockmon

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je een iPhone reset? :: Hoe kom ik achter de gebruikersnaam en wachtwoord van mijn router?
Handige links