Huis > W > Wat Is Het Volgende Getal In De Reeks?

Wat is het volgende getal in de reeks?

Het eerste getal van een getallenreeks noem je het startgetal. Het volgnummer is het getal dat na het startgetal komt. Je ziet dat er steeds een verschil van 3 getallen tussen de getallen in de reeks zit. Je zou deze getallenreeks dus af kunnen maken door er steeds 3 van af te trekken (-3).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste film reeks?

De beste filmreeks werd bepaald door maar liefst 32% van de meer dan 1300 stemmen. De Dark Knight-trilogie eindigde met veertien procent van de stemmen.

Wat is een dubbele analogie?

Bij een dubbele analogieëntest ontbreken er bij elke vraag twee woorden. Van de gegeven antwoordalternatieven is een combinatie van twee woorden het juiste antwoord.
Wat dit betreft, wat is een woordrelatie?
Woordrelaties zijn een onderdeel van verbaal redeneren. Zoals het woord al zegt, draait het hierbij om woorden die in relatie staan met elkaar. Je krijgt bij woordrelaties maximaal vier woorden te zien, die twee paren vormen. Het is aan jou om te bepalen wat de relatie tussen deze woorden is.

Wat is een cognitieve capaciteitentest?

Een cognitieve capaciteitstest is een soort beoordeling die het denk-, redeneer- en herinneringsvermogen van een persoon meet. Deze tests worden vaak gebruikt om personen te identificeren die mogelijk een leerstoornis of een andere cognitieve stoornis hebben. Cognitieve capaciteitstests kunnen ook worden gebruikt om iemands intellectuele vaardigheden en potentieel te beoordelen. Wat is een Woordanalogie? Een woordanalogie is een vergelijking van twee woorden of zinnen om hun overeenkomsten aan te tonen. Bijvoorbeeld, de analogie "hond is voor kat als puppy voor kitten" toont de gelijkenis tussen honden en katten, en puppies en kittens.

Gerelateerde artikelen

Wat is een hexadecimaal getal?

De getallen behoren tot het zestiende getallenstelsel. De letters A tot en met F zijn toegevoegd. In het gewone decimale getallenstelsel zijn 6 letters toegevoegd. A wordt in dit voorbeeld voorgesteld door 10.

Wat is de betekenis van nuancering?

verduidelijken door meer details te geven

er meer details in aanbrengen vb: kun je die vraag nog wat nuanceren? Het woord 'nuanceren' betekent het gedetailleerder maken van een bepaalde situatie of uitspraak.
Dienovereenkomstig, wat is een analogie argument?
Een argument naar analogie is dat argument dat wordt aangevoerd door de informatie van een bepaalde zaak naar een andere te extrapoleren. Dit komt door het feit dat ze veel kenmerken gemeen hebben.

Men kan zich ook afvragen: wat is het verbod van analogie?

Het analogieverbod houdt in dat het de rechter verboden is met een analogieredenering strafbepalingen op te rekken om feiten strafbaar te stellen die niet tot het bereik van de strafbepaling horen. Dat is immers in strijd met het strafrechtelijke legaliteitsbeginsel.
En nog een vraag, wat betekent verbaal gedrag? Verbaal gedrag is een term uit het behaviorisme die verwijst naar elke vorm van menselijke communicatie. Dit omvat zowel verbale en non-verbale communicatie, als schriftelijke communicatie.

Dienovereenkomstig, wat is verbale aanleg?

Verbale bekwaamheid is het vermogen om taal te begrijpen en te gebruiken om te communiceren. Het is het vermogen om woorden en zinsbouw te begrijpen en te gebruiken.

Door Etem

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je achter de naam van een liedje? :: Wat is een voorbeeld van een analogie?
Handige links