Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Iphone Niet Updaten?

Waarom kan ik mijn iPhone niet updaten?

De update verwijderen en opnieuw downloaden

Als u de nieuwste versie van iOS of iPadOS nog steeds niet kunt installeren, probeert u de update opnieuw te downloaden: Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik een app niet vinden in Play Store?

Problemen met de Play Store oplossen

Als je de app niet kunt vinden in de lijst met alle apps: Controleer of je een ondersteund Android-apparaat of ondersteunde Chromebook gebruikt. Het is mogelijk dat je de app hebt verborgen en dat je de app weer moet inschakelen. Schakel je apparaat uit en weer in.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik google play installeren? Op een Android-telefoon of -tablet

  1. Voor oudere versies van Android - vóór Android 8 Oreo, dus Android 7 Nougat en eerder - moet je naar het menu Instellingen gaan.
  2. De volgende stap is het downloaden van het APK - of installatiepakket - van de Play Store.
  3. Open nu het installatiepakket.

Hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen te komen. Een manier is om op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van uw scherm te klikken en vervolgens op het pictogram "Instellingen" te klikken. Een andere manier is om "Instellingen" te typen in de zoekbalk onderaan het menu Start en vervolgens te klikken op de app "Instellingen" die in de zoekresultaten verschijnt. Ten slotte kunt u de instellingen ook openen door naar het Configuratiescherm te gaan. Dienovereenkomstig, hoe kun je zien welke apps je hebt gedownload? Als u wilt zien welke apps u hebt gedownload, kunt u naar de App Store gaan en op het tabblad "Updates" tikken. Hier ziet u alle apps die momenteel op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Als u naar de onderkant van de lijst scrolt, ziet u een sectie genaamd "Aangekocht". Hier ziet u alle apps die u ooit hebt gedownload.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn apps weer terug?

Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet

  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.
Trouwens, hoe krijg ik een app op mijn startscherm? Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben. Om een app van het startscherm te wissen, tik je met je vinger op de app.

Kan ik een andere Android versie installeren?

Kies 'Systeem-update'. U ziet nu of uw smartphone up-to-date is, of dat er een nieuwe Android update klaarstaat. Indien er een Android update beschikbaar is, kunt u deze downloaden. Installeer de Android update na het downloaden. Dus, welke android versie wordt niet meer ondersteund? Android 4.4 KitKat is de laatste versie die Google nog ondersteunt. Deze versie is uitgekomen in 2013 en wordt dus al lang niet meer door Google bijgewerkt. Dit betekent dat er geen nieuwe beveiligingsupdates meer uitkomen voor deze versie van Android. Dit maakt het gebruik van een KitKat-toestel minder veilig, omdat er steeds meer kwetsbaarheden bekend worden die niet meer worden opgelost.

Welke Android versie werkt niet meer?

Vanaf Android 4.4.4 zijn er geen updates meer voor webView. Dit betekent dat sommige oudere apps die webView gebruiken niet meer werken.

Door Maeve

Vergelijkbare artikelen

Hoe boodschappenlijst delen? :: Hoe kan ik een app vernieuwen?
Handige links