Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Downloads Terug?

Waar vind ik mijn Downloads terug?

Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar kan ik mijn Downloads vinden op Samsung?

Wanneer u gedownloade bestanden op uw Samsung-telefoon zoekt, moet u Downloads selecteren in de app Mijn bestanden. Hiermee wordt een lijst weergegeven - in chronologische volgorde - van al uw downloads met de meest recente bovenaan. Als je IETS van internet hebt gedownload, staat het hier.
Waar vind ik de Downloads op mijn telefoon?
Bestanden zoeken en openen
  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Wat dit betreft, kan ik alle downloads verwijderen?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt ervan af wat je bedoelt met "alle downloads". Als je alle bestanden bedoelt die je op je computer hebt gedownload, dan kun je ze verwijderen door je bestandsverkenner te openen en de bestanden uit hun respectievelijke mappen te verwijderen. Als u echter verwijst naar het verwijderen van alle gegevens die zijn opgeslagen in de cache van uw browser, dan wordt dit niet aanbevolen, omdat het kan leiden tot verminderde prestaties van uw browser. Dienovereenkomstig, waar kan ik gedownloade bestanden vinden op iphone? Op uw iPhone kunt u uw gedownloade bestanden vinden in de Bestanden-app. Om de Bestanden-app te openen, tikt u op het pictogram Bestanden op uw beginscherm. In de Bestanden app ziet u al uw bestanden georganiseerd in mappen. Om uw gedownloade bestanden te vinden, tikt u op de map Downloads.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: waar vind ik mijn opgeslagen berichten?

Bekijk je opgeslagen links

Je opgeslagen lijsten zijn vervolgens op verschillende plekken terug te vinden. In de Google-app op je smartphone staan ze in het zijmenu, onder de 'Opgeslagen'-knop. Daarnaast kun je de resultaten terugvinden op je desktop door naar de Google-site te gaan.
Wat dit betreft, waar slaat android downloads op?
Ga naar Bestanden > Categorieën > Downloads en favorieten en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Lokaal > Interne opslag. Ga naar de map Download en tik vervolgens op Browser.

Waar worden gedownloade bestanden opgeslagen?

Als u een bestand of afbeelding wilt opslaan op uw computer of apparaat, downloadt u het bestand of de afbeelding. Het bestand wordt opgeslagen op uw standaardlocatie voor downloads. op je Android-telefoon of -tablet.
Daarvan, wat is downloadbeheer? Downloadbeheer is het organiseren en opslaan van gedownloade bestanden op een computer. Dit kan inhouden dat wordt bijgehouden waar bestanden zijn opgeslagen, in welk formaat ze zijn en welke software nodig is om ze te openen. Downloadbeheer kan helpen de snelheid en efficiëntie van het downloaden van bestanden te verbeteren door het gemakkelijker te maken ze te vinden en te openen.

Hoe verwijder ik Downloads van mijn Android?

Er zijn een paar manieren om downloads van je Android te verwijderen. Een manier is om naar je Instellingen-app te gaan, op Opslag te tikken en vervolgens op de map Downloads te tikken. Vanaf hier kunt u op een bestand tikken en het vasthouden om het te selecteren en vervolgens op het prullenbakpictogram tikken om het te verwijderen.
Een andere manier om downloads te verwijderen is om de app Downloads te openen (op sommige toestellen heet dit Bestanden of Mijn bestanden), en vervolgens op een bestand te tikken en het te selecteren. Zodra het geselecteerd is, tik je op het prullenbak icoon om het te verwijderen.
Tot slot kunt u downloads ook rechtstreeks vanuit uw bestandsbeheer-app verwijderen. Open het en navigeer naar de map Downloads. Tik en houd een bestand vast om het te selecteren, tik vervolgens op het prullenbakpictogram om het te verwijderen.

Door Thornton

Vergelijkbare artikelen

Wat is configuratiescherm in Windows 10? :: Wat is e-mail en hoe werkt het?
Handige links