Huis > H > Hoe Kun Je Safari Updaten?

Hoe kun je Safari updaten?

Bijwerken naar de nieuwste versie van Safari
  1. Kies in het Apple-menu  in de hoek van het scherm de optie 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Klik in het venster 'Systeemvoorkeuren' op 'Software-update'.
  3. Installeer de weergegeven updates of upgrades.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Apple TV niet updaten?

Als je de Apple TV niet kunt updaten, controleer dan of je een internetverbinding hebt. Sluit de Apple TV niet aan als de voortgangsbalk van de update niet goed lijkt te werken. Wacht nog even tot de update is voltooid.

Waar kan ik Safari vinden?

Ga op je iPhone, iPad of iPod touch in Instellingen naar '[je naam]' > 'iCloud' en controleer of 'Safari' is ingeschakeld.
Is Safari van Apple?
Als u ervoor kiest om Safari te gebruiken, bent u in veilige handen zolang u een Apple-apparaat gebruikt. Maar Safari werkt alleen op Apple-apparaten, terwijl Firefox op Windows, macOS, iOS, Android en Linux werkt.

Kan sommige websites niet openen in Safari?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bepaalde website niet kunt openen in Safari. Het eerste wat u moet controleren is uw internetverbinding - als u geen verbinding hebt met internet, kunt u geen websites laden. Als u wel verbonden bent met het internet, is het volgende wat u moet controleren of de website die u probeert te openen al dan niet down is. U kunt dit doen door een website als DownDetector te bezoeken, waarop u kunt zien of een website down is of niet. Als de website down is, kunt u niets anders doen dan wachten tot hij weer online komt. Als de website niet down is, is het volgende wat u moet controleren uw Safari-instellingen. Ga naar het menu Safari en klik op Voorkeuren. Controleer onder het tabblad Algemeen of de optie "Veilige bestanden openen na downloaden" niet is aangevinkt. Als dat wel het geval is, probeer het dan uit te schakelen en probeer de website opnieuw te openen. Als dat niet werkt, is het volgende wat u kunt proberen uw Safari-cache te wissen. Ga hiervoor naar het menu Safari en klik op Voorkeuren. Klik onder het tabblad Geavanceerd op de knop "Geschiedenis en websitegegevens wissen". Zodra uw cache is gewist, probeert u de website opnieuw te openen. Als u de website nog steeds niet kunt bereiken, ligt het probleem waarschijnlijk bij de website zelf en niet bij Safari. Hoe kun je je browser updaten? Om uw browser bij te werken, moet u naar de website van de browser gaan en de laatste versie downloaden. Zodra u de laatste versie heeft gedownload, moet u deze installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Wat is de meest recente versie van Safari?

Ondersteuning
BesturingssysteemVersie besturingssysteemLaatste Safariversie
Mac OSOS X 10.11 "El Capitan"11.1.2 ()
macOS 10.12 "Sierra"12.1.2 ()
macOS 10.13 "High Sierra"13.1.2 ()
macOS 10.14 "Mojave"14.1.2 (13 september 2021)
Mensen vragen ook: hoe krijg ik safari op mijn telefoon?
Als je Safari niet ziet in je beginscherm, kun je de app terugvinden in de appbibliotheek en weer in het beginscherm zetten. Veeg vanaf het beginscherm naar links om naar de appbibliotheek te gaan. Typ "Safari" in het zoekveld. en tik op 'Zet op beginscherm'.

Mensen vragen ook: waar zit safari op iphone?

Open Instellingen > Safari.
Hoe geschiedenis terughalen Safari? Er zijn een paar manieren om de geschiedenis in Safari te herstellen. De eerste is om het menu Geschiedenis van Safari te controleren. Open hiervoor Safari en klik op het menu Geschiedenis bovenaan het scherm. Als u de site ziet die u zoekt, kunt u erop klikken om naar die pagina te gaan.
Een andere manier om de geschiedenis te herstellen is door gebruik te maken van Time Machine. Time Machine is een ingebouwde functie van macOS waarmee je je Mac kunt herstellen naar een eerdere staat. Om Time Machine te gebruiken, open je het voorkeurenpaneel van Time Machine en selecteer je het tabblad "Back-ups". Selecteer vervolgens de back-up die u wilt gebruiken en klik op de knop "Herstellen".
Tot slot kunt u een herstelprogramma van derden zoals Data Rescue gebruiken. Data Rescue is een softwareprogramma dat uw harde schijf kan scannen op verloren bestanden en deze vervolgens kan herstellen.

Is Safari een zoekmachine?

Nee, Safari is geen zoekmachine. Safari is een webbrowser gemaakt door Apple.

Door Jilleen

Vergelijkbare artikelen

Hoe werk je Safari bij? :: Wat doet een netwerk splitter?
Handige links