Huis > H > Hoe Kom Ik Achter De Gebruikersnaam En Wachtwoord Van Mijn Router?

Hoe kom ik achter de gebruikersnaam en wachtwoord van mijn router?

Voer gebruikersnaam en wachtwoord van je modem-router in

Zoek het standaard wachtwoord in de handleiding van je router. Gebruik je de modem-router van je provider, dan zit daar meestal een kaartje bij met het wachtwoord. Controleer ook goed de onderkant van het apparaat voor informatie met inloggegevens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is het wachtwoord van mijn wifi?

Het wifi wachtwoord is het wachtwoord dat uw draadloze netwerk beveiligd. Dit zorgt ervoor dat niet iedereen zonder uw toestemming gebruik kan maken van uw draadloze netwerk. Alleen mensen die het wachtwoord van uw netwerk weten kunnen toegang verkrijgen.
Trouwens, hoe stel ik mijn router opnieuw in?
Sluit het modem met een utp netwerk kabel aan op de WAN poort van de router. Vervolgens zet je eerst je modem aan en wacht je tot deze helemaal is opgestart. Daarna zet je de router aan. Nu zou alles moeten werken en kun je verbinden met het draadloze netwerk die je herkent aan de naam die je hem zelf hebt gegeven.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn wifi wachtwoord zien op iphone?

Er zijn een paar manieren om je wifi-wachtwoord op je iPhone te bekijken:
1. Als u verbonden bent met het wifi-netwerk, kunt u naar Instellingen > Wifi gaan en op het netwerk tikken waarmee u verbonden bent om het wachtwoord te bekijken.
2. Als u niet verbonden bent met het wifi-netwerk, kunt u naar Instellingen > Wifi gaan en op het netwerk tikken waarmee u verbinding wilt maken. Er verschijnt dan een pop-upvenster waarin u het wachtwoord van het netwerk kunt invoeren.
3. Als u eerder verbinding hebt gemaakt met het wifi-netwerk, kan het wachtwoord zijn opgeslagen in uw Sleutelhanger en kan het worden bekeken door naar Instellingen > Wachtwoorden & Accounts > Sleutelhanger te gaan en het wifi-netwerk te selecteren waarvan u het wachtwoord wilt bekijken. Je kunt ook vragen hoe moet je inloggen op je modem? Om in te loggen op uw modem moet u uw webbrowser openen en het IP-adres van uw modem invoeren. Het standaard IP adres is meestal 192.168.0.1. Zodra u het IP-adres hebt ingevoerd, wordt u gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord. De standaard gebruikersnaam is meestal admin en het standaard wachtwoord is meestal password.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan niet inloggen op mijn modem?

Als het niet lukt om in te loggen op je modem heb je waarschijnlijk het wachtwoord aangepast. Als je dat niet meer weet, zet je het wifi-modem terug naar de fabrieksinstellingen. Dan kun je het standaard wachtwoord dat onder op het modem staat weer gebruiken.
Je kunt ook vragen waar staat deel wachtwoord?
Belangrijk voor het delen van je wifi wachtwoord via je Android-telefoon is dat ie op Android 10 draait. Open het instellingen-menu op je Android-telefoon. Ga naar het wifi-menu en klik op het netwerk waarmee je verbonden bent. Klik nu op Delen, boven het QR-code-icoon.

Trouwens, waar vind ik wifi status?

Klik op Netwerk en internet > Netwerkcentrum. Alle actieve verbindingen staan onder 'De actieve netwerken weergeven'. Klik op de blauwe link met de naam van het wifi-netwerk. Het venster 'Status van Wi-Fi' opent.
Hoe maak ik een wifi verbinding? Ervan uitgaande dat u verbinding wilt maken met een wifi-netwerk:
1. Klik op het wifi-pictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.
2. Er verschijnt een lijst met beschikbare netwerken.
3. Klik op het netwerk waarmee u verbinding wilt maken.
4. Voer het wachtwoord voor het netwerk in als daarom wordt gevraagd.
5. U zou nu verbonden moeten zijn met het wifi-netwerk.

Daarvan, waar vind ik router instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw routerinstellingen te vinden. De eerste manier is om in de handleiding van uw router te kijken. De tweede manier is om in te loggen op de webinterface van uw router. De derde manier is om een Command Prompt of Terminal te gebruiken om de instellingen van uw router te openen.

Door Franck

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je je wifi? :: Hoe bewaar je diavoorstelling iPhone?
Handige links