Huis > W > Wat Is E-Mail En Hoe Werkt Het?

Wat is e-mail en hoe werkt het?

Als je een e-mail verstuurt, dan worden de volgende stappen doorlopen:
  1. Het apparaat waarop de e-mail wordt verzonden, maakt verbinding met de e-mailserver.
  2. Ter verificatie worden de inloggegevens van jouw e-mailaccount gevraagd.
  3. Zijn de gegevens correct, dan zal het e-mailprogramma dit doorgeven aan de mailserver.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat is het verschil tussen Outlook en mail?

Webmail werkt op mailserver, de e-mail die u ziet in de webmail staan dus op de mailserver. Outlook en andere e-mail programma's staan op uw computer. Een e-mail programma wordt ingesteld om de e-mail van de mailserver op te halen.
Wat dit betreft, waar is mijn mail gebleven in outlook?
Office Outlook

Open het programma Outlook. Klik bij het juiste account links op Verwijderde Items. Zoek de mail op. Sleep de mail terug naar Postvak IN.

Waarom krijg ik geen mails binnen op Outlook?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen e-mails ontvangt in Outlook:
1. Uw Outlook-account is misschien niet correct ingesteld. Controleer of u het juiste e-mailadres en wachtwoord voor uw account hebt ingevoerd.
2. Uw account is misschien ingesteld op "handmatig". Dit betekent dat Outlook alleen op nieuwe mail controleert wanneer u dat aangeeft. Om deze instelling te wijzigen, gaat u naar Extra > Opties > E-mailaccounts en selecteert u de account die u wilt wijzigen. Selecteer vervolgens onder "Afleveropties" "Nieuwe e-mail afleveren op de volgende locatie:" en kies "Inbox."
3. Mogelijk hebt u een e-mailregel die berichten automatisch uit uw Postvak IN verwijdert. Ga hiervoor naar Extra > Regels en waarschuwingen. Als u een regel ziet die berichten uit uw Postvak In verwijdert, verwijdert u deze of schakelt u deze uit.
4. Uw Postvak IN kan vol zijn. Outlook kan geen nieuwe berichten ontvangen als uw Postvak IN vol is. Ga naar Extra > Opties > Mail Setup om de grootte van uw Postvak IN te controleren. Onder "Afleveropties" selecteert u "Grootte (KB):" en kijkt u naar het getal ernaast. Als het meer dan 2 GB is, moet u enkele berichten verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe.
5. U hebt misschien een virus. Als u denkt dat u een virus hebt, voer dan een virusscan uit op uw computer. Dus, kan mail niet vinden in outlook? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer ten eerste of u het juiste e-mailaccount in Outlook controleert. Als u meerdere e-mailaccounts hebt ingesteld in Outlook, is het mogelijk dat u in het verkeerde account voor uw e-mail kijkt.
Ten tweede, controleer of uw e-mail wordt gefilterd. Outlook heeft verschillende opties om e-mail te filteren, waardoor uw e-mail in een andere map wordt gefilterd of zelfs helemaal wordt verwijderd.
Tot slot is het mogelijk dat uw e-mail om de een of andere reden niet aankomt. Dit kan komen door een probleem met de e-mailserver of met uw internetverbinding. Ontvangt u geen foutmeldingen, dan ligt het probleem waarschijnlijk bij de server of de verbinding en niet bij Outlook zelf.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Vervolgens, waarom kan ik geen mail ontvangen op mijn iphone?

Vraag uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of er voor uw e-mailaccount beveiligingsmaatregelen of beperkingen van kracht zijn, zoals twee-staps-verificatie. Misschien is er een speciaal wachtwoord nodig of moet u autorisatie aanvragen bij uw e-mailaanbieder voordat u e-mail kunt versturen en ontvangen op uw apparaat.
Bovendien, waar vind ik mijn adresboek?
Gebruik de app Personen om al uw contactpersonen op één plek te zien, in alfabetische volgorde. Als u de app wilt openen, selecteert u de knop Start en selecteert u personen. Voer uw accountgegevens in als u wordt gevraagd u aan te melden.

Wat dit betreft, hoe kan ik zien waar mijn contacten zijn opgeslagen?

Hoe zie ik waar mijn contacten zijn opgeslagen?
  • Plaats de simkaart in je apparaat.
  • Open de app Contacten op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik linksboven op Menu Instellingen. Importeren.
  • Tik op Simkaart.
Men kan zich ook afvragen: waar zijn mijn contactpersonen? Er zijn een paar verschillende manieren om uw contacten op uw computer te vinden. Eén manier is om de Contacten app te openen. U kunt uw contacten ook vinden in de zijbalk van de app Mail. Als u iCloud gebruikt, kunt u uw contacten vinden op iCloud.com.

Vervolgens, kan nergens meer inloggen?

Als u nergens kunt inloggen, is het eerste wat u moet doen uw internetverbinding controleren. Als je verbinding hebt, is de volgende stap om de status van de site of dienst waarop je probeert in te loggen te controleren. Als de site of dienst niet werkt, kunt u alleen maar wachten tot hij weer werkt. Als de site of dienst werkt, is de volgende stap uw gebruikersnaam en wachtwoord te controleren. Controleer of u de juiste informatie invoert. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw wachtwoord te resetten of contact opnemen met de klantenservice.

Door Ogilvie

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn Downloads terug? :: Hoe krijg ik mijn mail op mijn mobiel?
Handige links