Huis > H > Hoe Zoeken In Document Op Mac?

Hoe zoeken in document op Mac?

Je kunt met Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties woorden zoeken en vervangen in een document, spreadsheet of presentatie. Je kunt ook de sneltoetsen Ctrl + f (⌘ + f op een Mac) gebruiken om binnen een bestand te zoeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Daarvan, hoe zoeken op safari?

Geef in de Safari-app een URL of zoekterm op om websites of specifieke informatie te vinden.
...
Je kunt naar een bepaald woord of een bepaalde zin op een pagina zoeken.
  1. Tik op. en tik vervolgens op 'Zoek op pagina'.
  2. Typ het woord of de zin in het zoekveld.
  3. Tik op. om naar andere vindplaatsen van de zoekterm te gaan.
Hoe zoek je op een Mac?
Iets zoeken
  1. Klik op de Mac op het Spotlight-symbool in de menubalk (als dit symbool wordt weergegeven), druk op Command + spatiebalk of druk op.
  2. Typ in het zoekveld wat je zoekt en er worden direct zoekresultaten weergegeven.
  3. Voer in de resultaten een of meer van de volgende stappen uit:

Hoe stel je de regelafstand in bij word?

Er zijn een paar verschillende manieren om de regelafstand in Word in te stellen. De eerste manier is om naar het tabblad 'Home' te gaan en dan te zoeken naar de sectie 'Alinea'. In het gedeelte 'Alinea' is er een uitklapmenu met de tekst 'Regelafstand'. U kunt op dat menu klikken en de gewenste regelafstand selecteren.
Een andere manier om de regelafstand in te stellen is de tekst te markeren waarvan u de regelafstand wilt veranderen. Zodra de tekst gemarkeerd is, kunt u naar het tabblad 'Opmaak' gaan en vervolgens op de knop 'Alinea' klikken. Er verschijnt dan een venster 'Alinea' waarin u de regelafstand kunt wijzigen.
Een laatste manier om de regelafstand in te stellen is de sneltoets 'Ctrl + 2' voor een dubbele regelafstand of 'Ctrl + 5' voor 1,5 regelafstand. Daarvan, hoe kan je een pagina verwijderen in word? Er zijn een paar manieren om een pagina te verwijderen in Word. De eerste manier is om de inhoud van de pagina die u wilt verwijderen te markeren en op de delete-toets te drukken. Dit verwijdert de inhoud, maar niet de pagina. De tweede manier is te klikken op het pagina-einde bovenaan de pagina die u wilt verwijderen en op de delete-toets te drukken. Hierdoor wordt het pagina-einde verwijderd en wordt de inhoud van de pagina naar boven verplaatst. De derde manier is te klikken op het pagina-einde bovenaan de pagina die u wilt verwijderen en op de backspace-toets te drukken. Hierdoor wordt het pagina-einde verwijderd en wordt de inhoud van de pagina naar boven verplaatst.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Mensen vragen ook: hoe spaties verwijderen in word?

Dubbele spaties verwijderen
  1. Open een Word-document.
  2. Klik linksboven op Start.
  3. Klik in de groep 'Bewerken' op Vervangen.
  4. Een venster opent.
  5. Klik in het veld achter 'Vervangen door' en typ één spatie.
  6. Klik op Alles vervangen.
  7. Alle dubbele spaties veranderen in een enkele spatie.
Je kunt ook vragen hoe kan je iets zoeken in een document?
Gebruik zo de zoekfunctie in de Verkenner:
  1. Open de Verkenner.
  2. De Verkenner opent.
  3. In de zoekbalk verschijnt de tekst 'Zoeken in Documenten'.
  4. Typ een trefwoord dat hoort bij het bestand dat u zoekt.
  5. Terwijl u typt begint het zoeken.
  6. Druk op Enter.
  7. Dubbelklik op een gevonden document om het te openen.

En nog een vraag, hoe zoek je een woord op een website?

Tip: Met de sneltoetsen Ctrl + f (Windows, Linux en Chrome OS) of ⌘ + f (Mac) kun je ook snel een woord of woordgroep vinden.
Dienovereenkomstig, welk teken wordt voor een alinea einde gebruikt? In computerprogrammering wordt een alinea-einde meestal aangeduid met een teken, zoals een puntkomma (;), een punt (.) of een newline-teken (
).

En nog een vraag, waarom doet word geen spellingscontrole?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over de specifieke situatie. In het algemeen vergelijken spellingscontroleprogramma's de woorden in een document met een woordenboek van bekende woorden, en als er woorden zijn die niet in het woordenboek voorkomen, worden ze gemarkeerd als mogelijk verkeerd gespeld. Er zijn een aantal redenen waarom een bepaald woord niet in het woordenboek voorkomt, zoals typefouten, jargon, of gewoon dat het woord geen echt woord is. Als de spellingcontrole geen verkeerd gespelde woorden vindt, is het mogelijk dat het document gewoon erg goed geschreven is, of dat de spellingcontrole niet is ingesteld om de taal waarin het document is geschreven te herkennen.

Door Lorianna

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn voorvoegsels en achtervoegsels? :: Welk IP adres is vrij?
Handige links